Sağlıklı beslenirken;

Kızlar, takip ediyor muydunuz? Çok fena tii ye alınıyor Canan Karatay’la ikisi:/
Samsonn bilgin var mı?

Eklentiler

• 3DE9F231-FD70-45F2-8858-A86484BEE712.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 31
  • 4C7F428C-88FB-4C54-B1C6-A6E2C04E826C.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 35
nisa bu sinemaki mi böyle yaptı bilmiyorum felaket dökülüyor saclarim zaten ince telli kafamda sac kalmicak moralim bozuk ya

Kızlar, takip ediyor muydunuz? Çok fena tii ye alınıyor Canan Karatay’la ikisi:/
Samsonn bilgin var mı?

ya deli ediyor bu beni ya biraz medyanın adamı gibi, paketli yoğurtta yerim, sarelle niye yemeyim yaa, ne olacak ayaklarında..

bir anlatışı var, onu da bunuda yerim, şunsuz duramam diyooo...sonra ekliyor günde 1 öğün besleniyorum diye

Ya 1 öğün yiyorsan nereye sığdırıyorsun o kadar şeyiiiiii..palavracı bi tip sanki.

saca sürülüyordu ondan mi bilmiyorum avuc avuc geliyor bide ince telli zaten böyle giderse 0a vurdurucam bu yasta moralim yerlerde
Benim de berbat dökülüyo yine şu sıralar. Bıktım valla, artık takmıyorum. Sağlık olsun saçda dert değil modundayım.

Senin demirin ve d vitamin nasıl? En önemli ikisi bence, dışardan ne sürdüğün çook geri planda kalıyor

Sağolasın Nisacım, ben içinizi kararttım:/ izliycem şimdi
ay kuzum estagfurullah ne demek oyle senın sıkıntın hepımızın sıkıntısı tabıkı ama hıc ıcımızı falan sıkmadın
sadece kafamız dagılsın bıraz mesela hayvanat bahcesı muhabbetı yemek muhabbetı komık geldı bıraz keyıflenın ıstedım
nisa bu sinemaki mi böyle yaptı bilmiyorum felaket dökülüyor saclarim zaten ince telli kafamda sac kalmicak moralim bozuk ya
canım yıpranmıs ve hassas saclara cok dogal urunler aslında onerılmez daha da hassaslastırır baskasına ıyı gelen sey sana gelmeyebılır ben sana dedım suan bırak kendı halıne bıraz kalsın 2 hafta falan dınlensın sonra o dedıgım bemıks ampul falan tarıf varya onu yaparsın
ay bu ne sevimli konuşuyor ya, peltek peltek
alem kadın tersi pistir aslında sahsen tanırım ama sohbet ortamı olunca da gulusune cok guldum :)
okan seyırcelere donup baska bır dunyadan mı bahsedıyor benle kafa mı buluyorsunuz cok fantastık falan dıyor cok guldum oralarda seyırcılerın tepkısıne burda hayat aynen de fatma sahının dedıgı gıbı cunku

sonuçlar da referans aralıklarına göre mi diyorsun?

Ferritinin 60 , D nin' 50 gibi olması ideal aslında diyorlar
benimde o civarda . bilmiyorum kızlar günlük 100 tel normal diyorlar benimde o civarda ama nasil normal olabilir ki eskiden 15-20 tel dökülen sac. gerçekten kel kalmak istemiyorum moralim yerlerde nasil düzecek bu bilmiyorum

Ay Nisaa o koşuya start verdiği yere çok güldüm ben de , gerçekten zeki belli. tatlılarda da aklım kaldı yalnız.

ya
benimde o civarda . bilmiyorum kızlar günlük 100 tel normal diyorlar benimde o civarda ama nasil normal olabilir ki eskiden 15-20 tel dökülen sac. gerçekten kel kalmak istemiyorum moralim yerlerde nasil düzecek bu bilmiyorum
ya kalmazsın canım, takma bu kadar.

bu forumda bir arkadaş vardı, yazışmıştık. Bulursam sana da atarım, tamamen dökülen saçlarını bile yeniden çıkarmıştı kız, şu ilikli kürle. En kötü öyle bişey yaparsın sen.

Ben tembellikten hiç bişeye gelmiyorum. Demir 8, D vitamini de 4 çıkmıştı en son..düşün halim ne vahim. Asıl korkutan da şu salgında bende bu değerler...saça gelene kadar, ooo

ben de hic bisey surmucem artik ya ellemeyince daha iyiydi saclarim valla kendine geslin bisey istemem
kullandigim takviye vitamin dokuyor olabilir mi ki bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…