ıyı ıyı sukur
kız nolduuukizlar ben hesabi pasif ediyorum hepiniz kendinize iyi bakin sizi seviyorum
vazgeçtim canim sirf bu topik icin burda duruum artik sadecee askolsun bu da benım kaderım
esenmıne mıtsuomı ve sen ... buraya gelıp ız bırakan bır cok arkadasım hesabı pasıf yaptı gıttı
kızıyorum sızlere
nıye gıtmek ıstedın kıvazgeçtim canim sirf bu topik icin burda duruum artik sadece
bosver canm onemi yok burasi bana iyi geliyornıye gıtmek ıstedın kı
hah yaaa bana bunlarla gel cok sukur sevındım valla bunları duyduguma :) dur daaa six pack yapcazbosver canm onemi yok burasi bana iyi geliyor
burda sağlıklı beslenmenin onemini daha iyi anliyorum hemnde müzik bakim muhabbetlerimiz iyi geliyor bana seviyorum sözleri hepinizi
yarin leslieye basliyorummhah yaaa bana bunlarla gel cok sukur sevındım valla bunları duyduguma :) dur daaa six pack yapcaz
basla basla sızler hareket ettıkce ben rahatlıyorum vallayarin leslieye basliyorumm
bugun hep biseyler attım agzima yarın itibariyle iki ogun aralıklı beslenmeye de gecicembasla basla sızler hareket ettıkce ben rahatlıyorum valla
sen aralıklı beslenıyorsun sanıyordum zaten evdesın dımı ? üc ogun yıyıp napcan zaten ısraf kız yazık:)bugun hep biseyler attım agzima yarın itibariyle iki ogun aralıklı beslenmeye de gecicem
3 ogun yedim bugunsen aralıklı beslenıyorsun sanıyordum zaten evdesın dımı ? üc ogun yıyıp napcan zaten ısraf kız yazık:)
aynen bu krızı fırsata cevırelım detokslar bakımlar gun bugundur evde bakımlar guzellık adımları yapalım :)3 ogun yedim bugun
evet evdeyim diyebiliriz
aynen 2 ogune devam :))
aynen oylee :))aynen bu krızı fırsata cevırelım detokslar bakımlar gun bugundur evde bakımlar guzellık adımları yapalım :)
saka gibi yaya ben buna nıye bu kadar guldum bılmıyorum sinirim bozuldu
tamam canim tesekkür ederim bilgilendirdigin icinbenım goz cevresı sorunum yok hıc olmadı ama yıne de kullanıyorum
benım suan kullandıgım
Göz Bakımı, Göz Kremi, Göz Altı Bakım Ürünleri | Rossmann
Göz kremi ve göz altı bakım ürünleriyle göz çevrenize özen gösterin. Tüm göz bakım ürünleri Rossmann’da sizi bekliyor!www.rossmann.com.tr
lınk olarak verdıklerımın hepsı ıstısnasız en guzellerı pıyasada en cok tutulanlar
acıkcası bu tarz urunlerde sana en ıyısı hangısının gelecegını bırınden baslayarak alacaksın gozune kestırıp bıtınce dıgerının alacaksın sıra sıra her bıttıgınde kullanacaksın ancak oyle farkedersın ve her ay urune basladıgın gun ıle bıttıgı gun resmını cekeceksın goz cevrenın
ancak boyle hangısının en cok ıse yaradıgını anlarsın
kan dolasımına beslenmene yasa cılt tıpıne genetık faktore gore degısır dırekt sunu al dersem yalan soylemıs olurum ama lınk olarak verdıklerımın hepsıne ıstısnasız guven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?