sağ ol linen cimDogumgunun kutlu olsun canim
Havuç, yeşil elma ve yoğurtdan öğle yemeği yapıyorsun ya, şüpheyle yaklaşmamak elde değiloluyor . muz ağır basiyir.
ispanakli muzlu yaotiginda da yine yesil olsa da muz tadi aliyirsun
lancarlida biraz pancar tafi geliyir ama muz yine bastiriyor onu.
ben severim boyle seyleri.
bu yil daha genislettim sebze cesidini. tatiflerden bakiyirum zaten. kafama gore yapmadim pek. millet boyle yapiyor.
yazin donmus meyveden yapiyirum daha once de yazmistim. dondurma oluyor
evet canimHavuç, yeşil elma ve yoğurtdan öğle yemeği yapıyorsun ya, şüpheyle yaklaşmamak elde değil
Ama müthiş sağlıklı bence şu smoothiee. Şifa olsun. Bir dahaki sefere hem aletin, hem smoothie'nin fotosunu isteriz
ne güzel yorum böyleMinik kuş, güzel parça. Sözleri de çok manidar aslında. Cali-fornication.
Dünya'nın içine ettik ya. Bu başımıza gelen musibette çöken ahlaki değerlerin geri dönüşü ve ezilen, sesi hiç duyulmayan milyonlarca mazlumun ahı var sanki.
merhaba :) super bır tarıf ılk sayfada da var bu tarıf baharatlı lor peynırle de guzel oluyor onuda tavsıye ederım :)Sanırım şu günlerde en çok ihtiyacımız olan; sağlıklı beslenebilmek.. ilk 3-4 gün tokken dahi sırf aktivite olsun diye keke, böreğe düşmüş biri olarak, geç olsun güç olmasın diyerek birkaç gündür sağlıklı beslenmeye başlamış bulunmaktayım.
O halde benim de bir katkım olsun sayfaya diyorum ve size; hem lezzeti ile mideye ve hem de görsel olarak da göze hitap eden ve en önemlisi de kalorisi düşük bir tavsiye veriyorum. Muhtemelen bir çoğunuzun bildiği ancak çoğu zaman unutulan bir yemek; kabak sandal. Gelelim tarife;
Kabakları ikiye bölüp içlerini bir güzel oyuyoruz. Kabakların içine biraz zeytinyağı döküyoruz.
Daha sonra ılık su ile 2 yemek kaşığı salçayı karıştırıp kabakların içine sürüyoruz.
İç malzemesi için:
Küp küp doğranmış domatesleri, beyaz peynir rendesini, kekik ve az miktarda tuzu( tuzun miktarı damak tadınıza kalmış artık ) ve zeytinyağını bir kapta karıştırıp, önceden içini oyduğumuz kabakların içine yerleştiriyoruz.
Hazırladığımız kabakları fırına verip, 180 derece ayarlanmış fırında 35-40 dakika arasında pişene kadar ısıtıyoruz.
İşte bu kadar pratik ve bir o kadar da leziz. Bence Kesinlikle tavsiye ediyorum.
bulabılırsen saf vanılya al benceevet ama seker diye koymadim
ıyı yapmıssın :) takıpcınıızzz bibiiiiİyi ki doğdun @demirleke
Bende kızlar bugün spor yapmicaktım güya ama dünden yaptığım spordan heryerim ağırıyordugene dayanamadım kalktkm 35 dk kadar spor yaptım
Yok kuzum pek toparlanan bisey yok ama en azindan iki gündür icmiyorum:) 82ye düşmüşüm bu arada..bulabılırsen saf vanılya al bence
cok mınıcık koyman yetıyor normal vanılya sanıp koyunca cok acı oluyor cunku
ıyı yapmıssın :) takıpcınıızzz bibiiii
lingen sen nasılsın cano naptın durumlar toparlandın mı bıraz
koyuyorum ondan yazmayi unutmusum ama evde kalmamisbulabılırsen saf vanılya al bence
cok mınıcık koyman yetıyor normal vanılya sanıp koyunca cok acı oluyor cunku
ıyı yapmıssın :) takıpcınıızzz bibiiii
lingen sen nasılsın cano naptın durumlar toparlandın mı bıraz
Geçmiş olsun. Belki üşütmüştür bi sıcak su torbası falan deneyin en son çare hastaneye gidin. Aciller su an berbat durumda ve çok yoğun normal muayene olmadığı icin. Umarım kalmaz bir şey 3-4 saategunaydın kızlar canım sıkkın bıraz
sabah 7 gıbı ahsen uyanıp yanıma geldı karnım agrıyor dıye
su ıstedı bıraz
verdım agrıyor demeye devam ettı
neresı dedım karnının alt kısmını gosterdı dokunmamla kustu baya
sımdı uyuyor doktora da boyle bır vırus zamanı goturmek ıstemıyorum acıkcası en azından 3 saat falan gozlemleyeyım dıyorum
eger oglene kadar karın agrı-bulantı sıkayetı gecmezse mecbur doktora goturucem
gunaydın kızlar canım sıkkın bıraz
sabah 7 gıbı ahsen uyanıp yanıma geldı karnım agrıyor dıye
su ıstedı bıraz
verdım agrıyor demeye devam ettı
neresı dedım karnının alt kısmını gosterdı dokunmamla kustu baya
sımdı uyuyor doktora da boyle bır vırus zamanı goturmek ıstemıyorum acıkcası en azından 3 saat falan gozlemleyeyım dıyorum
eger oglene kadar karın agrı-bulantı sıkayetı gecmezse mecbur doktora goturucem
bu sabap waffleleri böyle pasta gibi üst üste yaptım . üzerine mum . ama çocuklar üfledi. heveslenen iki küçük evde.
magnolya kreması yaptım dün akşam. ama tramisü yapıyorum o krema ile . onu da yaptık sabah . kızım rahat vermedi . hadi yap hadi yap . sabah ilk iş onu yaptık . kahvaltı öncesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?