Sağlıklı beslenirken;

Günaydın Kuzu. Bu yediğin ne? Altı puding gibi duruyor.

Ben de evden çalışmaya başladım bugün.
canim daha öncede yaptigim lapa
yulaf lapasi, 2 yemek kasigi yulaf, 1 bardak süt, veya 1/2 bardak su, 1/2 bardak süt 1 tatli kasigi kakao ocakta pisir pudding gibi oluyor zaten

@demirleke yeni yaş guzelı :)
bu yenı yasın nasıl bır yas daha guzeldır ınsallah :)
nıce yıllara

sağ ol canım benim . inşallah daha güzel olur her şey . ve hayatımız ve dünyamız ve aile içi olan her şeyimiz .
çocuklarla kafayı yiyorum da . gelemiyorum . evden çalışmaya başladım . çokkk yorucu. tek artısı erken kalmamak ve evden yarış atı gibi çıkmamak . kahvaltıyı öğlen yemeğini pişirip çıkıyordum . o konuda rahata erdim çok şükür.
onun dışında çocuklar birbirini yiyor . kavga ediyorlar . kız cırlıyor her şeye. ağlıyor . ortanca huysuz . büyük sinirli.

canim daha öncede yaptigim lapa
yulaf lapasi, 2 yemek kasigi yulaf, 1 bardak süt, veya 1/2 bardak su, 1/2 bardak süt 1 tatli kasigi kakao ocakta pisir pudding gibi oluyor zaten
of çok güzel olmuştur eminimmmmmmm. ve bir paket vanilya da koysan içine efsane olurdu.

ıse gıttıgınde tabı hayatın en ıcınden ayrı dısarı cıkmıs oluyordun kafan dagılıyordu ,sımdı kafan tam anlamıyla oyle bır dagıldı kı toparlayamıyorsun dımı evde :) cocuklar bızler hepımız ıcın zorlu oldu ama gececek ınsallah

evet canım . inşallah inşallah .çok istiyorum herkes gibi.
Nice mutlu, sağlıklı yaşlara inşallah @demirleke
samsonnnn . sağ ol kuzucum..

sabah kahvaltısı yapamadım . yarı süt yarı su ile kahve içtim .

bir kaç fındık

öğlen saat 12 buçuk gibi bunları yedim

bol istiridye mantarı
1 soğan
1 tatlı kaşığı dolusu tereyağı
kavrurdum . az su ilave ettim . kapağı kapalı pişti. üzerine 1 yumurta kırdım en üste 1 diş sarımsak doğradım
bol karabiber ve toz biber de var . unuttum yazmayı kavrulurken 1 tatlı kaşığı dolusu salça da koydum

1 adet ev yapımı dereotlu poğaça yedim yanında.

ve şimdi çayy

akşamları genellikle smotthi yapıyorum
1 kırmızı pancar çiğ olarak kullanıyorum . küçük boy
1 muz
15-20 adet ıspanağın yeşil kısımları , sapları kullanılmıyor bu tarifte

1 su bardağı bazen 2 su bardağı su . başka türlü makinanız çalışmıyor zaten

akşamları bunu içiyorum . koyu kıvamlı oluyor . enfes oluyor

ama öncesinde yemeğimi yiyorum.dün akşam 1 kase mercimek çorbası , 1 adet dereotlu poğaça ve 5-6 adet galeta yedim . büyük boy olanlardan

sonra üzerine bu smotheiii.

bu sabap waffleleri böyle pasta gibi üst üste yaptım . üzerine mum . ama çocuklar üfledi. heveslenen iki küçük evde.
magnolya kreması yaptım dün akşam. ama tramisü yapıyorum o krema ile . onu da yaptık sabah . kızım rahat vermedi . hadi yap hadi yap . sabah ilk iş onu yaptık . kahvaltı öncesi.

Eklentiler

• Adsız.webp
    24 KB · Görüntüleme: 33
tramisu yu da atarım bi ara . bardaklara yaptım .
şimdiden yemeye başlandı. akşama da kalacak . baya çok yaptım zaten .

nasil yapiyorsun magnolya kremasini?
1 bucuk litre süt. 2 yemek kaşıgı nisasta. 3 yemek kasıgı un .2 yumurta sarisi .cipiyorum ocaga aliyorum.
pisiriyorum. sonra icine yarim bardak seker. biz az sekerli seviyoruz. cocuklar da yemiyor zaten dısarının pastasini vs. aşırı sekerli geliyir bize.
piştikten sonra icine 2 oaket vanilya atiyorum
muhallebiyi aksam pisiriyorum.
sabah 1 paket çiğ krema ile cirpiyorum
böyle.
biskuvi ile yada kedi dili bisk. ile yapilabilir. aralara kahve ile suyu karıstırip koyuyorum.biskuvi ustune yani.
boyle tarifimiz

boyle bardaklara koyuyorum. yazin cok seviliyor daha cok. dondurma gibi yeniyor.

Eklentiler

• 20200325_145755.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 26
  • 20200325_145803.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 27
tesekkür ederim canim benim tarifte buna benzer.
bende cilekle veya muz ile süslüyorum.

yemek çok leziz duruyor, resmen görünce acıktım.

Yalnız pancar, ıspanak, muz ve su ile smoothiee mi? O güzel oluyor mu hakkaten ya?

yemek çok leziz duruyor, resmen görünce acıktım.

Yalnız pancar, ıspanak, muz ve su ile smoothiee mi? O güzel oluyor mu hakkaten ya?
oluyor . muz ağır basiyir.
ispanakli muzlu yaotiginda da yine yesil olsa da muz tadi aliyirsun
lancarlida biraz pancar tafi geliyir ama muz yine bastiriyor onu.
ben severim boyle seyleri.
bu yil daha genislettim sebze cesidini. tatiflerden bakiyirum zaten. kafama gore yapmadim pek. millet boyle yapiyor.
yazin donmus meyveden yapiyirum daha once de yazmistim. dondurma oluyor

Dogumgunun kutlu olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…