ay burda oglen ayrı gece ayrı sokaklar arabalar kapılar her yer dezenfektanlanıyoröpüşmeler, koklaşmalar, neler oluyor buradaa...temas yok kızlar
Herkese hayırlı sabahlar, güzel bir gün olsun uzaktan öpücük atıyorum ben
Maske ve eldivenle öpüsüyoruz ,ne kadar olursaöpüşmeler, koklaşmalar, neler oluyor buradaa...temas yok kızlar
Herkese hayırlı sabahlar, güzel bir gün olsun uzaktan öpücük atıyorum ben
ya evet ya, inşallah bu alışkanlıkların en az %70 i falan milletce bize yerleşir. Şimdi kimse tokalaşmak istemiyor, ellerini falan daha sık yıkıyor, herkes de bir kolanya ikramı vs. Bence de çok daha iyi oldu.ay burda oglen ayrı gece ayrı sokaklar arabalar kapılar her yer dezenfektanlanıyor
beledıyenın aracları gelıyor hepımızı dezenfekte edıyor gece gordum cop kovalarının ıcıne bıle sıkıyorlardı heryere
allahım dedım nasıl mutluyum ulke tam benlık oldueskıden ay orası pıs burası pıs derdım sımdı en cok ben mutluyum sanırım
Hiç yoktan iyidir bak, haklısın. Dün sizden heveslendim bende, bakındım ama eve öpecek kimse yok, bulamadımMaske ve eldivenle öpüsüyoruz ,ne kadar olursa
ya evet ya, inşallah bu alışkanlıkların en az %70 i falan milletce bize yerleşir. Şimdi kimse tokalaşmak istemiyor, ellerini falan daha sık yıkıyor, herkes de bir kolanya ikramı vs. Bence de çok daha iyi oldu.
Dün Antepi gösteriyordu haberlede. Sizinkiler gerçekten çok daha iyi organize olmuş gibi. 50 mi dedi 500 mi dedi tam emin değilim , yaşlı amcaları da sokaktan toplamışlar
İnsan bir anda bırakamıyor,bu da bir çeşit bağımlılıkHiç yoktan iyidir bak, haklısın. Dün sizden heveslendim bende, bakındım ama eve öpecek kimse yok, bulamadım
ahahah ayyneeeeen sokakta tek tuk ınsan var onuda topluyorlar gercektenya evet ya, inşallah bu alışkanlıkların en az %70 i falan milletce bize yerleşir. Şimdi kimse tokalaşmak istemiyor, ellerini falan daha sık yıkıyor, herkes de bir kolanya ikramı vs. Bence de çok daha iyi oldu.
Dün Antepi gösteriyordu haberlede. Sizinkiler gerçekten çok daha iyi organize olmuş gibi. 50 mi dedi 500 mi dedi tam emin değilim , yaşlı amcaları da sokaktan toplamışlar
afıyet olsun canım
Günaydın Kuzu. Bu yediğin ne? Altı puding gibi duruyor.kizlar günaydin
teeeeyyy 10 yıl olmustur bu sarkı dımı
Minik kuş, güzel parça. Sözleri de çok manidar aslında. Cali-fornication.
aynen oyleMinik kuş, güzel parça. Sözleri de çok manidar aslında. Cali-fornication.
Dünya'nın içine ettik ya. Bu başımıza gelen musibette çöken ahlaki değerlerin geri dönüşü ve ezilen, sesi hiç duyulmayan milyonlarca mazlumun ahı var sanki.
Bir video dolaşıyor, gördün mü Nisa? Ne kadar doğru bilmiyorum, ama bundan bir kaç yıl önce Fransa'nın Çin'de, Çin ile birlikte bir virüs üretme lab'ı kurduğunu söylüyorlar. Belgeler falan var. Bu virus için oradan çıktığı söyleniyor. Hiç çocukları etkilememesi manidar değil mi? Ekonomiye yük olarak görülen yaşlı ve hastaları vuruyor ölüm, bir de ilaç ile birilerinin cebine de para girecek tabi.aynen oyle
kaınat ınsanlardan resmen ıntıkamını alıyor
soyledıklerıne yuzde yuz katılıyorumBir video dolaşıyor, gördün mü Nisa? Ne kadar doğru bilmiyorum, ama bundan bir kaç yıl önce Fransa'nın Çin'de, Çin ile birlikte bir virüs üretme lab'ı kurduğunu söylüyorlar. Belgeler falan var. Bu virus için oradan çıktığı söyleniyor. Hiç çocukları etkilememesi manidar değil mi? Ekonomiye yük olarak görülen yaşlı ve hastaları vuruyor ölüm, bir de ilaç ile birilerinin cebine de para girecek tabi.
Yaparlar mı, bal gibi de yaparlar. Gram insanlık yok çünkü. Fransa yıllarca Africa'nın kanını emdi. Onlarca ülkeyi sömürdü. Hala da "vergi" adı altında haraca bağlıyor bu ülkeleri. Bir sürü doğal kaynağı olan Afrika asla belini doğrulatamıyor, çünkü milli gelirin %75-80 i Fransa ya gidiyor. Düşün paraya ihtiyaç duysalar Fransız'dan "borç" olarak geri alıyorlar.
Avrupa için dibi düşen insanımıza o yüzden kızıyorum ben. Evet şıkır şıkır caddeleri, süslü bulvarları var. Ama bu zenginliğin altında çooook mazlumun ahı da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?