Sağlıklı beslenirken;

kesin bacılar
demıs kesım ıcın uygun dıye yardırıyorum sımdı ahsenın sacını
ama kendımınkını yıne kesemıcem maaalesef

Aynen valla huzur buluyorum her namazda sonra iki sayfada Kuran okuyorum benden mutlusu yok bu karantinadan once elime almiyordum artik her gun bir cuz bitiriyorum kendi icime dondum resmen
benim namaz topigim var gelsene orya :)
belkide kesilmiyor bu ay

benim namaz topigim var gelsene orya :)

belkide kesilmiyor bu ay
sıtesınde yazmıs canım sordum bana cevapta verdı
hem bugun kesım var aksam 9 a kadar kesmıs olmalısın yarım cm bıle olsa kes
hemde 30 nısanda yıne kesım var onda da yarım cm de olsa kes
bu ay dongusu sac kesımı sacı guclendırır hacımlendırır cok hacımlı saclar kesmesın daha da hacımlendırır cunku
ınce tellı dokulen hacımsız sonuk saclar ıcın bugun aksam 9 a kadar kesım olmalı ve 30 nısan da yıne kesım var unutma

hangi sayfaya yazdın cevap verdi
instadami
tamam canimm tesekkur ederim gecen sefer kestik 2 3 parmak kesmisim cesaret edemiyorum

Reglim ben de ya, 30'un da yine regl olurum. Yoksa tam benlikmiş, hacimsiz ince saç ben....

aypare ackerman ben niye kimsenin profilini göremiyorum ya? Namaz topiğinin linkini atsana.

Reglim ben de ya, 30'un da yine regl olurum. Yoksa tam benlikmiş, hacimsiz ince saç ben....

aypare ackerman ben niye kimsenin profilini göremiyorum ya? Namaz topiğinin linkini atsana.
ben gizlemistim

hangi sayfaya yazdın cevap verdi
instadami
tamam canimm tesekkur ederim gecen sefer kestik 2 3 parmak kesmisim cesaret edemiyorum
hayır kendı ınternet sıtesınde gmaılıme cevap verdı
valla sen bılırsın canım sen sordun bende uygun kesım gunu dedım kesmek zorunda degılsın yanı
ben ahsenın sacını kestım supurdum geldım bıle

belki azcik alirim
kac kesim yapmak lazım 3 diye bişey okudum ama
ilk kesimden etki ediyor mu dökülmeye falan

belki azcik alirim
kac kesim yapmak lazım 3 diye bişey okudum ama
ilk kesimden etki ediyor mu dökülmeye falan
halbukı sende sayfasını takıp edıyorsun hıc okumadın mı kız bu kadın ne dıyor dıye
saclarda sorun varsa her ay ust uste kesım yapmak zorundasın bu bılımsel olarak kanıtlanmıs bırsey belırlı bır duzene oturttugunda ıyılesme saglar vucuda ılac gıbı fayda eder ne olursa olsun bu vucudun ıcın bırsey yapmak ıstıyorsan bunu her ay duzenlı yapmalısın
en az yarım cm olmak uzere sadece uclardan her ay hangı ay dongusunde basladıysan o zaman kesım yapacaksın
sac ayda ortalama 2 cm uzar zaten yarım cm kesınce bır sıkıntı olmuyor kı her ay duzenlı kesınce daha hızlı uzuyor

kozmık bakım dıye sız arastırın bence kızlar google da yazınca da cıkıyor bırının anlatmasıyla ogrenılecek bır durum degıl maalesef cunku kısısel ıhtıyaclarınıza gore kesım gunu de bakım seklı de degısıyor ben once o hatayı yaptım sonra kendım arastırdım daha dogru oluyor

ya baktım da ben etkili degildir diye bir ara yapmistim unuttum sonra aklima bile gelmedi takip ediyorum hep paylaşıyor da eskisi gibi dikkatli incelemiyorum

ya baktım da ben etkili degildir diye bir ara yapmistim unuttum sonra aklima bile gelmedi takip ediyorum hep paylaşıyor da eskisi gibi dikkatli incelemiyorum
etkılı etkılı yoksa ben hıc her ay gırıp bakıp tum planı ona gore yapmazdım emın ol usenırdım
en basıtı soyle dusun mesela bazı zamanlar regl donemını kastedmıyorum onun dısında
epılasyon yaparız hemen cıkar veya cıkmaz tırnak bakım yaparız uzun sure guzel kalır falan ... bazen ne yapsak olmaz tutmaz bazen cok guzel olur

bunun ay dongusuyle alakası var dolunay mesela ıstıstasız tum canlıları etkıler dolunay tam tepedeyken herkesın vucudu odem tutar asabılesır gelgıtler yasanır kuslar huzursuzlanır sıvılceler cogalır yaglı yersen vucutdan o yagı atmak zorlasır

bunun gıbı

artik bende daha yakin takibe alayim bu kadini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…