sıtesının lınkını attım baktıgında gorursun 1 ay gün gün neler yapılırsa fayda saglar nelerden kacınmak gerek yazıyor ayda bır lazım olan seye bakıyorum benartik bende daha yakin takibe alayim bu kadini
teşekkür ederimsıtesının lınkını attım baktıgında gorursun 1 ay gün gün neler yapılırsa fayda saglar nelerden kacınmak gerek yazıyor ayda bır lazım olan seye bakıyorum ben
hıc bır zaman bı kereden bır taneden bırsey olmaz deme :) hersey o bır kere ıle baslar bunu unutmaKizlar oglumun balik krakerinden 3 tane asirdim bise olmaz degilmibide anne yemek istermisin diye uzatiyor kirsamiydim.meyvesuyunu bile anne bi tadina bakarmisn cok guzel diyor bu cocuk resmen beni siniyor
Evet cok haklisin o bir kerelerin sonu gelmezhıc bır zaman bı kereden bır taneden bırsey olmaz deme :) hersey o bır kere ıle baslar bunu unutma
bu gunler gecsın mısafırde agırlayacaksın mısafırlıge de gıdeceksın onemlı olan saglıklı beslenmeyı benımsemek :) benı sınıyor falan dıye de dusunme eger bu mevzuya sınanmak olarak bakarsan senın ıcın ezıyete doner cunku :)Evet cok haklisin o bir kerelerin sonu gelmez
Insallah biz su gunleri bi atlatsaydik hayirlisiyla.cok mutluyum incecik olacam yok cocuk gonlu falan gormekbu gunler gecsın mısafırde agırlayacaksın mısafırlıge de gıdeceksın onemlı olan saglıklı beslenmeyı benımsemek :) benı sınıyor falan dıye de dusunme eger bu mevzuya sınanmak olarak bakarsan senın ıcın ezıyete doner cunku :)
Nisa'nın misafirlerine hazırladığı sofraları görmelisin, burada bazı fotolar da var; ben seyretmeye doyamıyorum, ama kız ne yapım aşamasında, ne misafirler yumulurken bir çatal bile tadına bakmıyor hiçbirininInsallah biz su gunleri bi atlatsaydik hayirlisiyla.cok mutluyum incecik olacam yok cocuk gonlu falan gormek
oh afıyet olsun sımdıdenYarın kahvaltıya bunu yapıcam inşallah! Nisa senin 7. sayfada paylaştığın tarif. Kopyaladım ki sabah tekrar kolayca bulayım :
Eki Görüntüle 2613737
Eki Görüntüle 2613738
Simit tatlisinin başka bir adı var. Çok bilen olmaz
ya sıkıntı tabi hep tepemdelerCanım, evden çalışıyorum ya, sürekli pc başındayım. Buranın tab'ı hep açık duruyor. Yazamadım, ama takip ettim
Sen neler yapıyorsun? Çoçuklar evde sıkıntı oluyor mu? Bir de hayırlısıyla şu salgın bitse, senin eğitim ne zaman başlayacak? Yeni bir çevre, yeni şeyler öğrenmek hayatına süper bi pozitif enerji katacak. Göreceksin inşallah.
Evet ilk sayfada gormustum iradesine hayranimNisa'nın misafirlerine hazırladığı sofraları görmelisin, burada bazı fotolar da var; ben seyretmeye doyamıyorum, ama kız ne yapım aşamasında, ne misafirler yumulurken bir çatal bile tadına bakmıyor hiçbirinin
daha oncekı yedıklerıme sayıyorumEvet ilk sayfada gormustum iradesine hayranim
afıyet olsunKizlar yumurtali ispanagimi yedim bide balik krakerden dolayi oglen hic bise yemedim cok actim o yuzden ispanagin yanina salatada yaptim
Yok salatada yedim bol bol ispanak da yedim bide ayran ictim suan tika basa doluyumafıyet olsun
bu kadar mı
doydunmu buncacık seyle az degılmı ya
Evet ama herkes yapamazdaha oncekı yedıklerıme sayıyorumnasılsa tadını bılıyorum
valla ben yapabıldıysem herkes yaparEvet ama herkes yapamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?