Kızlar, takip ediyor muydunuz? Çok fena tii ye alınıyor Canan Karatay’la ikisi:/
Samsonn bilgin var mı?
Ya sinemaki ne canım ya? İİçiyor musun yoksa? :Snisa bu sinemaki mi böyle yaptı bilmiyorum felaket dökülüyor saclarim zaten ince telli kafamda sac kalmicak moralim bozuk ya
saca sürülüyordu ondan mi bilmiyorum avuc avuc geliyor bide ince telli zaten böyle giderse 0a vurdurucam bu yasta moralim yerlerdeYa sinemaki ne canım ya? İİçiyor musun yoksa? :S
ay sen tweeter hesabını mı diyordun? Yok onu bilmiyorum, o tweetlerdeki doktoru dedim benKızlar, takip ediyor muydunuz? Çok fena tii ye alınıyor Canan Karatay’la ikisi:/
Samsonn bilgin var mı?
Benim de berbat dökülüyo yine şu sıralar. Bıktım valla, artık takmıyorum. Sağlık olsun saçda dert değil modundayım.saca sürülüyordu ondan mi bilmiyorum avuc avuc geliyor bide ince telli zaten böyle giderse 0a vurdurucam bu yasta moralim yerlerde
ikiside orta düzeyBenim de berbat dökülüyo yine şu sıralar. Bıktım valla, artık takmıyorum. Sağlık olsun saçda dert değil modundayım.
Senin demirin ve d vitamin nasıl? En önemli ikisi bence, dışardan ne sürdüğün çook geri planda kalıyor
ay bu ne sevimli konuşuyor ya, peltek peltekbıraz gulelım mı
hem antebı buyuksehır beledıye baskanın agzından dınleyın hemde oyle komık anlar var kıgormenızı ıstedım
13. dakıkadan sonra baslıyor komedıler
sonuçlar da referans aralıklarına göre mi diyorsun?ikiside orta düzey
ay kuzum estagfurullah ne demek oyle senın sıkıntın hepımızın sıkıntısı tabıkı ama hıc ıcımızı falan sıkmadınSağolasın Nisacım, ben içinizi kararttım:/ izliycem şimdi
canım yıpranmıs ve hassas saclara cok dogal urunler aslında onerılmez daha da hassaslastırır baskasına ıyı gelen sey sana gelmeyebılır ben sana dedım suan bırak kendı halıne bıraz kalsın 2 hafta falan dınlensın sonra o dedıgım bemıks ampul falan tarıf varya onu yaparsınnisa bu sinemaki mi böyle yaptı bilmiyorum felaket dökülüyor saclarim zaten ince telli kafamda sac kalmicak moralim bozuk ya
ay bu ne sevimli konuşuyor ya, peltek peltek
benimde o civarda . bilmiyorum kızlar günlük 100 tel normal diyorlar benimde o civarda ama nasil normal olabilir ki eskiden 15-20 tel dökülen sac. gerçekten kel kalmak istemiyorum moralim yerlerde nasil düzecek bu bilmiyorumsonuçlar da referans aralıklarına göre mi diyorsun?
Ferritinin 60 , D nin' 50 gibi olması ideal aslında diyorlar
Ay Nisaa o koşuya start verdiği yere çok güldüm ben dealem kadın tersi pistir aslında sahsen tanırım ama sohbet ortamı olunca da gulusune cok guldum :)
okan seyırcelere donup baska bır dunyadan mı bahsedıyor benle kafa mı buluyorsunuz cok fantastık falan dıyor cok guldum oralarda seyırcılerın tepkısıne burda hayat aynen de fatma sahının dedıgı gıbı cunku
safari mevzusu nasılAy Nisaa o koşuya start verdiği yere çok güldüm ben de, gerçekten zeki belli. tatlılarda da aklım kaldı yalnız.
ya kalmazsın canım, takma bu kadar.benimde o civarda . bilmiyorum kızlar günlük 100 tel normal diyorlar benimde o civarda ama nasil normal olabilir ki eskiden 15-20 tel dökülen sac. gerçekten kel kalmak istemiyorum moralim yerlerde nasil düzecek bu bilmiyorum
kacınçı dakka Nisa, bakayım?safari mevzusu nasılonu gordun mu koptum orda ben
e ızlememıssın kı askolsunkacınçı dakka Nisa, bakayım?
ben de hic bisey surmucem artik ya ellemeyince daha iyiydi saclarim valla kendine geslin bisey istememya
ya kalmazsın canım, takma bu kadar.
bu forumda bir arkadaş vardı, yazışmıştık. Bulursam sana da atarım, tamamen dökülen saçlarını bile yeniden çıkarmıştı kız, şu ilikli kürle. En kötü öyle bişey yaparsın sen.
Ben tembellikten hiç bişeye gelmiyorum. Demir 8, D vitamini de 4 çıkmıştı en son..düşün halim ne vahim. Asıl korkutan da şu salgında bende bu değerler...saça gelene kadar, ooo
ya izliyorume ızlememıssın kı askolsun
27. dakıkadan baslıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?