sanmam, olmaz öyle şey..ne kullanıyorsun ki?ben de hic bisey surmucem artik ya ellemeyince daha iyiydi saclarim valla kendine geslin bisey istemem
kullandigim takviye vitamin dokuyor olabilir mi ki bilmiyorum
dur soyle yapayım vıdeoyu tekrar paylasayım guldugum yerlerın dakıkasını yazayım dırek ordan tıklayıp bakınya izliyorumama kopuk kopuk, hem çalışıyorum, maillere dönüyorum bi yandan hem de ev internetim yok benim, cep kotam bitmesin diye ahh ahh
rossman dan almistim takviye onu kullaniyorumsanmam, olmaz öyle şey..ne kullanıyorsun ki?
Kızz yakıyondr iytun ben de sevuyirum begeniyirum.gunde 1 ogun beslendigini bilniyordum.1 öğün besleniyorsa o göbek neden ..
izliycem ben de nisa cim simdi.13 dk dan
ben de evde yazi getirmeye calisiyorum .15 gundur şortlarin hepsini çikardim bu sekil giyirum
evde olunca moral lazim diyerek . biktim kıslik moddan.
birazdan sisme botu şişirip içinde yatcam. içimde kalmasin.
ezo gelin corba pisiyor.
aksam bu icilecek. yanina ispanakli yumurta.
hanı pıknıge gıdıyoruz dıyordum ya gectıgımız yazya abicim bi gelmiyonuz
vayss dünya da 4. hayvanat bahçesi ne demek!! Siz gidiyor musunuz Nisa? Safari park , 1 milyon m2 yeşil alan! müthiş ya
Maymunlara yaşarız
hıc bır takvıye sac dokmez de ne kullanıyorsun takvıye merak ettım canımben de hic bisey surmucem artik ya ellemeyince daha iyiydi saclarim valla kendine geslin bisey istemem
kullandigim takviye vitamin dokuyor olabilir mi ki bilmiyorum
Merhaba @demirleke nerelerdesin nasılsın canım özlettin kendini çok fit güzel gözüküyorsun maşallah bende özledim yazlık kıyafetleri yaz gelsede hastalık bitse gezsek sere serpe yemegin şimdiden hazır ne güzel valla afiyet olsundr iytun ben de sevuyirum begeniyirum.gunde 1 ogun beslendigini bilniyordum.1 öğün besleniyorsa o göbek neden ..
ben de evde yazi getirmeye calisiyorum .15 gundur şortlarin hepsini çikardim bu sekil giyirum
ezo gelin corba pisiyor.
ben yaz gelıyor dıye mutsuzum acıkcası yazın buralar cekılmıyor bu sene tatıle gıtmekte hayal oldu evın ıcınde gunes kremı sure sure otururum artıkdr iytun ben de sevuyirum begeniyirum.gunde 1 ogun beslendigini bilniyordum.1 öğün besleniyorsa o göbek neden ..
ezo gelin corba pisiyor.
Ehehehe:) tarz güzel olmuşdr iytun ben de sevuyirum begeniyirum.gunde 1 ogun beslendigini bilniyordum.1 öğün besleniyorsa o göbek neden ..
ezo gelin corba pisiyor.
Sağlık olsun Nisacım yaaben yaz gelıyor dıye mutsuzum acıkcası yazın buralar cekılmıyor bu sene tatıle gıtmekte hayal oldu evın ıcınde gunes kremı sure sure otururum artık
tum vıtamınler saglık bakanlıgı onaylı sonucta takvıyeden bırsey olmaz darossmandan almıştım indirimdd uygun diye nisam onu kullanıyorum
yerlerine yeni sac gelsin baska bisey istemem bu kadar dökülmeye biri de her dökülen sac cikmaz yarisi cikar dedi butun moralim bozdu
haklısın canım aynen oyle saglık olsun :) en onemlısı saglıkSağlık olsun Nisacım yaa
moralimi de bozdu çıkar hepsi dimiutum vıtamınler saglık bakanlıgı onaylı sonucta takvıyeden bırsey olmaz da
o dokulenın yarısı cıkarı kım dedı yaoyle olsa dunyada herkes kel kalırdı
hergun duzenlı kas da dokulur kıprık de sacta dokulur cıkar dokulur cıkar bu ınsanoglunun ılk dunyaya geldıgı zamandan berı hep boyle oldumoralimi de bozdu çıkar hepsi dimiu
yani yaşlanana kadar cikar belli bi sayi yok suresiz çıkabilir o sac yerine 20kez de dokulduyse cikqr 50 dokulduyse cikar gibi
biraz ince ince cikiyor benim sacllar kökten dökülüyor kopma değil bildigin koklerle geliyorhergun duzenlı kas da dokulur kıprık de sacta dokulur cıkar dokulur cıkar bu ınsanoglunun ılk dunyaya geldıgı zamandan berı hep boyle oldurahat ol
ama dokulmemı kopma mı emın ol eger zayıflık ve yıpranmadan dolayı kopuyorsa daha uzun surer yenıden cıkması
koklere baktıgında guclu cıkıyorsa korkma ama cansız ve zayıf duruyorsa daha gec cıkacak demektır onun da cozumu var ıste
bırde kafeın ıceren sampuanlar guzel etkı edıyor uyarıyor sac tarama tarak secme seklıne dıkkat et asla duzlestırme fonleme ahsap saplı dogal kıllı tarak sec şimşir tarak cok guzeldır taragı gul suyuna batıra batıra tararım ahsenın saclarını şimşir tarakla :) tamamen ahsap taraklar varya onlar
hergun duzenlı kas da dokulur kıprık de sacta dokulur cıkar dokulur cıkar bu ınsanoglunun ılk dunyaya geldıgı zamandan berı hep boyle oldurahat ol
ama dokulmemı kopma mı emın ol eger zayıflık ve yıpranmadan dolayı kopuyorsa daha uzun surer yenıden cıkması
koklere baktıgında guclu cıkıyorsa korkma ama cansız ve zayıf duruyorsa daha gec cıkacak demektır onun da cozumu var ıste
bırde kafeın ıceren sampuanlar guzel etkı edıyor uyarıyor sac tarama tarak secme seklıne dıkkat et asla duzlestırme fonleme ahsap saplı dogal kıllı tarak sec şimşir tarak cok guzeldır taragı gul suyuna batıra batıra tararım ahsenın saclarını şimşir tarakla :) tamamen ahsap taraklar varya onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?