masallah kuzima .ne kaar düsünceli cocuksuan yogurt yıyorıyı
bana laf yetıstırdı
heh dedım ıyılesmıssın sen cenen acıldıgına gore
Kız gece gece yapılır mı bu? O pofidik puuuvaçalar rüyama girecekbugunku calişmalarım.
Ben saf argan sürüyorum. Kaldığı sürece iyi gözüküyorKızlar göz altına ne iyi geliyor?
bugün tv de feridun kunak at kestanesi kremi dedi
At kestanesi tozu alın bal ile karıştırıp sürün dedi!
Ve cörek otu ile üzüm cekirdegi tozunu karıştırıp bunuda icin diyor?
Ne diyosunuz?
Bana da Minnak bir Polyanna gibi geliyor. Hep bi kibar, ağzından ne çıkarsa hep pozitif, hele o kıkırdak gülüşüNisa senin kız gözümde hep döpiyesli küçük bir kadın olarak canlanıyor :)) rahatsız ettim diyor ya ısırmalık tam :))
koyu benim göz altim alayim bunlari baricorek otu ve uzum cekırdegı falan ıse yarar mı hıc bılmıyorum ama urun alıcam ne onerırsın dersen bak sunlar fena degıl
ISANA CILT AGE PERFORMANCE GÖZ ÇEVRESI SERUMU 6ML yas 50 dedıgıne bakma 50 yasında goz cevresınde kırısıklık olana bır care olmaz bu urun 28-45 yas arasına uygun
buda cok ıyı
Rootree - Mobitherapy Age Defy Eye Cream 20gr buda ıyı
morluk canim bugün tv de duydumBen ayrıca göz kremi kullanmıyorum canım, normal yüz kremimi gerekirse iki kez geçiyorum göz altına çoğunlukla onu da yapmıyorum. Ama nisanın linkini attığı missha kreminin birkaç testerını kullanmıştım güzeldi nemlendirme anlamında (içeriği de iyi bir krem zaten), ama o fiyata alır mısın deseler almam. At kestanesi neye iyi geliyormuş? Kırışıklık mı veya morluk mu?
regl olunca oje süreyim dedm, normalde namaz kildigimdan süremiyorumArtizzzçok janjanli olmuş
cok iyi smoothie vardi bende yaptim ev halkina,bugunku calişmalarım.
cok kikir kikirBana da Minnak bir Polyanna gibi geliyor. Hep bi kibar, ağzından ne çıkarsa hep pozitif, hele o kıkırdak gülüşüMaşallah subhanAllah meleğe. Rabbim hep güzel insanlar çıkarsın karşısına
Filorga Göz Çevresi Kremi - Optim Eyes 15 ml 3401361057578 | Trendyol bak bu da etkılı urunkoyu benim göz altim alayim bunlari bari
sen kullandin mi nisacok kikir kikir
cok gulmekten kıkırdakların dokulcekdaha cok kikirdiyor
Filorga Göz Çevresi Kremi - Optim Eyes 15 ml 3401361057578 | Trendyol bak bu da etkılı urun
beslenme etkiler mi goz altini ya da genetik de olabiljrkoyu benim göz altim alayim bunlari bari
benım goz cevresı sorunum yok hıc olmadı ama yıne de kullanıyorumsen kullandin mi nisa
en cok hangisinden memnun kaldiysan onu söyle bana - gercekten renginde acilma yapti mi
hersey etkılerbeslenme etkiler mi goz altini ya da genetik de olabiljr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?