Sağlıklı beslenirken;

aliyorum maalesef tiroid den dicem degerleri yükselmisti, doktor kan aldi fakat koronadan dolayi gidemedim sonuclarina göre dozu ayarlatmaya. aile hekimim aylar önce yani kasim gibi yükselmisti normal strestendir aldigin hapa devam deyip gönderdi.

aynen canim sebebi ödem olabilir tuvaletede düzenli cikamiyorum evet haklisin ama cözümünü bulamiyorum

aynen canim sebebi ödem olabilir tuvaletede düzenli cikamiyorum evet haklisin ama cözümünü bulamiyorum
bak sebebı bellıymıs cozumu de bellı suyu arttıracaksın salatayı arttıracaksın sabahları ac karnına ılık lımonlu su ıcıyormuydun ? o da bagırsak sorununa ıyı gelır kronık kabızlık yuksek odemde tutar halıyle tartıda rakam degısıklıgı de goremezsın

nisam evet suyu az iciyorum yalan yok, midem bulaniyor su icince
ama iki gündür 2 litreye kendimi zorluyorum, aslinda söyle ofiste olunca o iki litreyi icmeden eve gelmiyordum ama evde aklima gelmiyor.
limonlu iciyorum zaten suyu ama ilik degil - ilik sabahlari icicem bunu deneyeyim ben mutlaka
tarcin, limon, elma icine atiyorum ki az da olsa tat versin

N nscckts la roche posay aldım 400 ml daha büyük misha dan temizleme hissi hoşuma gitti bir ferahlık veriyor yıkadıktan sonra bakalım deneyip göreceğim işe yarar mi diye.
ıyı gunlerde kullan canım :) lazım valla cılt bakımı

ıyı gunlerde kullan canım :) lazım valla cılt bakımı
Sagol canım aslında cilt bakımı düzenli yaparım yaklaşık 15 senedir ama son bir kaç aydir geçmek bilmedi sivilce çıkıp durdu ergenlikte bu kadar çıkmadı bende tonikte kalmadı onu da la roche sipariş edicem aynı seri olsun etkisi daha çok olsun

Bugun sekersizde ucuncu gunum ve benim canim deli gibi tiramisu istiyor kendimi telkin ediyorum farzetki hamilesin ve cocugunun dehb olmasini istemiyorsan yeme diye
canın tatlı ıstedıkce ya ayran ıc ya su :)
bunun sebebı bagırsaktakı yasayan canlılar onlar sekerle beslenırler onlar acıktı bagırsak beyıne sınyal gonderıyor
bır kac gun probıyotık tuket bak nasıl gececek o ıstek :)

Tabiki yenilmeyecem onlara tamm su icecem yerine

canimmmm samsonummmm hoşgeldinnnnn❤❤❤❤❤

Hoşbuldum Baby
Suzy aç karnına limonlu su da çok iyi, ama en az 30 dk bişey yemeyeceksin. Ya da filtre kahveye biraz hindistancevizi veya tereyağ katıyorum ben. O da bağırsaklar için çok iyi oluyor Tadı da iki türlü de çok güzel hem.

canim nisa da söyledi o limonlu su iciyorum ama ilik denicem.
hindistancevizli kahvemi iciyorum
zaten tiroid hapindan sonra yarim saat bir sey yememem lazim, ilk sabah uyaninca hapi da limonlu su ile iceyim ben

canim nisa da söyledi o limonlu su iciyorum ama ilik denicem.
hindistancevizli kahvemi iciyorum
zaten tiroid hapindan sonra yarim saat bir sey yememem lazim, ilk sabah uyaninca hapi da limonlu su ile iceyim ben
ay bilmem mi, ben de kullanıyorum 10 yıldan fazladır o tiroid hapını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…