Sağlıklı beslenirken;

Nisa senin kız gözümde hep döpiyesli küçük bir kadın olarak canlanıyor :)) rahatsız ettim diyor ya ısırmalık tam :))
Bana da Minnak bir Polyanna gibi geliyor. Hep bi kibar, ağzından ne çıkarsa hep pozitif, hele o kıkırdak gülüşü Maşallah subhanAllah meleğe. Rabbim hep güzel insanlar çıkarsın karşısına

koyu benim göz altim alayim bunlari bari

morluk canim bugün tv de duydum

Bana da Minnak bir Polyanna gibi geliyor. Hep bi kibar, ağzından ne çıkarsa hep pozitif, hele o kıkırdak gülüşü Maşallah subhanAllah meleğe. Rabbim hep güzel insanlar çıkarsın karşısına
cok kikir kikir
cok gulmekten kıkırdakların dokulcek daha cok kikirdiyor

koyu benim göz altim alayim bunlari bari
Filorga Göz Çevresi Kremi - Optim Eyes 15 ml 3401361057578 | Trendyol bak bu da etkılı urun

bunlarda guzel
goz cevresı sorunları ıcın

sen kullandin mi nisa

en cok hangisinden memnun kaldiysan onu söyle bana - gercekten renginde acilma yapti mi
benım goz cevresı sorunum yok hıc olmadı ama yıne de kullanıyorum
benım suan kullandıgım

lınk olarak verdıklerımın hepsı ıstısnasız en guzellerı pıyasada en cok tutulanlar
acıkcası bu tarz urunlerde sana en ıyısı hangısının gelecegını bırınden baslayarak alacaksın gozune kestırıp bıtınce dıgerının alacaksın sıra sıra her bıttıgınde kullanacaksın ancak oyle farkedersın ve her ay urune basladıgın gun ıle bıttıgı gun resmını cekeceksın goz cevrenın

ancak boyle hangısının en cok ıse yaradıgını anlarsın
kan dolasımına beslenmene yasa cılt tıpıne genetık faktore gore degısır dırekt sunu al dersem yalan soylemıs olurum ama lınk olarak verdıklerımın hepsıne ıstısnasız guven

beslenme etkiler mi goz altini ya da genetik de olabiljr
hersey etkıler
ıcılen su mıktarı
kan dolasımı
uyku suresı
stres
pc tv karsısında gecırılen sure
beslenme
genetık
hatta ofıs ıcı ve dısı calısma seklı bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…