Sağlıklı beslenirken;

günaydın .
nisa geçmiş olsun .
nasıl oldu Ahsen iyi mi?

doğum günü tebrikleri için çoook teşekkür ederim . çok şükür bugünümüze . hep genç ve çıtı pıtı kalırım inşallah arkadaşımın de dediği gibi.

günaydın cnm

çok gçmiş olsunnn
bir yandan tv acik trt de fevzi özgönül gelmis iyi fikir programina tam nisa´nin bize söylediklerini anlatiyor
Günaydın kızlar

N nscckts çok geçmiş olsun, acil şifalar yavruya. Klasik nane-limon mu denesen? Üşütmüştür belki sadece. Kusunca rahatladı inşallah?
canlar sagolun ınsallah ıyı olur genelde mıdesı tuttugunda lımonlu su ıster benden ıyı gelıyor der. yaptım kustu
normal su ıctı yıne kustu
nane cayı yaptım onu ıctı... ıyı geldı dedı
ondan sonra kusmadı

yattıgımda mıdem agzıma gelıyor dedı sırtına yastık koydum dık konumda oturuyor puzzle verdım bır yandan oynuyor suan
probıyotık vardı evde ıshal ve kusması oldugunda kullanayım dıye doktoru vermıstı bırazdan onu da yaparım cok fazla bırbırıne karıstırmak ıstemedıgımden yarım saat kırk dakıka musade verıyorum

ben bu kızı yerım ama ya fazla nazik , yerımden kalkıyorum basındayım ya hep
annecım senı de rahatsız ettım en yakın arkadasım sensın cok sagol ıyıkı varsın dedı ya
ben bu kızı yemıyeyım de kımı yıyeyım soyleyın bana su dusundugu seye bak

bır parca ekmek ıstedı ama bızde ekmek yok tabı
erhan bu saate kadar ekmek aradı marketler 10 da acılıp 5 de kapanıyormus burda artık . bımde a101 de paketlı ekmek bulmus onu getırdı

ahsen suan bunları yazarken yogurt ıstedı soguk yogurt olsa ıyı gelırdı mıdeme dıyor bıraz beklesın yogurduna probıyotık katıp verırım bırazdan

ıyı olacak ınsallah nane cayından sonra kusmadı yogurtda ıstıyorsa ıyı olacak demektır :) kotu oldugu zaman benı doktora gotur kotuyum der cunku , suan bıraz dınleneyım gecer dıyor ona guvenıyorum

suzn hemen acıyorum kanalı bakalım neler dıyormus :)

N nscckts canım gecmiş olsun kacırmışım ben
sagol canım kucuk hanım uzanıyor hala bugun hep yattı tekrarlamadı kusması daha ıyı ama ıstah yok bende yıyıp gerı cıkarmasındansa yemesın dınlensın mıdesı taraftarıyım zaten
benımde bugun canım cok ayran cektı 2 lıtre ayran ıctım mıdem lık lık yurudukce

Oh şükür sevindim, aman iyi olsun kuzum.
Afiyet olsun

Kızlar göz altına ne iyi geliyor?
bugün tv de feridun kunak at kestanesi kremi dedi
At kestanesi tozu alın bal ile karıştırıp sürün dedi!
Ve cörek otu ile üzüm cekirdegi tozunu karıştırıp bunuda icin diyor?
Ne diyosunuz?

corek otu ve uzum cekırdegı falan ıse yarar mı hıc bılmıyorum ama urun alıcam ne onerırsın dersen bak sunlar fena degıl
ISANA CILT AGE PERFORMANCE GÖZ ÇEVRESI SERUMU 6ML yas 50 dedıgıne bakma 50 yasında goz cevresınde kırısıklık olana bır care olmaz bu urun 28-45 yas arasına uygun
buda cok ıyı
Rootree - Mobitherapy Age Defy Eye Cream 20gr buda ıyı

Ben ayrıca göz kremi kullanmıyorum canım, normal yüz kremimi gerekirse iki kez geçiyorum göz altına çoğunlukla onu da yapmıyorum. Ama nisanın linkini attığı missha kreminin birkaç testerını kullanmıştım güzeldi nemlendirme anlamında (içeriği de iyi bir krem zaten), ama o fiyata alır mısın deseler almam. At kestanesi neye iyi geliyormuş? Kırışıklık mı veya morluk mu?

Nisa senin kız gözümde hep döpiyesli küçük bir kadın olarak canlanıyor :)) rahatsız ettim diyor ya ısırmalık tam :))

Nisa senin kız gözümde hep döpiyesli küçük bir kadın olarak canlanıyor :)) rahatsız ettim diyor ya ısırmalık tam :))
aynen oyle tam kontes
ama sundan emın oldum herkes kendı karakterıyle doguyor ınsanın ıcınden gelıyor yaptıgı hersey
benım asla ogretmedıgım kendı kendıne yaptıgı oyle seyler var kı ınanılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…