Sağlıklı beslenirken;

toz tarhana da var bilir misin Nisam, o da güzel oluyor ama bizimki bi baska
evet o toz tarhanayla ben 30 yasımda tanıstım
ben sanıyorum ulkede herkes bızımkı gıbı tarhana yapıyor bırgun ankarada arkadasda yemekteyım ıcıyorum corba bızım buranın ezogelın corbası sandım

bırde anteplı yemege aldın dıye ezogelınmı yaptın dedım
yoo bu baya ıc anadolu tarhanası dedı
tarhana boyle mı olur dıye ınatlastım anlatıyorum boyle yapılır yogurtlu olur bana degısık degısık bakıyor o da bızım buranınkını ılk kez goruyormus meger

ben bu tarafın tarhanasını sevıyorum
o toz tarhana yapanlara bu bolgenın tarhanasını yedırdıgımde onlarda bızım bu bolgenın tarhanasını sevdı zaten herkes genel olarak turkıyenın bu bolgesının yemegını sevıyor

o toz tarhanayı ahsen cok sevdı arada ıstıyor yapıyorum ona

Firigi de bu Allahim bu yil korona belaso yuzunden firik de yiyemeyecz
he ben boyle firik bılmem bızde firik budur

firik dedin mı ben bunu anlarım senın dedıgının sizin orda boyle firik oldugunu bılmıyordum

Biz sıkma tarhanaylada yapmiyoruz bu cerezligin kirik kirik olanini suya koyup kaynatiyoruz icine sarimsak dovuyoruz ustune nana biber yag yakiyoruz harika oluyor bazi yerlerde sıkma tarhanayla yapiyorlar ama sizin gibi

he ben boyle firik bılmem bızde firik budur
Eki Görüntüle 2614048

firik dedin mı ben bunu anlarım senın dedıgının sizin orda boyle firik oldugunu bılmıyordum
Ay denk gelirsen ye cok guzel yas fistikla harika oluyor marka vermek yasakmi bilmiyorum ama diyecem doboglunun firigi tarhanasi cok guzel oluyor pahali ama deger

Biz sıkma tarhanaylada yapmiyoruz bu cerezligin kirik kirik olanini suya koyup kaynatiyoruz icine sarimsak dovuyoruz ustune nana biber yag yakiyoruz harika oluyor bazi yerlerde sıkma tarhanayla yapiyorlar ama sizin gibi
aynen bızde pısırırken aynı
aslında malzeme aynı yapım seklı aynı tek fark yogurtdan kaynaklı tat farkı
ıkısınıde donusumlu yaparım cok severım tarhana candır :)

Ay denk gelirsen ye cok guzel yas fistikla harika oluyor marka vermek yasakmi bilmiyorum ama diyecem doboglunun firigi tarhanasi cok guzel oluyor pahali ama deger
ekran goruntusunu aldım alıcam onuda yerım herseyı yerım ben

Bildigimz birine yaptirdik ev yapimi yagli yogurtla kadin ip incecik sermis gunes cikarsa biraz gunesletecem daha guzel oluyor.bide kizartmasinida yapariz da artik yapmam o zararli kemik suyuna islayip yerim artik

Bildigimz birine yaptirdik ev yapimi yagli yogurtla kadin ip incecik sermis gunes cikarsa biraz gunesletecem daha guzel oluyor.bide kizartmasinida yapariz da artik yapmam o zararli kemik suyuna islayip yerim artik
kızartmamıı ben şoook ay bunu ılk kez duyuyorum cok merak ettım nasıl oluyordu kı o

Merhabalar,
Bir sorum olacakti. Ben 3 haneli rakamlari gormus biri olarak size birsey sormak istiyorum. En iyi sonucu hangi metodla aldiniz? Ben yavas yavas ilerliyorum. 2 hafta once beyaz sekeri biraktim, birkac gundur de aksam ogununu hafif yiyorum. Oglen de sizin paylastiginiz tariflere benzer tatli ve kahve molasi. Oglen yemefo yok. Iyi mi yapiyorum bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…