Sağlıklı beslenirken;

dr iytun ben de sevuyirum begeniyirum.gunde 1 ogun beslendigini bilniyordum.1 öğün besleniyorsa o göbek neden ..
izliycem ben de nisa cim simdi.13 dk dan

ben de evde yazi getirmeye calisiyorum .15 gundur şortlarin hepsini çikardim bu sekil giyirum
evde olunca moral lazim diyerek . biktim kıslik moddan.
birazdan sisme botu şişirip içinde yatcam. içimde kalmasin.
ezo gelin corba pisiyor.
aksam bu icilecek. yanina ispanakli yumurta.

Eklentiler

• 20200330_130541.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 39
ya izliyorum ama kopuk kopuk, hem çalışıyorum, maillere dönüyorum bi yandan hem de ev internetim yok benim, cep kotam bitmesin diye ahh ahh
dur soyle yapayım vıdeoyu tekrar paylasayım guldugum yerlerın dakıkasını yazayım dırek ordan tıklayıp bakın
1 saat herkesın vaktı olmayabılır cunku

gulmek ısteyenler 25.25 dakıka dan baslayın kızlar :)

ya abicim bi gelmiyonuz

vayss dünya da 4. hayvanat bahçesi ne demek!! Siz gidiyor musunuz Nisa? Safari park , 1 milyon m2 yeşil alan! müthiş ya

Maymunlara yaşarız

Kızz yakıyon Moda akımın kaç puan alır bilmem de, Fit'liğin maşallah valla

ya abicim bi gelmiyonuz

vayss dünya da 4. hayvanat bahçesi ne demek!! Siz gidiyor musunuz Nisa? Safari park , 1 milyon m2 yeşil alan! müthiş ya

Maymunlara yaşarız
hanı pıknıge gıdıyoruz dıyordum ya gectıgımız yaz
ormana gıdıyorduk ıste yanı hayvanat bahcesıne
ormanda pıknık alanıda var pıknıgını yapıyorsun sonra geze geze dolasıyorsun hayvanları
1 gunde bıtmıyor zaten hayvanat bahcesı tam olarak gezıp bıtırmek ıcın 3 gun gıtmek lazım sadece 1 gununu safarı kısmı alıyor

dunyada ılk kez ve tek tup bebek yontemıyle neslı tukenen fil cesıdı olan yavru antepde dogdu :) baya tıp fakultesı gıbı buyuk hayvan hastanesı var burda

ben de hic bisey surmucem artik ya ellemeyince daha iyiydi saclarim valla kendine geslin bisey istemem
kullandigim takviye vitamin dokuyor olabilir mi ki bilmiyorum
hıc bır takvıye sac dokmez de ne kullanıyorsun takvıye merak ettım canım

Merhaba @demirleke nerelerdesin nasılsın canım özlettin kendini çok fit güzel gözüküyorsun maşallah bende özledim yazlık kıyafetleri yaz gelsede hastalık bitse gezsek sere serpe yemegin şimdiden hazır ne güzel valla afiyet olsun

ben yaz gelıyor dıye mutsuzum acıkcası yazın buralar cekılmıyor bu sene tatıle gıtmekte hayal oldu evın ıcınde gunes kremı sure sure otururum artık

Ehehehe:) tarz güzel olmuş
Fitliğine maşallah bu arada

rossmandan almıştım indirimdd uygun diye nisam onu kullanıyorum
yerlerine yeni sac gelsin baska bisey istemem bu kadar dökülmeye biri de her dökülen sac cikmaz yarisi cikar dedi butun moralim bozdu

rossmandan almıştım indirimdd uygun diye nisam onu kullanıyorum
yerlerine yeni sac gelsin baska bisey istemem bu kadar dökülmeye biri de her dökülen sac cikmaz yarisi cikar dedi butun moralim bozdu
tum vıtamınler saglık bakanlıgı onaylı sonucta takvıyeden bırsey olmaz da
o dokulenın yarısı cıkarı kım dedı ya oyle olsa dunyada herkes kel kalırdı

tum vıtamınler saglık bakanlıgı onaylı sonucta takvıyeden bırsey olmaz da
o dokulenın yarısı cıkarı kım dedı ya oyle olsa dunyada herkes kel kalırdı
moralimi de bozdu çıkar hepsi dimiu
yani yaşlanana kadar cikar belli bi sayi yok suresiz çıkabilir o sac yerine 20kez de dokulduyse cikqr 50 dokulduyse cikar gibi

moralimi de bozdu çıkar hepsi dimiu
yani yaşlanana kadar cikar belli bi sayi yok suresiz çıkabilir o sac yerine 20kez de dokulduyse cikqr 50 dokulduyse cikar gibi
hergun duzenlı kas da dokulur kıprık de sacta dokulur cıkar dokulur cıkar bu ınsanoglunun ılk dunyaya geldıgı zamandan berı hep boyle oldu rahat ol
ama dokulmemı kopma mı emın ol eger zayıflık ve yıpranmadan dolayı kopuyorsa daha uzun surer yenıden cıkması
koklere baktıgında guclu cıkıyorsa korkma ama cansız ve zayıf duruyorsa daha gec cıkacak demektır onun da cozumu var ıste
bırde kafeın ıceren sampuanlar guzel etkı edıyor uyarıyor sac tarama tarak secme seklıne dıkkat et asla duzlestırme fonleme ahsap saplı dogal kıllı tarak sec şimşir tarak cok guzeldır taragı gul suyuna batıra batıra tararım ahsenın saclarını şimşir tarakla :) tamamen ahsap taraklar varya onlar

biraz ince ince cikiyor benim sacllar kökten dökülüyor kopma değil bildigin koklerle geliyor

bunlar iyi mi bugun aliyim bi tarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…