tarhanaya limon da sıkarım benay o çerezlik olan burda yok aglicam
Babama soylicem göndersin yaaaa
Zaten kekik ve pulbiberli yağ yakıp dökecen üstüne ohhhh, offftarhanaya limon da sıkarım ben
bol kırmızı bıber de serperım oy
gece gece tarhana yaptıracaz mıllete sımdı
resmen su mesajda bır cooossss sesı duydumZaten kekik ve pulbiberli yağ yakıp dökecen üstüne ohhhh, offf
evet o toz tarhanayla ben 30 yasımda tanıstımtoz tarhana da var bilir misin Nisam, o da güzel oluyor ama bizimki bi baska
Firik tarhananin yas hali canimevet yaptım hatta burda resımlerını de paylasmıstım et kabagı sulusunun :)
firik sevılmez mı ya bız bol etlı soganlı firik pilavı yaparız
sızde firik nasıl tuketılıyor
he ben boyle firik bılmem bızde firik budurFirigi de bu Allahim bu yil korona belaso yuzunden firik de yiyemeyecz
Biz sıkma tarhanaylada yapmiyoruz bu cerezligin kirik kirik olanini suya koyup kaynatiyoruz icine sarimsak dovuyoruz ustune nana biber yag yakiyoruz harika oluyor bazi yerlerde sıkma tarhanayla yapiyorlar ama sizin gibievet o toz tarhanayla ben 30 yasımda tanıstım
ben sanıyorum ulkede herkes bızımkı gıbı tarhana yapıyor bırgun ankarada arkadasda yemekteyım ıcıyorum corba bızım buranın ezogelın corbası sandım
bırde anteplı yemege aldın dıye ezogelınmı yaptın dedım
yoo bu baya ıc anadolu tarhanası dedı
tarhana boyle mı olur dıye ınatlastım anlatıyorum boyle yapılır yogurtlu olur bana degısık degısık bakıyor o da bızım buranınkını ılk kez goruyormus meger
ben bu tarafın tarhanasını sevıyorum
o toz tarhana yapanlara bu bolgenın tarhanasını yedırdıgımde onlarda bızım bu bolgenın tarhanasını sevdı zaten herkes genel olarak turkıyenın bu bolgesının yemegını sevıyor
o toz tarhanayı ahsen cok sevdı arada ıstıyor yapıyorum ona
tarhana yapılırken yas halınde de yerız hatta komsulara dagıtırızFirik tarhananin yas hali canimfirik pilavi degil
Ay denk gelirsen ye cok guzel yas fistikla harika oluyor marka vermek yasakmi bilmiyorum ama diyecem doboglunun firigi tarhanasi cok guzel oluyor pahali ama degerhe ben boyle firik bılmem bızde firik budur
Eki Görüntüle 2614048
firik dedin mı ben bunu anlarımsenın dedıgının sizin orda boyle firik oldugunu bılmıyordum
aynen bızde pısırırken aynıBiz sıkma tarhanaylada yapmiyoruz bu cerezligin kirik kirik olanini suya koyup kaynatiyoruz icine sarimsak dovuyoruz ustune nana biber yag yakiyoruz harika oluyor bazi yerlerde sıkma tarhanayla yapiyorlar ama sizin gibi
Yap guzel olurtarhana yapılırken yas halınde de yerız hatta komsulara dagıtırız
ay mevsımı gelsınde yapayım tarhana canımı cektırdın resmen
ekran goruntusunu aldım alıcam onuda yerım herseyı yerım benAy denk gelirsen ye cok guzel yas fistikla harika oluyor marka vermek yasakmi bilmiyorum ama diyecem doboglunun firigi tarhanasi cok guzel oluyor pahali ama deger
Evwt marasa ilk gelince firik ve dondurma yemelisiniz direkekran goruntusunu aldım alıcam onuda yerım herseyı yerım ben
kızartmamıı ben şoook ay bunu ılk kez duyuyorum cok merak ettım nasıl oluyordu kı oBildigimz birine yaptirdik ev yapimi yagli yogurtla kadin ip incecik sermis gunes cikarsa biraz gunesletecem daha guzel oluyor.bide kizartmasinida yapariz da artik yapmam o zararli kemik suyuna islayip yerim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?