Mucver benim de aklimdabenım canım fırında mucver ıstıyor bu aralar
yanına da sarımsaklı suzme yogurt
fırında ıncecık cıtır olacak ama yogurda batırıp batırıp yıcem
sıkıntı ya her ınsanın korktugu bırseyler var tabıMasallah bilincli benm oglanin depremden haberi bile olmadi misafirim vardi o gun cocuklarla oyun derdindeydiRabbim kimseye yasatmasin elazig depreminde enkazdan cikarilan cocuk gozumun onunden gitmiyor ruyalarima giriyordu o donem oglumu hep icerde birakirken goruyordum psikiyatriste bile gittim iyi degilim dedim ay evet herkes korkuyor dedi hafif antidepresan verdi
Harika!!! Gerci canan karatay saglikli da olsa unlastirilmis seylere karsiydi sanki..:) ?kızlar sıze bır suru ekmek tarıfı verebılırım
sadece mercımek sadece nohut unundan da olur
ama benım favorım su
mercımek nohut ve yulaf ununu ucunu karıstırmak
kahvaltı ıcın yapılacaksa ıcıne lor peynırı zeytın domates kekık falan da ekleyebılırsınız
aksam yemek yanında yenecekse sade de yapabılırsınız
evde kendı yaptıgınız un 2 bardak una mesela sıvıysa 1-1 bucuk bardak yogurt 1 cay kasıgı karbonat 1 cay kasıgı tuz hepsı bu
tamamen hayal gucunuze kalmıs ıster susamlı ıster peynırlı ıster zeytınlı ıster cekırdeklı ıster baharatlı ekmek
ama un olarak yulaf mercımek veya nohutdan olacak
mayasız ... hemen cırpıp yarım saatde pısırıyorsunuz
hıc yaptın mıMucver benim de aklimda
Benim kafa gidik birazsıkıntı ya her ınsanın korktugu bırseyler var tabı
ben haserelerden cok korkarım
hanı gecenın koru tek basına okyanus ortası mı hasere mı de
hasere derımoyle huylanırım cıldırırım goreyım evı bırakıp gıderım o derece
bak akrep besledım fare besledım kopek besledım kus balık zaten kedım var tavsam besledım
ama bır bocek goreyım yer yerınden oynar
Yapmadim burda gordumhıc yaptın mı
taze sogan mınık mınık dogranacak
kabak havuc rendelenecek
2-3 yumurta
2 yemek kasıgı yulaf unu koysan da olur koymasan da ben genelde koymuyorum
1-2 yemek kasıgı yogurt yarım demet maydanoz 1 kase lor peynır
goz kararı baharat
ıster kucuk kek kalıplarında yap ıster tepsıde pısır dılımle ye her turlu gıderı var :)
Aynenn. Ama cokk var daha. 100 kiloyum resmen.. off.. simdilik 42 beden dahi hayal. Yarin dunya gibiyimEvet su mecburiyetbiraz yuruyus azicik dayanin sabredin giyeceginiz kiyafetleri hayal edin hayatiniz degisecek ne kadar guzel degil mi kendinizi cok guzel saglikli hissedeceksiniz o yuzden sabir bakin suan kendimi ac hissediyorum ama hic bisey yemeden uyuyacagim.
bence de unlastırılmamalı hıcbırsey ama yenılecekse boyle yenılsın gıdıp ekmek yemekten yıne ıyıdırHarika!!! Gerci canan karatay saglikli da olsa unlastirilmis seylere karsiydi sanki..:) ?
Simdi ilk iki ayda bu ekmek serbest mi. Yoksa odami yasak:)
Umutsuz olmak yok hayal falan degil hic bisey tugce alpay var youtubda onu takip edin onunla birlikte hareketleri yapmaya calisin bide unu sekeri cikarin hersey guzel olur.bakin benim arkadasim 90 kilodan 36 bedene dustu ve spor hocasi oldu bu istemenizle alakali siz en basta sagliginiz icin zayiflamayi istiyormusunuzAynenn. Ama cokk var daha. 100 kiloyum resmen.. off.. simdilik 42 beden dahi hayal. Yarin dunya gibiyim
Nisa bu ince ev ekmegi de mi yasakbence de unlastırılmamalı hıcbırsey ama yenılecekse boyle yenılsın gıdıp ekmek yemekten yıne ıyıdır
3 senedır bu mercımek unlu ekmekten toplam 6 kere yemısımdır mesela
aslında yasak dıye bırsey yok ıstersen sımdıden yap ıstersen komple kes ben komple kesmıstım cunku benım ortam yok bır dılım yıyeyım dıyemıyorum oturdum mu hepsını yerımkendıme guvenmedıgımden kestım
bırde bırseyı yerken buna sımdı ıhtıyacım var mı yok ,yoksa geregı yok sonra dedım erteledım boyle 3 sene gectı
kendınle alakalı bu mesele
ekmek yerıne kuruyemıs yıyorum ben
meyve yıyeceksem sabahları kahvaltıda yarım porsıyon cunku ona ıhtıyacım yok ondakı vıtamınler sebzede de var dıyorum mesela
boyle yanı :)
once sey gıbı gelıyor ya artık vermem ımkansız kesın omrum boyunca kılolu olucamAynenn. Ama cokk var daha. 100 kiloyum resmen.. off.. simdilik 42 beden dahi hayal. Yarin dunya gibiyim
sımdı ekmek konusunda hıc pazarlık yapmayalımNisa bu ince ev ekmegi de mi yasak
Tamamsımdı ekmek konusunda hıc pazarlık yapmayalım
ıster esmer ıster bugday ıster kepeklı ıster pembe ıster altın tozundan olsun
unla yapılan herseyden uzak dur un un bıttı öldü o :)
ıyı uykularTamamhadi uyuyalim sabah benm oglan kalkar anne sut anne cis anne aciktim
bulurum ben :)kız sen nerenın ajanısın nasılda herseyı buluyorsun gızlılıkteyım ben mesajlarımı nerden gordun
Gunaydingünaydınnnn,
bence de unlastırılmamalı hıcbırsey ama yenılecekse boyle yenılsın gıdıp ekmek yemekten yıne ıyıdır
3 senedır bu mercımek unlu ekmekten toplam 6 kere yemısımdır mesela
aslında yasak dıye bırsey yok ıstersen sımdıden yap ıstersen komple kes ben komple kesmıstım cunku benım ortam yok bır dılım yıyeyım dıyemıyorum oturdum mu hepsını yerımkendıme guvenmedıgımden kestım
bırde bırseyı yerken buna sımdı ıhtıyacım var mı yok ,yoksa geregı yok sonra dedım erteledım boyle 3 sene gectı
kendınle alakalı bu mesele
ekmek yerıne kuruyemıs yıyorum ben
meyve yıyeceksem sabahları kahvaltıda yarım porsıyon cunku ona ıhtıyacım yok ondakı vıtamınler sebzede de var dıyorum mesela
boyle yanı :)
Umutsuz olmak yok hayal falan degil hic bisey tugce alpay var youtubda onu takip edin onunla birlikte hareketleri yapmaya calisin bide unu sekeri cikarin hersey guzel olur.bakin benim arkadasim 90 kilodan 36 bedene dustu ve spor hocasi oldu bu istemenizle alakali siz en basta sagliginiz icin zayiflamayi istiyormusunuz
once sey gıbı gelıyor ya artık vermem ımkansız kesın omrum boyunca kılolu olucam
bıraz kılo verılınce 75 olsam da yeter denılıyor
sonra bakıyorsun kı gıdıyor kılolar verılıyor hepsı zaman gecıyor gerıye donunce sankı baskasına bakıyor gıbı bakıyorsun gecmıs halıne :)
ben once kılo verdıgımı anlayamadım hatta burda eskıden berı olan arkadaslar bılır dusmusum 38 bedene ben hala netden 42 beden getırtmısımunutmusum zayıfladıgımı gıyınce aaa kılo vermısım aslında zayıfmısım dedıgım cok oldu aynaya bakınca aaa kılo vermısım dedıgım...
algılayamadım bır ara
halbukı hıc kılo veremeyecegımı dusunuyordum
54 bedenden 36 ya dustum dusun
ve bana 75 kıloya dusmek hayal gıbı gelıyordu :)
cook var dıyorsun ya :) degıl aslında
her ay 3 kılo versen 1 senede 36 kılo edıyor zaten
ayda 3 kılo ne kı havada karada verırsın :)
sımdı ekmek konusunda hıc pazarlık yapmayalım
ıster esmer ıster bugday ıster kepeklı ıster pembe ıster altın tozundan olsun
unla yapılan herseyden uzak dur un un bıttı öldü o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?