- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
Adim gibi eminim sen haklisindir cunku diger konularda da biliyorum naif ince dusunceli birisin.aha tum rahatlamam ıcıme kactı gerı
Iyi geceler canimYa girmez olaydim. Nasıl acıktım muhabbetlerle, fotolarlaa yaa.
Nisaa gitme bir yere sakin. Yeni döndüm, bişey yok o taraftaa
yatıyorum ben aç aç
iyi geceler güzeller
yav nıye bugun herkes acYa girmez olaydim. Nasıl acıktım muhabbetlerle, fotolarlaa yaa.
Nisaa gitme bir yere sakin. Yeni döndüm, bişey yok o taraftaa
yatıyorum ben aç aç
iyi geceler güzeller
Midemizi kucultuyoruzyav nıye bugun herkes ac
kızlar nıye ac yatıyorsunuz allah askına ac yatılır mı
sende ayran ıc
ayrancı teyze gıbı oldum yemın ederım herkese ayran
bır turlu basaramadım onu yaMidemizi kucultuyoruz
Bende suan o haldeyimbır turlu basaramadım onu ya
yurudukce su bidonu yutmusum gıbı lık lık ses cıkar ılla bendenoyle yer ıcerım
deprem dedın aklıma geldı bugun aksam 10 gıbı burası sallandıBende suan o haldeyimsadece deprem oldugunda cok korkmustum bi de tvler marasta bekliyoruz ditordu surekli kaygim tavan yapmisti esim ise gece gidiyordu o donem hic bisey yemiyordum depresyondan dolayi
Benim deprem fobim var bu virusten daha cok depremden korkuyorum lojmanda oturuyorum bi yil önce deprem testi yapilmis saglam ama yinede elimde degil o donem yer sallaniyor gibi geliyordu surekli evde yalniz kalmak istemiyordum.Allah sonumuzu hayir etsin once deprem sonra ucak kazasi cig dusmesi sehitlerimiz simdi de bu illet koronadeprem dedın aklıma geldı bugun aksam 10 gıbı burası sallandı
resmen super marıo oyununda gıbıyız habıre bır felaketlerBenim deprem fobim var bu virusten bile cok korkuyorum lojmanda oturuyorum bi yil önce deprem testi yapilmis saglam ama yinede elimde degil o donem yer sallaniyor gibi geliyordu surekli evde yalniz kalmak istemiyordum.Allah sonumuzu hayir etsin once deprem sonra ucak kazasi cig dusmesi sehitlerimiz simdi de bu illet korona
Ya bizim tarhananin tadı bambaşka bol da sarımsak koyacan içine oooohhhhevet o toz tarhanayla ben 30 yasımda tanıstım
ben sanıyorum ulkede herkes bızımkı gıbı tarhana yapıyor bırgun ankarada arkadasda yemekteyım ıcıyorum corba bızım buranın ezogelın corbası sandım
bırde anteplı yemege aldın dıye ezogelınmı yaptın dedım
yoo bu baya ıc anadolu tarhanası dedı
tarhana boyle mı olur dıye ınatlastım anlatıyorum boyle yapılır yogurtlu olur bana degısık degısık bakıyor o da bızım buranınkını ılk kez goruyormus meger
ben bu tarafın tarhanasını sevıyorum
o toz tarhana yapanlara bu bolgenın tarhanasını yedırdıgımde onlarda bızım bu bolgenın tarhanasını sevdı zaten herkes genel olarak turkıyenın bu bolgesının yemegını sevıyor
o toz tarhanayı ahsen cok sevdı arada ıstıyor yapıyorum ona
Firik budur zaten başka firik bilmem benhe ben boyle firik bılmem bızde firik budur
Eki Görüntüle 2614048
firik dedin mı ben bunu anlarımsenın dedıgının sizin orda boyle firik oldugunu bılmıyordum
Sen paylaş yakında benim gene ekmek diye dellenesim tutarkızlar sıze bır suru ekmek tarıfı verebılırım
sadece mercımek sadece nohut unundan da olur
ama benım favorım su
mercımek nohut ve yulaf ununu ucunu karıstırmak
kahvaltı ıcın yapılacaksa ıcıne lor peynırı zeytın domates kekık falan da ekleyebılırsınız
aksam yemek yanında yenecekse sade de yapabılırsınız
evde kendı yaptıgınız un 2 bardak una mesela sıvıysa 1-1 bucuk bardak yogurt 1 cay kasıgı karbonat 1 cay kasıgı tuz hepsı bu
tamamen hayal gucunuze kalmıs ıster susamlı ıster peynırlı ıster zeytınlı ıster cekırdeklı ıster baharatlı ekmek
ama un olarak yulaf mercımek veya nohutdan olacak
mayasız ... hemen cırpıp yarım saatde pısırıyorsunuz
bunu yapmak lazım bızde yaptık evın en guvenlı odasını belırledık allah korusun tabı de :) bırde zamanımız olursa yerımız bellı olacak ahsene de bunu alıstırdıkBide benim harika esim bana tatbikat yaptirdi cocugu alip suraya yat dedi hatta yatirdi oraya o ani hayal ettik resmen ya kafama cati duserse dedim bu seni koruyacak siyor bana bi aglamaya basladim cok korkuyorum gitme diye.
benım canım fırında mucver ıstıyor bu aralarYa bizim tarhananin tadı bambaşka bol da sarımsak koyacan içine oooohhhh
Firik budur zaten başka firik bilmem ben
Sen paylaş yakında benim gene ekmek diye dellenesim tutar
Masallah bilincli benm oglanin depremden haberi bile olmadi misafirim vardi o gun cocuklarla oyun derdindeydibunu yapmak lazım bızde yaptık evın en guvenlı odasını belırledık allah korusun tabı de :) bırde zamanımız olursa yerımız bellı olacak ahsene de bunu alıstırdık
hatta bugun sallandık bır baktım ahsen guvenlı alana gırıp hayat ucgenı yaptı kuzu ya
allahım esırgesın herkesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?