- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Buradayım samsonum sonunda biz de kısmi çalışmaya geçtik ama bugün sanayiye çıkmam lazımdı yine taktım maskemi eldivenimi birkaç fabrika gezdim. Bizimkilerin yanındayım şimdi gelmeden kendi evime uğrayıp duş aldım üzerimi değiştirdim, kaban dahil kirli sepetine attımKız sebzesi çok az ya. Kereviz kabak da bir yere kadar, o yüzden. Bir de Ayşegül ablam sülfürlü gıdalar tüketin diyor.
Mihail Zoscenko hiç görünmüyor bu aralar? Miho iyi misin?
@Bibibella de yok piyasadaa. Bibi?
bunlar guzel degıl bırkere boyle plastık ucları olmasınFırça, Tarak Ürünleri - GittiGidiyor
Fırça, Tarak ürünleri GittiGidiyor'da! Fırça, Tarak için gerekli olan tüm fırça, tarak ürün ve gereçlerini incelemek; hızlı kargo imkanıyla satın almak için tıklayın!www.gittigidiyor.com
ANTİ-STATİK Ahşap Şimşir Tahta Tarak (DOĞAL SAÇ BAKIM) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
ANTİ-STATİK Ahşap Şimşir Tahta Tarak (DOĞAL SAÇ BAKIM) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! ANTİ-STATİK Ahşap Şimşir Tahta Tarak (DOĞAL SAÇ BAKIM) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Ocean Saç Fırçası Ahşap Büyük Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ocean Doğal Ahşap Tarak Büyük Ahşap Saç Fırçası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
bunlar iyi mi bugun aliyim bi tarak
allah korusun canım yaBuradayım samsonum sonunda biz de kısmi çalışmaya geçtik ama bugün sanayiye çıkmam lazımdı yine taktım maskemi eldivenimi birkaç fabrika gezdim. Bizimkilerin yanındayım şimdi gelmeden kendi evime uğrayıp duş aldım üzerimi değiştirdim, kaban dahil kirli sepetine attımSanayi şimdilik tam gaz çalışıyor, iş gezisi için yurtışına giden çok oluyor özellikle çin ve avrupa, konyalının umresi bitmez zaten :)) kapmamışımdır inşallah virüs mirüs :))
ay ben hayatta kullanamam ilki gibibunlar guzel degıl bırkere boyle plastık ucları olmasın
ornek ıcın lınk atıyorum
tıpı kılları bu sekılde olmalı
Tangle Teezer Pembe The Ultimate Pink Saç Fırçası - Fiyatı, Yorumları
Tangle Teezer Pembe The Ultimate Pink Saç Fırçası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Eki Görüntüle 2611283 Eki Görüntüle 2611284
Site Haritası - Türkiye'nin en işlek alışveriş merkezi
Alışveriş kategorileri, mağazalar, servisler, yardım dokümantasyonları, kampanya, açık artırma ve diğer bölümlere hızlı erişim sağlamanız adına oluşturulan site haritası sayfası.www.gittigidiyor.com
bu tıpte tarak olacak
tamam bunu da alsan olur ıkısının de yerı ayrıay ben hayatta kullanamam ilki gibi
bunu aliyimmi
Fırça, Tarak Ürünleri - GittiGidiyor
Fırça, Tarak ürünleri GittiGidiyor'da! Fırça, Tarak için gerekli olan tüm fırça, tarak ürün ve gereçlerini incelemek; hızlı kargo imkanıyla satın almak için tıklayın!www.gittigidiyor.com
onu kullananam canim halamda vardı ben fena oluyorum o yüzden dedim keşke kullanabilsem ama icim bir hos oluyortamam bunu da alsan olur ıkısının de yerı ayrı
sac ıslak taranmaz bu arada haberın olsun
o ılkı kaynaklı postıjlı saclara ozel yanı mınımım kopma kırma yapan tarak seklı genelde bu tarz ıslemlı hassas saclar ıcın yapılan taraklar en yolmayan oluyor aklında olsun
ay alemsın yaonu kullananam canim halamda vardı ben fena oluyorum o yüzden dedim keşke kullanabilsem ama icim bir hos oluyor
alttakini alıyorum o zaman günlük tarama yapmak icin en son attığım ahsap disliyi
simdi dedigini aldim hazir kart bendeyken diğerini de alayim ama 109₺ vermem uygun fiyatli önerir misin bir tane sen bilirsin sana da zahmet oldu ama hepsini halledelim bugunay alemsın ya
en altdakını al ama bırtanede dolasık acmak ıcın lazım
bu en altdakı normal tarama
dustan sonra falan veya dolasık sacı acmak ıcın o resım olarak attıgım varya o tıp kılları olandan da bır tane daha alman gerekecek denk geldıgın zaman alırsın
valla hangı sıtede ne var hıc bılmıyorum kı ben burda bır toptancı var hep ordan aldıgım ıcın... sımdı bulurum daha uygunu baska sıtede olur cigerım yanarsimdi dedigini aldim hazir kart bendeyken diğerini de alayim ama 109₺ vermem uygun fiyatli önerir misin bir tane sen bilirsin sana da zahmet oldu ama hepsini halledelim bugun
tmmm canim bakiyim hemenvalla hangı sıtede ne var hıc bılmıyorum kı ben burda bır toptancı var hep ordan aldıgım ıcın... sımdı bulurum daha uygunu baska sıtede olur cigerım yanarahsap doğal kıl tarak dıye arattırman gerek oval mı kare mı genıs mı dar mı nasıl tarak seversın kısısel kullanımınla alakalı cunku
sabah nohut salatası yedımakşam yemeği mercimek çorbası, ciğer salata menemen :))) sizde ne var
afiyet olsun cok güzel olmus menu :)sabah nohut salatası yedım
demın de yogurtlu kerevız salatası yanında tavuk ızgara ve yesıllık salata yedım :)
bundan sonra da cay kahve gıder artık
Ankarada çalışırken eski işyerim aile bakanlığının yanında idi, bakanlıkla da çok ortak projemiz vardı sık görüşürdük, epey otoriter biri olarak bahsederlerdi fatma şahinden. Antepe belediye başkanı olarak gidince demişlerdi orada da tir tir titretiyor, daha hala bakanım dedirtiyor kendine diye aslı var mı bilmem tabi. Hükümet kadın dediklerinden fatma şahin, hatırladığım diğer aile bakanları pek öyle imaj sergilemiyordu.gulmek ısteyenler 25.25 dakıka dan baslayın kızlar :)
aynen oyle hala bakanım derler kendısıne burda daAnkarada çalışırken eski işyerim aile bakanlığının yanında idi, bakanlıkla da çok ortak projemiz vardı sık görüşürdük, epey otoriter biri olarak bahsederlerdi fatma şahinden. Antepe belediye başkanı olarak gidince demişlerdi orada da tir tir titretiyor, daha hala bakanım dedirtiyor kendine diye aslı var mı bilmem tabi. Hükümet kadın dediklerinden fatma şahin, hatırladığım diğer aile bakanları pek öyle imaj sergilemiyordu.
hangısı kızah nisa nasil bi sarki attin bana bagimlisi oldum :)
beat the devils tattoohangısı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?