Sağlıklı beslenirken;

Bizim taraflarin yemekleri cok guzel kesinlikle tavsiye ederim bide sumagimiz var o bamyada pacada dolmada et kabagi sulusunda harika olur.bursayi bende cok merak ediyorum esim goturecekti ama virusumuz cikti

kızlar haberınız olsun buyuk ıhtımal banlanırım

bır uye var ısrarla her yazdıgım konuda benı alıntılayıp sen takıntılısın ,sen eksık bılgınle yanlıs yonlendırıyorsun ınsanları dıyen sureklı yazdıgım her konuda benı alıntılayıp bana muhalıf yazan

goz ardı etmıstım bu sebeple kendısını

bugun tesaduf bır konuda alıntılamıs ve goz ardı mesajı goster deyınce cıktı ve bana yetersız bılgınle ınsanları yanlıs yonlendırıyorsun demıs
buyuk ıhtımal polemık adı altında banlanırım kaderım ne zaman bırıne cevap versem banlanıyorum cunku
haberınız olsun gıdersem 3 gune gelırım banım uzun surmez benım
surmez ınsallah

guzel guzel saglıklı beslenın heeeee uzaktan takıp edıcem cunku aburcubur yyooookkk

Bizim taraflarin yemekleri cok guzel kesinlikle tavsiye ederim bide sumagimiz var o bamyada pacada dolmada et kabagi sulusunda harika olur.bursayi bende cok merak ediyorum esim goturecekti ama virusumuz cikti
oyyy oyle anlattın kı cok severım bol ekşili bamyayıda

Amin insallah .nickim kestanesekeri ama ben bursayi hic gormedim nisaya yakinim k maras buranin yemekleri de cok meshurdur hele maras tarhanasi firigi dondurmasi kadinlari da kilolu kiloludur
aaa yakınmıssın bana
ben yazları marasa gıder kılo kılo toptan dondurma alırıım
bırde tarhanasını severım
bızım buranında tarhanası var bılırsın yogurtlu yapılır sızınkısı gıbı
ama sızınkısının yogurdu bana daha guzel gelıyor daha hafıf , bırde cerez gıbı yemeye ıncecık oluyor daha guzel bızımkısı katur kutur oluyor yemesı zor oluyor cerez olarak

Akşam yemeği ızgara köfte yanına salata.
afıyet sıfa olsun :)

gitme yaaaaa

ben uzaktan ızlerım gozum burda olcak teeek tek yedıklerınızı atcam hafızaya çeneme dusmeyın de malum cok uzatıyorum takıyorum kafaya
ay sen gayet de ne gyzel anlatmissin her zamanki gibi
ban yicek durum yok aslinda ya
tabiki hep yazarız ne yedim ne yaptik
ama insallah gitmezsin

ay sen gayet de ne gyzel anlatmissin her zamanki gibi
ban yicek durum yok aslinda ya
tabiki hep yazarız ne yedim ne yaptik
ama insallah gitmezsin ❤
kız sen nerenın ajanısın nasılda herseyı buluyorsun gızlılıkteyım ben mesajlarımı nerden gordun

Bence banlanmazsin neler neler soyluyorlar he bir uye varki cok fena igneliyor herkesi soZleriyle.sen ne demissin ki ortada hic bisey yok bence banlanmayacaksin

Bence banlanmazsin neler neler soyluyorlar he bir uye varki cok fena igneliyor herkesi soZleriyle.sen ne demissin ki ortada hic bisey yok bence banlanmayacaksin
ayyy ben boyle cok banlandım ama ya polemık dıye
kıb sayısına gore o zaman sanırım

Aynen sizinki sıkma tarhana.bide nisa sana firigi oneririm yemissindir belki o da harika olur kuru olan da kemik suyuyla muhtesem oluyor esim 4 12 ye gittiginde sirf aksam yemegi gibi oyle yapacam.dondurmazmiz da meshur zaten antebin de fistigi efsane.

Et kabagi sulusunu biliyormusn o da harika bir yemek yapmanizi tavsiye ederim.
evet yaptım hatta burda resımlerını de paylasmıstım et kabagı sulusunun :)

firik sevılmez mı ya bız bol etlı soganlı firik pilavı yaparız
sızde firik nasıl tuketılıyor

Oyyyy firik pilaviiiii nasıl da canim cektiiii
sen tarhanayı cerez gıbı kıtır kıtır yemeyı severmıydın lıngen :) sımdı kızlar nasıl yıyor bunlar tarhanayı dıyorlardır

antepde boyle yaparlar

marastanda boyle olanı alıyorum cerez olarak bunu yerım

Üstteki corbalik alttaki cerezlik
Offff ağzımın suyu aktı kizzzz
Çerez olandan yok evde ama yarin çorbasını yaparım sanırsam kalkim de suya koyayım yumusasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…