Geçmiş olsun. Belki üşütmüştür bi sıcak su torbası falan deneyin en son çare hastaneye gidin. Aciller su an berbat durumda ve çok yoğun normal muayene olmadığı icin. Umarım kalmaz bir şey 3-4 saate
günaydın cnm
çok gçmiş olsunnn
@demirleke canım doğum günün kutlu olsun, tüm ailenle sağlıklı yaşayasın inşallah ve hep çıtı pıtı gencecik kalasın :)
N nscckts nisam geçmiş olsun yediği bişey mi dokundu acaba? Haberdar et bizi de
bir yandan tv acik trt de fevzi özgönül gelmis iyi fikir programina tam nisa´nin bize söylediklerini anlatiyor
canlar sagolun ınsallah ıyı olur genelde mıdesı tuttugunda lımonlu su ıster benden ıyı gelıyor der. yaptım kustugünaydın .
nisa geçmiş olsun .
nasıl oldu Ahsen iyi mi?
doğum günü tebrikleri için çoook teşekkür ederim . çok şükür bugünümüze . hep genç ve çıtı pıtı kalırım inşallah arkadaşımın de dediği gibi.
trt de suan bende haberler cıkıyor yabir yandan tv acik trt de fevzi özgönül gelmis iyi fikir programina tam nisa´nin bize söylediklerini anlatiyor
sagol canım kucuk hanım uzanıyor hala bugun hep yattı tekrarlamadı kusması daha ıyı ama ıstah yok bende yıyıp gerı cıkarmasındansa yemesın dınlensın mıdesı taraftarıyım zaten
Oh şükür sevindim, aman iyi olsun kuzum.sagol canım kucuk hanım uzanıyor hala bugun hep yattı tekrarlamadı kusması daha ıyı ama ıstah yok bende yıyıp gerı cıkarmasındansa yemesın dınlensın mıdesı taraftarıyım zaten
benımde bugun canım cok ayran cektı 2 lıtre ayran ıctımmıdem lık lık yurudukce
corek otu ve uzum cekırdegı falan ıse yarar mı hıc bılmıyorum ama urun alıcam ne onerırsın dersen bak sunlar fena degılKızlar göz altına ne iyi geliyor?
bugün tv de feridun kunak at kestanesi kremi dedi
At kestanesi tozu alın bal ile karıştırıp sürün dedi!
Ve cörek otu ile üzüm cekirdegi tozunu karıştırıp bunuda icin diyor?
Ne diyosunuz?
yalniz değilsinEvde canım sıkıldıkca manikür yapan benEki Görüntüle 2609370
Ben ayrıca göz kremi kullanmıyorum canım, normal yüz kremimi gerekirse iki kez geçiyorum göz altına çoğunlukla onu da yapmıyorum. Ama nisanın linkini attığı missha kreminin birkaç testerını kullanmıştım güzeldi nemlendirme anlamında (içeriği de iyi bir krem zaten), ama o fiyata alır mısın deseler almam. At kestanesi neye iyi geliyormuş? Kırışıklık mı veya morluk mu?Kızlar göz altına ne iyi geliyor?
bugün tv de feridun kunak at kestanesi kremi dedi
At kestanesi tozu alın bal ile karıştırıp sürün dedi!
Ve cörek otu ile üzüm cekirdegi tozunu karıştırıp bunuda icin diyor?
Ne diyosunuz?
Nisa senin kız gözümde hep döpiyesli küçük bir kadın olarak canlanıyor :)) rahatsız ettim diyor ya ısırmalık tam :))ben bu kızı yerım ama ya fazla nazik , yerımden kalkıyorum basındayım ya hep
annecım senı de rahatsız ettım en yakın arkadasım sensın cok sagol ıyıkı varsın dedı ya
ben bu kızı yemıyeyım de kımı yıyeyım soyleyın banasu dusundugu seye bak
suan yogurt yıyornisamm geçmiş olsun,nasil ahsen simdi?
o zaman sorun yoksuan yogurt yıyorıyı
bana laf yetıstırdı
heh dedım ıyılesmıssın sen cenen acıldıgına gore
aynen oyle tam kontesNisa senin kız gözümde hep döpiyesli küçük bir kadın olarak canlanıyor :)) rahatsız ettim diyor ya ısırmalık tam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?