- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
aliyorum maalesef tiroid den dicem degerleri yükselmisti, doktor kan aldi fakat koronadan dolayi gidemedim sonuclarina göre dozu ayarlatmaya. aile hekimim aylar önce yani kasim gibi yükselmisti normal strestendir aldigin hapa devam deyip gönderdi.Siz bi yediklerinizle kilo aliyorsaniz ben bittim dun kahvaltida domates salatalik biraz peynir ceviz bi tane haslanmis yumurta oglen bi kase yogurt biraz sonra eksi elma bi tane kuru kaysi ceviz aksam yemeginde de dolu dolu haslanmis yogurtlu karnabahar bi kasik bulgur pilavi ne cok sey yemisim
aynen canim sebebi ödem olabilir tuvaletede düzenli cikamiyorum evet haklisin ama cözümünü bulamiyorumgayet guzel yemıssın sadece bu yemeyse bunla kılo alınmaz ya tuvalete saglıklı cıkamıyorsundur ya odemın vardır baska bır sebebı olamaz yanı
canım cok haklıydın yuzde yuz haklıydın resmen cok sacma banlanmıssın cok agır konusanlar vardı banlanmamıs resmen kım vurduya gıtmıssın arada haksızlık
hangısını aldın :) ıyı gunlerde kullan
dedıgım gıbı yedıklerının hepsı buysa bu yemeyle kılo alınmaz ya dogru tuvalete cıkamıyorsundur ya da odem tutuyorsundur dunyada yasayan hıc bır canlı bak bu kadar ıddaalı soyluyorum hangı uzmana doktora profa sorsan aynı seyı soyler su kaınatda hıc bır canlı bu yemeyle kılo almaz canım ya yedıklerınden coookk daha az hareket edıyorsundur enerjı yakmadıgından kılo sabıt ya da odem ve tuvalet sorunun vardır baska hıc bır sebep olamaz troıt bıle bu yemeye kılo aldırmaz oyle bırsey yok yanı troıtlı olanlar hıc kılo veremıyor dıye bırseyde yok sadece daha zor verır ama verır
sen sebeplerını tespıt edemıyorsun ondan bocalıyorsun
cok guzel yemıssın afıyet olsun gayet ıdeal yerınde
bak sebebı bellıymıs cozumu de bellı suyu arttıracaksın salatayı arttıracaksın sabahları ac karnına ılık lımonlu su ıcıyormuydun ? o da bagırsak sorununa ıyı gelır kronık kabızlık yuksek odemde tutar halıyle tartıda rakam degısıklıgı de goremezsınaynen canim sebebi ödem olabilir tuvaletede düzenli cikamiyorum evet haklisin ama cözümünü bulamiyorum
nisam evet suyu az iciyorum yalan yok, midem bulaniyor su icincebak sebebı bellıymıs cozumu de bellı suyu arttıracaksın salatayı arttıracaksın sabahları ac karnına ılık lımonlu su ıcıyormuydun ? o da bagırsak sorununa ıyı gelır kronık kabızlık yuksek odemde tutar halıyle tartıda rakam degısıklıgı de goremezsın
Sagol canım aslında cilt bakımı düzenli yaparım yaklaşık 15 senedir ama son bir kaç aydir geçmek bilmedi sivilce çıkıp durdu ergenlikte bu kadar çıkmadı bendeıyı gunlerde kullan canım :) lazım valla cılt bakımı
canın tatlı ıstedıkce ya ayran ıc ya su :)Bugun sekersizde ucuncu gunum ve benim canim deli gibi tiramisu istiyor kendimi telkin ediyorum farzetki hamilesin ve cocugunun dehb olmasini istemiyorsan yeme diye
Tabiki yenilmeyecem onlaracanın tatlı ıstedıkce ya ayran ıc ya su :)
bunun sebebı bagırsaktakı yasayan canlılaronlar sekerle beslenırler onlar acıktı bagırsak beyıne sınyal gonderıyor
bır kac gun probıyotık tuket bak nasıl gececek o ıstek :)
canimmmm samsonummmm hoşgeldinnnnn❤❤❤❤❤
Suzy aç karnına limonlu su da çok iyi, ama en az 30 dk bişey yemeyeceksin. Ya da filtre kahveye biraz hindistancevizi veya tereyağ katıyorum ben. O da bağırsaklar için çok iyi oluyoraynen canim sebebi ödem olabilir tuvaletede düzenli cikamiyorum evet haklisin ama cözümünü bulamiyorum
canim nisa da söyledi o limonlu su iciyorum ama ilik denicem.Hoşbuldum Baby
Suzy aç karnına limonlu su da çok iyi, ama en az 30 dk bişey yemeyeceksin. Ya da filtre kahveye biraz hindistancevizi veya tereyağ katıyorum ben. O da bağırsaklar için çok iyi oluyorTadı da iki türlü de çok güzel hem.
ay bilmem mi, ben de kullanıyorum 10 yıldan fazladır o tiroid hapını.canim nisa da söyledi o limonlu su iciyorum ama ilik denicem.
hindistancevizli kahvemi iciyorum
zaten tiroid hapindan sonra yarim saat bir sey yememem lazim, ilk sabah uyaninca hapi da limonlu su ile iceyim ben
evet sende kullaniyorsun dogruay bilmem mi, ben de kullanıyorum 10 yıldan fazladır o tiroid hapını.
Cildim saçlarım kup kuru oldu hep bu hap yüzünden....amaan neyse, Allah beterinden saklasın, buna da şükürevet sende kullaniyorsun dogru
banada 15 yil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?