Bak o cerez olarak yedigin tarhanayi al bi tavada zeytinyagini isit o yagin icine at citir citir oluyor tadi da cok guzel oluyorkızartmamıı ben şoook ay bunu ılk kez duyuyorum cok merak ettım nasıl oluyordu kı o
super yapıyorsunuzMerhabalar,
Bir sorum olacakti. Ben 3 haneli rakamlari gormus biri olarak size birsey sormak istiyorum. En iyi sonucu hangi metodla aldiniz? Ben yavas yavas ilerliyorum. 2 hafta once beyaz sekeri biraktim, birkac gundur de aksam ogununu hafif yiyorum. Oglen de sizin paylastiginiz tariflere benzer tatli ve kahve molasi. Oglen yemefo yok. Iyi mi yapiyorum bilemedim..
Bak o cerez olarak yedigin tarhanayi al bi tavada zeytinyagini isit o yagin icine at citir citir oluyor tadi da cok guzel oluyor
ne vardı sunu ben 104 kıloyken soyleseydınBoyle oluyor
Ya kucucuk kizart ye sen iradelesin sonra yemezsin merak ettigin icin onun da tadini ogrenmis olursunne vardı sunu ben 104 kıloyken soyleseydın
sımdı öldurseler kızartmam ama cok merak ettım ya
ıh bır ısırık bıle almam asla asla kanmamYa kucucuk kizart ye sen iradelesin sonra yemezsin merak ettigin icin onun da tadini ogrenmis olursun
Boyle o zeytinyaginin lezzeriyle tarhananin lezzeti birlesmis daha gevrek citir citir bisey .sen tarıf et tadı nasıl ben anlarım onu
bırını goz ardı edınce once bende mı sorun var dıyorum uzuluyorum da heBu arada tahmine ttigim kisiyle polemihe girmissin ayni sekilde kendisi bende de gozardi edilmis durumda.pardon o uye degilmis biriyle karistirdim ☺
O degilmis canim bir uye daha var boyle surekli insanlara olumsuz yorum yapip tersleyem o sandim karistirmisimbırını goz ardı edınce once bende mı sorun var dıyorum uzuluyorum da hehanı benle nıye sorun yasıyor demek kı bende sorun var dıyorum
sonra baskasıyla da sorun yasadıgını ogrenınce degısık sekılde rahatlıyorum
super yapıyorsunuz
aralıklı beslenme yaptım ben aynen su anda yaptıgınız gıbı gunde 2 ögun yedım ılk 2 ay hıc kahve molasında bu tarz saglıklı tatlılar bıle yapmadım once vucudu bır tokatladım bır anda komple kestım
sonra yavas yavas kahve yanına saglıklı atıstırmalıklar ekleyerek sınır koymayı ogrendım
cunku ılk etapda mıde genıs oluyor doyma duyusu olmuyor saglıklı nasılsa dıye daha fazla kacırabılırım korkusundan ılk 2 ay gercekten tam anlamıyla sadık kaldım o yuzden hızlı oldu benımkı
ama burda onemlı olan hız degıl onemlı olan baslamak :) ısterse ıkı ılerı bır gerı olsun sorun degıl sekerı sınırlandırıp yeme duzenı olusturdunuz ya o herseye deger zaten :)
Nisa daha isin icinde ama ben aciktigimi hissedince su iciyorum bide salatalik yiyorum. Sizde bu sekilde yapabilirsiniz ayrica yenersiniz inaniyorum siz de kendinize inaninCevabin icin cok tesekkur ederim. Belki de kahve atistirmaliklrini es gecmem gerekecek ama sonra da -2 ay sonra- tatliya saldiririm diye korkuyorum:) 70 kiloyla basladigim diyet seruvemim 100le bitti cunku. Cok uzgunum((((
Intermittent fasting yapmissin sanirim.
Peki.. ekmegi ne zaman ekledin mönulerine?
Tesekkur ederim. Su su su.. isin en zor kismi da bu ya :)Nisa daha isin icinde ama ben aciktigimi hissedince su iciyorum bide salatalik yiyorum. Sizde bu sekilde yapabilirsiniz ayrica yenersiniz inaniyorum siz de kendinize inanin
Evet su mecburiyetTesekkur ederim. Su su su.. isin en zor kismi da bu ya :)
ekmek mı o da neCevabin icin cok tesekkur ederim. Belki de kahve atistirmaliklrini es gecmem gerekecek ama sonra da -2 ay sonra- tatliya saldiririm diye korkuyorum:) 70 kiloyla basladigim diyet seruvemim 100le bitti cunku. Cok uzgunum((((
Intermittent fasting yapmissin sanirim.
Peki.. ekmegi ne zaman ekledin mönulerine?
hosgeldıın :)İyi geceler kızlar .Topiğinize bende katılmak istiyorum .Bu geceden itibaren sağlıklı , temiz beslenme ve bol su içme kararı aldım.En azından Burda motive olurum sizlerle
bır ayran ıc ac ac yatılmaz bence kımse ac kalmamalıEvet su mecburiyetbiraz yuruyus azicik dayanin sabredin giyeceginiz kiyafetleri hayal edin hayatiniz degisecek ne kadar guzel degil mi kendinizi cok guzel saglikli hissedeceksiniz o yuzden sabir bakin suan kendimi ac hissediyorum ama hic bisey yemeden uyuyacagim.
aha tum rahatlamam ıcıme kactı gerıO degilmis canim bir uye daha var boyle surekli insanlara olumsuz yorum yapip tersleyem o sandim karistirmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?