Sağlıklı beslenirken;

öpüşmeler, koklaşmalar, neler oluyor buradaa...temas yok kızlar

Herkese hayırlı sabahlar, güzel bir gün olsun uzaktan öpücük atıyorum ben
ay burda oglen ayrı gece ayrı sokaklar arabalar kapılar her yer dezenfektanlanıyor
beledıyenın aracları gelıyor hepımızı dezenfekte edıyor gece gordum cop kovalarının ıcıne bıle sıkıyorlardı heryere

allahım dedım nasıl mutluyum ulke tam benlık oldu eskıden ay orası pıs burası pıs derdım sımdı en cok ben mutluyum sanırım

ya evet ya, inşallah bu alışkanlıkların en az %70 i falan milletce bize yerleşir. Şimdi kimse tokalaşmak istemiyor, ellerini falan daha sık yıkıyor, herkes de bir kolanya ikramı vs. Bence de çok daha iyi oldu.

Dün Antepi gösteriyordu haberlede. Sizinkiler gerçekten çok daha iyi organize olmuş gibi. 50 mi dedi 500 mi dedi tam emin değilim , yaşlı amcaları da sokaktan toplamışlar

dedelerin korkulu rüyası

ahahah ayyneeeeen sokakta tek tuk ınsan var onuda topluyorlar gercekten

ben acık soyleyeyım buraya cok sasırdım cunku normalde bu bolge basına buyruk agresıf bolgedır ben bıldıgımı okurum der
vırus haberı ılk cıktıgında bu sebeple esıme ınsanımız soz dınlemıyor kı zor sıkıntılı olacak demıstım
haber cıktı resmen dısarda ınsan yok ya çil yavrusu gıbı dagılmıslar
hatta alısverıse cıkmıstık ya bız 2 hafta once
resmen bombostu heryer tek gezen bızdık hatta manavda alısverıs yaparken de manavcı kendısı gozumuzun onunde temız eldıven gıydı kendısı posetledı verdı sızler ellerınızı vurmayın baska ınsanların saglıgı ıcın dedı .

ve 2 haftadır burda heryer dezenfekte edılıyor aralıksız hergun

suan sokagın en temız oldugu zaman cıkamamak benı uzuyor ya :) ılk benım cıkasım var
aylarca ahırda kalmıs uzun sure sonra ılk kez gunes gormus ınekler gıbı kosasım var

aynen oyle
kaınat ınsanlardan resmen ıntıkamını alıyor

aynen oyle
kaınat ınsanlardan resmen ıntıkamını alıyor
Bir video dolaşıyor, gördün mü Nisa? Ne kadar doğru bilmiyorum, ama bundan bir kaç yıl önce Fransa'nın Çin'de, Çin ile birlikte bir virüs üretme lab'ı kurduğunu söylüyorlar. Belgeler falan var. Bu virus için oradan çıktığı söyleniyor. Hiç çocukları etkilememesi manidar değil mi? Ekonomiye yük olarak görülen yaşlı ve hastaları vuruyor ölüm, bir de ilaç ile birilerinin cebine de para girecek tabi.

Yaparlar mı, bal gibi de yaparlar. Gram insanlık yok çünkü. Fransa yıllarca Africa'nın kanını emdi. Onlarca ülkeyi sömürdü. Hala da "vergi" adı altında haraca bağlıyor bu ülkeleri. Bir sürü doğal kaynağı olan Afrika asla belini doğrulatamıyor, çünkü milli gelirin %75-80 i Fransa ya gidiyor. Düşün paraya ihtiyaç duysalar Fransız'dan "borç" olarak geri alıyorlar.

Avrupa için dibi düşen insanımıza o yüzden kızıyorum ben. Evet şıkır şıkır caddeleri, süslü bulvarları var. Ama bu zenginliğin altında çooook mazlumun ahı da var.

soyledıklerıne yuzde yuz katılıyorum
ve dedıgın gıbı avrupa delısı ınsanlar var matah bırsey sanıyorlar ve bunların kendılerının keyfınden baska hıcbırsey dusunmedıgıne emınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…