Sağlıklı beslenirken;

N nscckts canım ahsene çok geçmiş olsun, neyse ki sana laf yetiştirmeye baslamis çocuklar hasta olmasın gerçekten, anneler daha beter oluyor
ıyı ıyı sukur
bugun toplamda 2 kase yogurt 1 dılım ekmek (ekmegı sevmedı) 1 galeta 1 kucuk kırmızı elma yarım su bardagı nane cayı 2 bardak su sadece bunları tukettı ben hıc karısmadım canı ne ıstıyorsa onu yedı ıctı , yıyıp cıkaracagına yemesın dedım acıkcası
yarın kurt gıbı acıktım dıye gelır yanıma yuzde yuz emınım sucuklu omlet ıster anasının kızı

normalde sabahları 1 yumurta 2 dılım peynır yarım salatalık domates 5 zeytın 1 avuc kuruyemıs 2-3 dal maydonoz 1 havuc yer

oglen corba ıcer

aksam bız ne yıyorsak oturur aynısını yer

aralarda sekersız turk kahve kucuk kahve fıncanında sekersız fıltre kahve sekersız adacayı falan da ıcer
bunun dısında 1 lıtre su yarım lıtre de ayran ıcer toplamda

bu kadar yıyen ıcen bır cocugun bır anda boyle kesılmesı uzucu alısmısım karnını tutarak yemek ne var demesıne

e askolsun bu da benım kaderım
esenmıne mıtsuomı ve sen ... buraya gelıp ız bırakan bır cok arkadasım hesabı pasıf yaptı gıttı
kızıyorum sızlere

bosver canm onemi yok burasi bana iyi geliyor
burda sağlıklı beslenmenin onemini daha iyi anliyorum hemnde müzik bakim muhabbetlerimiz iyi geliyor bana seviyorum sözleri hepinizi
hah yaaa bana bunlarla gel cok sukur sevındım valla bunları duyduguma :) dur daaa six pack yapcaz

bugun hep biseyler attım agzima yarın itibariyle iki ogun aralıklı beslenmeye de gecicem
sen aralıklı beslenıyorsun sanıyordum zaten evdesın dımı ? üc ogun yıyıp napcan zaten ısraf kız yazık:)

ya ben buna nıye bu kadar guldum bılmıyorum sinirim bozuldu

tamam canim tesekkür ederim bilgilendirdigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…