- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
soyle farzet allah korusun ya colyak hastası veya seker hastası olsaydın ne olacaktıEvet komple kesmek aslinda en garanti olani. Ama ben soyle dusundum: Simdiye kadar ya hep ya his psikolojisonde oldum. Bu bana ters tepki yapti. Sende ise yaramis ama zaten istisnai bi durum seninki:) arastirmalara gore cok kilo verip bunu koruyabilme ihtimali cokk dusuk. Oysa minik minik hayat tarzi degisiklikleriyle kilo vermeyi uzun bi zamana yaymak daha iyi sonuclar veriyormus. Ama iste sabir isteyen birsey..
Tugce Alpay.. bi bakayim tesekkur ederim. 90 kilodan 36 bedene dusmek iyi bi spor gerektirir. Su an hic motivasyonum yok ama belki ilerde..:))
:)) o zaman hedef haftada 5 olsun. 9 ayda bu is biter. Rüya gibi:)
“Ekmeksiz kahvalti mi olurmus”.. saka saka.. beyinleri artik kodlamak Lazim gercekten de. Belki innncecik bi yufka olir diimi. Minicik. Yulafli. Masum. ?
günaydınnnn,❤❤
[/QUOTEx
Tugce alpay zayiflayan arkadasim degil o unlu bir spor hocasi benm tanidigim arkadasimin ismini vermedim ornek verdim kadin kilolu olmaktan spor hocaligina gecti yani boyle ornekler var sen de umutsuz olma demek istedim bu arada tugce alpayin hareketleri cok zorluyor yine de vazgecme ilk gun bacagin falan tutmaz oluyor hele karninin etleri nasil agriyorEvet komple kesmek aslinda en garanti olani. Ama ben soyle dusundum: Simdiye kadar ya hep ya his psikolojisonde oldum. Bu bana ters tepki yapti. Sende ise yaramis ama zaten istisnai bi durum seninki:) arastirmalara gore cok kilo verip bunu koruyabilme ihtimali cokk dusuk. Oysa minik minik hayat tarzi degisiklikleriyle kilo vermeyi uzun bi zamana yaymak daha iyi sonuclar veriyormus. Ama iste sabir isteyen birsey..
Tugce Alpay.. bi bakayim tesekkur ederim. 90 kilodan 36 bedene dusmek iyi bi spor gerektirir. Su an hic motivasyonum yok ama belki ilerde..:))
:)) o zaman hedef haftada 5 olsun. 9 ayda bu is biter. Rüya gibi:)
“Ekmeksiz kahvalti mi olurmus”.. saka saka.. beyinleri artik kodlamak Lazim gercekten de. Belki innncecik bi yufka olir diimi. Minicik. Yulafli. Masum. ?
Sabah namazina kalkabiliyormusn tebrik ederim ben kalkamiyorum boyle bayiliyorum resmen.kaza yapacamsabah erken kalktim kizlar namazdan sonra daha uyuyamadim :)
kahvaltim yaptığım yulaf kurabiyesi,leblebi,yagli kahve ceviz yesillik seklinde oldu super doydum , dünde bu sekilde aksama kadar acikmadim ama halsiz kalirim sonradan falan diye aksam yemeğimi yedim dun. bugun kendime kabaktan türlü yapabilirim :)
tsk ederimSabah namazina kalkabiliyormusn tebrik ederim ben kalkamiyorum boyle bayiliyorum resmen.kaza yapacambu arada afiyet olsun
Insallah bi ara bende kalkiyordum Allah tarafindan uyandiriliyor gibiydim boyle ruya goruyordum ardindan uyaniyordum tam ezan vakti oluyordu benim oglan tam ezan vakti sut istiyordu ama su ara oyle seyler olmuyor uyuyorumtsk ederim
bu sabah kalktım inşallah hep kalkarım
Gunaydin
Thank youu. Güzel gitti valla çayla sıcak sıcak. Hepsini yedimGunaydinafiyet olsun ❤
afıyet olsun :)Günaydın bende bugün uzun bir aradan sonra haşlanmış yumurta yedim .Hiç sevmiyorum çümkü .Ama tok tutuyor beni.Yanında peynir , zeytin , kuru domates ve ceviz yedim .1 dilim de çavdar ekmeği .2 büyük bardak su .Başlangıç için iyi bence .
o dıyet ne hıc bılmıyorum ben peynırsız yapamam ya :)Bende domates salatalik bi kasik lorun bi farklisi olan kavrulmus cokelik ceviz bi catal peynir simdi kandida diyetine baktim peyniride yasaklamislar ya peynirde mi yemim ben
ohhh
o zaman 212 ve chanel al :)nisa 4 parfumden ikisini alicam hangileri olsun
212 sexy
chanel coco
la vie est belle
good girl
ya simdi 212 sexy garanti alicam
ya simdi 212 sexy garanti alicam
diğerleri nasil koku madem kullaniyosun bana aciklar misin bide notaları falan varya hepsi icinde durdukca güzelleşiyor diyolar acikcasi aklim la vie est belle de benim ya
sen baska hangi parfümleri kullaniyosun
kac tane parfüm kullaniyorsun kizcoco chanel oryantal odunsu sıcak koku her mevsıme ve her ınsana uygun ımza parfumdur
la vıe est de en cok satılan parfumlerden herkesde var vanılyalı kokudur
Ysl black opium cok guzel kokudur mesela cok sevmıstım bunu
chanel coco ,chanel no 5 bunlar guzel
gucci gulty
gucci rush
bunları da sevmıstım lancome guzel parfumler yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?