Sağlıklı beslenirken;

Buradayım samsonum sonunda biz de kısmi çalışmaya geçtik ama bugün sanayiye çıkmam lazımdı yine taktım maskemi eldivenimi birkaç fabrika gezdim. Bizimkilerin yanındayım şimdi gelmeden kendi evime uğrayıp duş aldım üzerimi değiştirdim, kaban dahil kirli sepetine attım Sanayi şimdilik tam gaz çalışıyor, iş gezisi için yurtışına giden çok oluyor özellikle çin ve avrupa, konyalının umresi bitmez zaten :)) kapmamışımdır inşallah virüs mirüs :))

bunlar guzel degıl bırkere boyle plastık ucları olmasın
ornek ıcın lınk atıyorum
tıpı kılları bu sekılde olmalı

bu tıpte tarak olacak

allah korusun canım ya

ay ben hayatta kullanamam ilki gibi
bunu aliyimmi

tamam bunu da alsan olur ıkısının de yerı ayrı
sac ıslak taranmaz bu arada haberın olsun
o ılkı kaynaklı postıjlı saclara ozel yanı mınımım kopma kırma yapan tarak seklı genelde bu tarz ıslemlı hassas saclar ıcın yapılan taraklar en yolmayan oluyor aklında olsun

onu kullananam canim halamda vardı ben fena oluyorum o yüzden dedim keşke kullanabilsem ama icim bir hos oluyor
alttakini alıyorum o zaman günlük tarama yapmak icin en son attığım ahsap disliyi

onu kullananam canim halamda vardı ben fena oluyorum o yüzden dedim keşke kullanabilsem ama icim bir hos oluyor
alttakini alıyorum o zaman günlük tarama yapmak icin en son attığım ahsap disliyi
ay alemsın ya
en altdakını al ama bırtanede dolasık acmak ıcın lazım
bu en altdakı normal tarama
dustan sonra falan veya dolasık sacı acmak ıcın o resım olarak attıgım varya o tıp kılları olandan da bır tane daha alman gerekecek denk geldıgın zaman alırsın

simdi dedigini aldim hazir kart bendeyken diğerini de alayim ama 109₺ vermem uygun fiyatli önerir misin bir tane sen bilirsin sana da zahmet oldu ama hepsini halledelim bugun

simdi dedigini aldim hazir kart bendeyken diğerini de alayim ama 109₺ vermem uygun fiyatli önerir misin bir tane sen bilirsin sana da zahmet oldu ama hepsini halledelim bugun
valla hangı sıtede ne var hıc bılmıyorum kı ben burda bır toptancı var hep ordan aldıgım ıcın... sımdı bulurum daha uygunu baska sıtede olur cigerım yanar ahsap doğal kıl tarak dıye arattırman gerek oval mı kare mı genıs mı dar mı nasıl tarak seversın kısısel kullanımınla alakalı cunku

tmmm canim bakiyim hemen

akşam yemeği mercimek çorbası, ciğer salata menemen :))) sizde ne var
sabah nohut salatası yedım
demın de yogurtlu kerevız salatası yanında tavuk ızgara ve yesıllık salata yedım :)

bundan sonra da cay kahve gıder artık

gulmek ısteyenler 25.25 dakıka dan baslayın kızlar :)

Ankarada çalışırken eski işyerim aile bakanlığının yanında idi, bakanlıkla da çok ortak projemiz vardı sık görüşürdük, epey otoriter biri olarak bahsederlerdi fatma şahinden. Antepe belediye başkanı olarak gidince demişlerdi orada da tir tir titretiyor, daha hala bakanım dedirtiyor kendine diye aslı var mı bilmem tabi. Hükümet kadın dediklerinden fatma şahin, hatırladığım diğer aile bakanları pek öyle imaj sergilemiyordu.

aynen oyle hala bakanım derler kendısıne burda da
oyle olmasa bır kadının nerdeyse 20 yıl sıyasetde kalabılmesı cok zor olurdu zaten

ben bır kere terslemesıne tanık oldum boyle mınyon guler yuzlu gorunuyor ama kursude yumruk vurup konustugunda karsısında 100 kısıyı nasıl susturdugunu gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…