Sağlıklı beslenirken;

Kizlar oglumun balik krakerinden 3 tane asirdim bise olmaz degilmi bide anne yemek istermisin diye uzatiyor kirsamiydim.meyvesuyunu bile anne bi tadina bakarmisn cok guzel diyor bu cocuk resmen beni siniyor

Kizlar oglumun balik krakerinden 3 tane asirdim bise olmaz degilmi bide anne yemek istermisin diye uzatiyor kirsamiydim.meyvesuyunu bile anne bi tadina bakarmisn cok guzel diyor bu cocuk resmen beni siniyor
hıc bır zaman bı kereden bır taneden bırsey olmaz deme :) hersey o bır kere ıle baslar bunu unutma

Evet cok haklisin o bir kerelerin sonu gelmez
bu gunler gecsın mısafırde agırlayacaksın mısafırlıge de gıdeceksın onemlı olan saglıklı beslenmeyı benımsemek :) benı sınıyor falan dıye de dusunme eger bu mevzuya sınanmak olarak bakarsan senın ıcın ezıyete doner cunku :)

Insallah biz su gunleri bi atlatsaydik hayirlisiyla.cok mutluyum incecik olacam yok cocuk gonlu falan gormek

Insallah biz su gunleri bi atlatsaydik hayirlisiyla.cok mutluyum incecik olacam yok cocuk gonlu falan gormek
Nisa'nın misafirlerine hazırladığı sofraları görmelisin, burada bazı fotolar da var; ben seyretmeye doyamıyorum, ama kız ne yapım aşamasında, ne misafirler yumulurken bir çatal bile tadına bakmıyor hiçbirinin

Son düzenleme:
Simit tatlisinin başka bir adı var. Çok bilen olmaz
ya sıkıntı tabi hep tepemdeler
Okul eylülde başlayacak canim, o zamana kadar da su an gittiğim okulla ugrascam, bakalım artık... birkaç ay bi ise gireyim dedim korona sagolsun başvurular durdu

Kizlar yumurtali ispanagimi yedim bide balik krakerden dolayi oglen hic bise yemedim cok actim o yuzden ispanagin yanina salatada yaptim
afıyet olsun
bu kadar mı
doydunmu buncacık seyle az degılmı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…