Sağlıklı beslenirken;

valla ben yapabıldıysem herkes yapar benım yeme bagımlılıgım var cunku
O bagimliliktan bende de var ama dedigim gibi gebelik dusunuyorum ve vucudumu arindirmaliyim ben oglumda otizmden suphelendim suphelerim yersizmis yine ayni seyleri yasamamk icin herseyi yaparim tedbirimi alip takdiri Allaha birakacam.

O bagimliliktan bende de var ama dedigim gibi gebelik dusunuyorum ve vucudumu arindirmaliyim ben oglumda otizmden suphelendim suphelerim yersizmis yine ayni seyleri yasamamk icin herseyi yaparim tedbirimi alip takdiri Allaha birakacam.
aynen onceden hazırlanmak gerek
bende hamıleyken o kadar dıkkat etmıstım kı hoş mıdemde cok bulanmıstı zaten ama hamıleyken 14 kılo vermıstım ben herkesın tersıne dogumdan sonra kılo aldım
baklavaların helvaların tatlıların sut yapacagına ınandım yedım yedım yedım asla sut yapmadı sadece kılo yaptı meger salata ve su tuketmek yetermıs doktorum kızmıstı ıneklerı dusun ınekler helva kavurup yemez ot yer su ıcer sutu olur ordanda mı pay bıcemedın demıstı
tabı aydınlanmıstım ama ıs ısten gecmıstı yaklasık 35 kg yedım
neysekı zararın neresınden dönsek kar :)

ya sıkıntı tabi hep tepemdeler
Okul eylülde başlayacak canim, o zamana kadar da su an gittiğim okulla ugrascam, bakalım artık... birkaç ay bi ise gireyim dedim korona sagolsun başvurular durdu
Hepsi geçecek inşallah, Almanya da süreci güzel yönetiyor. Senin 2 oğlan mı var dı evde Lingen?
daha oncekı yedıklerıme sayıyorum nasılsa tadını bılıyorum
Ben Antepe gelirsem herşeyden yicem valla, öyle tadımlık falan değil. Dondurmaydı, künefeydi, kebaptı, mezeydi hiç birini affetmem

Evet sonuca bakalim ben oglumda cok bilincsiz bir hamileydim hamburger patates cipsi kola ve ustunede rus salatasi cikolata daha neler neler yedim

hepsını herseyden ıstesende yıyemezsın yanı dunyada oyle bır ınsan evladı yok denedım sahsen bılırsın kapasıtemı ben bıle herseyı hepsını aynı anda yıyemıyorum eger herseyden tatmak ıstıyorsan hıc durmadan tum gun herseyden sadece 1 ısırık almalısın kı 3 gunde tum antep yemek ve tatlılarını tadabılmıs olasın

Senden bana kaçmaz ilk 12 tat listesi alırım o zaman Her gün 4 şeyden doyumluk yesem 3 günü doya doya geçiririm Antepde

Evet sonuca bakalim ben oglumda cok bilincsiz bir hamileydim hamburger patates cipsi kola ve ustunede rus salatasi cikolata daha neler neler yedim
hıc sıkma canını saglık ıyı olsun da olur oyle seyler

Ama ben o yiyip kilo almayan kesimdendim dogumdan sonra da yesemde almadim cocugum da beni emmedi sagarak verdim sutumu sindirim sorunm oldugu halde hala kilolu degilim cok ilginc bu durum
buyuk ıhtımal ya bobrek ustu bezlerın fazla calısıyordur ya da metebolızman ne guzel masallah sanslısın :)
Senden bana kaçmaz ilk 12 tat listesi alırım o zaman Her gün 4 şeyden doyumluk yesem 3 günü doya doya geçiririm Antepde
o iş bende kaygısız ol su vırus muhabbetı bır sakinlesin geldıgınde nerde ne yenır mutlaka yerınde bılerek yıyeceksın :)

Zaten @Kestanesekeriiim de bana Bursa'yı hatırlatıyorr...ah geçsin şu günler bi inşallah. Rabbim herkesleri korusun
Amin insallah .nickim kestanesekeri ama ben bursayi hic gormedim nisaya yakinim k maras buranin yemekleri de cok meshurdur hele maras tarhanasi firigi dondurmasi kadinlari da kilolu kiloludur

Amin insallah .nickim kestanesekeri ama ben bursayi hic gormedim nisaya yakinim k maras buranin yemekleri de cok meshurdur hele maras tarhanasi firigi dondurmasi kadinlari da kilolu kiloludur
Gurme kültür turları var artık. Öyle bişey de yapmayı çok istiyorum aslında. Maraş, Urfa , Antep, Adanaa. Off off

Bursa'yı çok severim zaten. Sıkıldım mı kaçarım hep. Orasıda hem yemelik hem gezmelik bir cennet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…