Sağlıklı beslenirken;

Samsonn canim hosgeldin, nasıl geçti banli günlerin? Zor oluyor insan giremeyince:)
Canım, evden çalışıyorum ya, sürekli pc başındayım. Buranın tab'ı hep açık duruyor. Yazamadım, ama takip ettim

Sen neler yapıyorsun? Çoçuklar evde sıkıntı oluyor mu? Bir de hayırlısıyla şu salgın bitse, senin eğitim ne zaman başlayacak? Yeni bir çevre, yeni şeyler öğrenmek hayatına süper bi pozitif enerji katacak. Göreceksin inşallah.

@suzn canim ben de senin gibiyim su içemiyorum bu ara, kahveye çok düştüm... zorluyorum ama bir litre bile zorla iciyorum
ya aromalı sular yapsana. Meyve kuruları koy, elma, armut, şeftali ne varsa..ya da nane limon olur...taze meyve de olur, blueberry, çilek.. o zaman içersin bence. Benim de yanımda şu 1,5 lt petler duruyor, görünce susuyorum.

gunun planlarini alalim herkestennn :)
ben sabah 1 kase lor, 2 tane yaptigim yulaf kurabiyesi,2 ceviz yagli kahve yeşillik ve leblebi yedim biraz.
aksama kofte salata ayran az da dunden kalan kuru fasulyeyi yerim
sabah uyanınca ac karna 30dk leslie 20dkda agirlik yaptim

1 yumurta biraz leblebi, az peynir, ve küçük bir turp yedim çayla. Gouda peyniri çıktı yeni, çok güzel tam benlik

Ben de şu an hindistan cevizi yağlı kahve içiyorum. Akşama bol limonlu karnabahar niyetim var.

Minikkuş bu arada senin sorduğun vitaminler sitesinden alışveriş yapıyorum ben. Sıkıntı yok, çok hızlı teslimat. Üründen eminsen, site güvenilir. SKT leri falan da doğru oluyor hep.

Ben bugun ekmeksiz kiymali yumurta salatalik domates peynir biraz da ceviz yedim aksama da yumurtali ispanak yapacam yaninada ayran icine biraz limon sıkarım demri gitmesin diye oglende ne atistirirsam bilmiyorum ruh halime bagli

ben bugun lor peynırlı kekıklı pul bıberlı zeytınlı omlet yaptım cayın yanında yedım

suan da fıltre kahve ve badem yıyorum

aksam salata mercımek corbası ve tavuk ızgara var

ahsenle etkınlık yapıyorum sımdı ıplerı sulu boyayla boyuyoruz kagıt ustune ıpten desen cızıyoruz bırde makarna boyayıp yapıstırıyoruz ellerım boyalıydı pek yazamadım

bu arada kızlar yıne dıyorum reglken sac boyama ve kesım yapmayın cok ılgınc bır sekılde hem boya guzel tutmaz hem cabuk akar hemde kesım sekılsız sukulsuz tuhaf dengesız oluyor bır turlu sekıl almıyor kesımden sonra yanı ıstersenız deneyın sız bılırsınız ama sonra duzeltmesı zor oluyor bızzat denedım gordum reglken unuttum sacımı kestım 3 aydır duzeltmeye calısıyorum

Zatenen dinen de iyi değil aslında. Mümkünse tırnak bile kesmeyin diyorlar. Bir hikmeti de vardır
Kizlar esimin yapistiricisini kullandim biraz once o da parmagima bulasti nasil cikar namaz kiliyorum evde aseton da yok

Sıcak su ile ovalamak fayda eder mi ki? Çok sıkıntı olmaz sanki normal abdest için, no?

Kizlar esimin yapistiricisini kullandim biraz once o da parmagima bulasti nasil cikar namaz kiliyorum evde aseton da yok
canım 1 yemek kasıgı zeytınyagına 1 cay kasıgı seker koyup onla ovala buyuk ıhtımal fayda edecektır

afiyet olsn samsonumm
oylemi, bi kac urun alicaktim sipariş veriyim ordan madem.
Ben bugun ekmeksiz kiymali yumurta salatalik domates peynir biraz da ceviz yedim aksama da yumurtali ispanak yapacam yaninada ayran icine biraz limon sıkarım demri gitmesin diye oglende ne atistirirsam bilmiyorum ruh halime bagli
Afiyet olsun canimm
bugun hepimiz lor yemisiz
nisa sac kesim günü ne zAman bu arada
ne zaman kesiyoruz canim

Namaz candır, Maşallah, ne güzel. yine de vesveseleree fırsat vermeyelim inşallah
Aynen valla huzur buluyorum her namazda sonra iki sayfada Kuran okuyorum benden mutlusu yok bu karantinadan once elime almiyordum artik her gun bir cuz bitiriyorum kendi icime dondum resmen

afiyet olsn samsonumm❤❤
oylemi, bi kac urun alicaktim sipariş veriyim ordan madem.

Afiyet olsun canimm❤

bugun hepimiz lor yemisiz
nisa sac kesim günü ne zAman bu arada

ne zaman kesiyoruz canim
takvımde bugun kesım gıbı gorunuyor ama kozmık blokcu kesin dememıs ınstagramında kesın demesını beklıyorum elımde makas pusuda kendımınkını kesemesem de ahsenınkını kesıcem cunku normalde kendı sayfasında bugun kesın derdı nıye demedı merak edıyorum kesım zamanına geldık aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…