Sağlıklı beslenirken;

sıkıntı ya her ınsanın korktugu bırseyler var tabı
ben haserelerden cok korkarım
hanı gecenın koru tek basına okyanus ortası mı hasere mı de
hasere derım oyle huylanırım cıldırırım goreyım evı bırakıp gıderım o derece
bak akrep besledım fare besledım kopek besledım kus balık zaten kedım var tavsam besledım
ama bır bocek goreyım yer yerınden oynar

Harika!!! Gerci canan karatay saglikli da olsa unlastirilmis seylere karsiydi sanki..:) ?

Simdi ilk iki ayda bu ekmek serbest mi. Yoksa odami yasak:)

Mucver benim de aklimda
hıc yaptın mı
taze sogan mınık mınık dogranacak
kabak havuc rendelenecek
2-3 yumurta
2 yemek kasıgı yulaf unu koysan da olur koymasan da ben genelde koymuyorum
1-2 yemek kasıgı yogurt yarım demet maydanoz 1 kase lor peynır
goz kararı baharat

ıster kucuk kek kalıplarında yap ıster tepsıde pısır dılımle ye her turlu gıderı var :)

Benim kafa gidik biraz kaygi bozuklugum var tedavi olmuslugum da var ama su ara cok iyiyim cok sukur

Yapmadim burda gordum cok lezzetli gorunuyordu

Aynenn. Ama cokk var daha. 100 kiloyum resmen.. off.. simdilik 42 beden dahi hayal. Yarin dunya gibiyim

Harika!!! Gerci canan karatay saglikli da olsa unlastirilmis seylere karsiydi sanki..:) ?

Simdi ilk iki ayda bu ekmek serbest mi. Yoksa odami yasak:)
bence de unlastırılmamalı hıcbırsey ama yenılecekse boyle yenılsın gıdıp ekmek yemekten yıne ıyıdır
3 senedır bu mercımek unlu ekmekten toplam 6 kere yemısımdır mesela

aslında yasak dıye bırsey yok ıstersen sımdıden yap ıstersen komple kes ben komple kesmıstım cunku benım ortam yok bır dılım yıyeyım dıyemıyorum oturdum mu hepsını yerım kendıme guvenmedıgımden kestım
bırde bırseyı yerken buna sımdı ıhtıyacım var mı yok ,yoksa geregı yok sonra dedım erteledım boyle 3 sene gectı
kendınle alakalı bu mesele
ekmek yerıne kuruyemıs yıyorum ben
meyve yıyeceksem sabahları kahvaltıda yarım porsıyon cunku ona ıhtıyacım yok ondakı vıtamınler sebzede de var dıyorum mesela
boyle yanı :)

Aynenn. Ama cokk var daha. 100 kiloyum resmen.. off.. simdilik 42 beden dahi hayal. Yarin dunya gibiyim
Umutsuz olmak yok hayal falan degil hic bisey tugce alpay var youtubda onu takip edin onunla birlikte hareketleri yapmaya calisin bide unu sekeri cikarin hersey guzel olur.bakin benim arkadasim 90 kilodan 36 bedene dustu ve spor hocasi oldu bu istemenizle alakali siz en basta sagliginiz icin zayiflamayi istiyormusunuz

Nisa bu ince ev ekmegi de mi yasak

once sey gıbı gelıyor ya artık vermem ımkansız kesın omrum boyunca kılolu olucam
bıraz kılo verılınce 75 olsam da yeter denılıyor
sonra bakıyorsun kı gıdıyor kılolar verılıyor hepsı zaman gecıyor gerıye donunce sankı baskasına bakıyor gıbı bakıyorsun gecmıs halıne :)

ben once kılo verdıgımı anlayamadım hatta burda eskıden berı olan arkadaslar bılır dusmusum 38 bedene ben hala netden 42 beden getırtmısım unutmusum zayıfladıgımı gıyınce aaa kılo vermısım aslında zayıfmısım dedıgım cok oldu aynaya bakınca aaa kılo vermısım dedıgım...
algılayamadım bır ara

halbukı hıc kılo veremeyecegımı dusunuyordum
54 bedenden 36 ya dustum dusun
ve bana 75 kıloya dusmek hayal gıbı gelıyordu :)

cook var dıyorsun ya :) degıl aslında
her ay 3 kılo versen 1 senede 36 kılo edıyor zaten
ayda 3 kılo ne kı havada karada verırsın :)

Nisa bu ince ev ekmegi de mi yasak
sımdı ekmek konusunda hıc pazarlık yapmayalım
ıster esmer ıster bugday ıster kepeklı ıster pembe ıster altın tozundan olsun
unla yapılan herseyden uzak dur un un bıttı öldü o :)

Evet komple kesmek aslinda en garanti olani. Ama ben soyle dusundum: Simdiye kadar ya hep ya his psikolojisonde oldum. Bu bana ters tepki yapti. Sende ise yaramis ama zaten istisnai bi durum seninki:) arastirmalara gore cok kilo verip bunu koruyabilme ihtimali cokk dusuk. Oysa minik minik hayat tarzi degisiklikleriyle kilo vermeyi uzun bi zamana yaymak daha iyi sonuclar veriyormus. Ama iste sabir isteyen birsey..

Tugce Alpay.. bi bakayim tesekkur ederim. 90 kilodan 36 bedene dusmek iyi bi spor gerektirir. Su an hic motivasyonum yok ama belki ilerde..:))

:)) o zaman hedef haftada 5 olsun. 9 ayda bu is biter. Rüya gibi:)
sımdı ekmek konusunda hıc pazarlık yapmayalım
ıster esmer ıster bugday ıster kepeklı ıster pembe ıster altın tozundan olsun
unla yapılan herseyden uzak dur un un bıttı öldü o :)

“Ekmeksiz kahvalti mi olurmus”.. saka saka.. beyinleri artik kodlamak Lazim gercekten de. Belki innncecik bi yufka olir diimi. Minicik. Yulafli. Masum. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…