O bagimliliktan bende de var ama dedigim gibi gebelik dusunuyorum ve vucudumu arindirmaliyim ben oglumda otizmden suphelendim suphelerim yersizmis yine ayni seyleri yasamamk icin herseyi yaparim tedbirimi alip takdiri Allaha birakacam.valla ben yapabıldıysem herkes yaparbenım yeme bagımlılıgım var cunku
aynen onceden hazırlanmak gerekO bagimliliktan bende de var ama dedigim gibi gebelik dusunuyorum ve vucudumu arindirmaliyim ben oglumda otizmden suphelendim suphelerim yersizmis yine ayni seyleri yasamamk icin herseyi yaparim tedbirimi alip takdiri Allaha birakacam.
Hepsi geçecek inşallah, Almanya da süreci güzel yönetiyor. Senin 2 oğlan mı var dı evde Lingen?ya sıkıntı tabi hep tepemdeler
Okul eylülde başlayacak canim, o zamana kadar da su an gittiğim okulla ugrascam, bakalım artık... birkaç ay bi ise gireyim dedim korona sagolsun başvurular durdu
Ben Antepe gelirsem herşeyden yicem valla, öyle tadımlık falan değil. Dondurmaydı, künefeydi, kebaptı, mezeydi hiç birini affetmemdaha oncekı yedıklerıme sayıyorumnasılsa tadını bılıyorum
Evet sonuca bakalim ben oglumda cok bilincsiz bir hamileydim hamburger patates cipsi kola ve ustunede rus salatasi cikolata daha neler neler yedimaynen onceden hazırlanmak gerek
bende hamıleyken o kadar dıkkat etmıstım kı hoş mıdemde cok bulanmıstı zaten ama hamıleyken 14 kılo vermıstım ben herkesın tersıne dogumdan sonra kılo aldım
baklavaların helvaların tatlıların sut yapacagına ınandım yedım yedım yedım asla sut yapmadı sadece kılo yaptımeger salata ve su tuketmek yetermıs doktorum kızmıstı ıneklerı dusun ınekler helva kavurup yemez ot yer su ıcer sutu olur ordanda mı pay bıcemedın demıstı
tabı aydınlanmıstım ama ıs ısten gecmıstı yaklasık 35 kg yedım
neysekı zararın neresınden dönsek kar :)
hepsını herseyden ıstesende yıyemezsın yanı dunyada oyle bır ınsan evladı yok denedım sahsen bılırsın kapasıtemı ben bıle herseyı hepsını aynı anda yıyemıyorum eger herseyden tatmak ıstıyorsan hıc durmadan tum gun herseyden sadece 1 ısırık almalısın kı 3 gunde tum antep yemek ve tatlılarını tadabılmıs olasınHepsi geçecek inşallah, Almanya da süreci güzel yönetiyor. Senin 2 oğlan mı var dı evde Lingen?
Ben Antepe gelirsem herşeyden yicem valla, öyle tadımlık falan değil. Dondurmaydı, künefeydi, kebaptı, mezeydi hiç birini affetmem
Senden bana kaçmaz ilk 12 tat listesi alırım o zamanhepsını herseyden ıstesende yıyemezsın yanı dunyada oyle bır ınsan evladı yok denedım sahsen bılırsın kapasıtemı ben bıle herseyı hepsını aynı anda yıyemıyorum eger herseyden tatmak ıstıyorsan hıc durmadan tum gun herseyden sadece 1 ısırık almalısın kı 3 gunde tum antep yemek ve tatlılarını tadabılmıs olasın
hıc sıkma canını saglık ıyı olsun da olur oyle seylerEvet sonuca bakalim ben oglumda cok bilincsiz bir hamileydim hamburger patates cipsi kola ve ustunede rus salatasi cikolata daha neler neler yedim
Afiyet olsun, ben de karnabahar yedim 2 tabakKizlar yumurtali ispanagimi yedim bide balik krakerden dolayi oglen hic bise yemedim cok actim o yuzden ispanagin yanina salatada yaptim
Afiyet olsun, ben de karnabahar yedim 2 tabakKizlar yumurtali ispanagimi yedim bide balik krakerden dolayi oglen hic bise yemedim cok actim o yuzden ispanagin yanina salatada yaptim
Afiyet olsunAfiyet olsun, ben de karnabahar yedim 2 tabak
buyuk ıhtımal ya bobrek ustu bezlerın fazla calısıyordur ya da metebolızman ne guzel masallah sanslısın :)Ama ben o yiyip kilo almayan kesimdendim dogumdan sonra da yesemde almadim cocugum da beni emmedi sagarak verdim sutumu sindirim sorunm oldugu halde hala kilolu degilim cok ilginc bu durum
o iş bende kaygısız ol su vırus muhabbetı bır sakinlesin geldıgınde nerde ne yenır mutlaka yerınde bılerek yıyeceksın :)Senden bana kaçmaz ilk 12 tat listesi alırım o zamanHer gün 4 şeyden doyumluk yesem 3 günü doya doya geçiririm Antepde
Amin insallah .nickim kestanesekeri ama ben bursayi hic gormedimZaten @Kestanesekeriiim de bana Bursa'yı hatırlatıyorr...ah geçsin şu günler bi inşallah. Rabbim herkesleri korusun
Bi oglan bi kız var bende canımHepsi geçecek inşallah, Almanya da süreci güzel yönetiyor. Senin 2 oğlan mı var dı evde Lingen?
Ben Antepe gelirsem herşeyden yicem valla, öyle tadımlık falan değil. Dondurmaydı, künefeydi, kebaptı, mezeydi hiç birini affetmem
Gurme kültür turları var artık. Öyle bişey de yapmayı çok istiyorum aslında. Maraş, Urfa , Antep, Adanaa. Off offAmin insallah .nickim kestanesekeri ama ben bursayi hic gormedimnisaya yakinim k maras buranin yemekleri de cok meshurdur hele maras tarhanasi firigi dondurmasi kadinlari da kilolu kiloludur
Oy maşallah, ne güzelBi oglan bi kız var bende canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?