Sağlıklı beslenirken;

Sarısı akışkan olunca güzel oluyor, ama hepsi katı olunca ben de sevmem, zaten faydası da azalıyor . Afiyet olsun.

Ekmeksiz yapamadığını yazan arkadaşlar, benim iki ay önceki aglamalarimi N nscckts size anlatsin kızcağıza kan kusturdum
Ama onu dinledim ve ekmeği kestim...
Simdi ekmek aklıma bile gelmiyor, ben boreksiz poacasiz yaşayamam diye zirliyordum simdi hiç oralı değilim... bir iki hafta dişinizi sıkın, Nisaciimin öğütleri sayesinde 12 kilo verdim ben... ocak sonunda 92ydim simdi 80im... Nisa ne diyorsa yapın pişman olmazsiniz

Sarısı akışkan olunca güzel oluyor, ama hepsi katı olunca ben de sevmem, zaten faydası da azalıyor . Afiyet olsun.
bende kayısı kıvamında sevıyorum cok haslanmıs olursa yutamıyorum kalıyor bogazımda

eskıden tek bır tane kullanırdım
sımdı gunune gore nasıl hıssedıyorsam oyle
guzel koku sevıyorum
of hepsini alasim var ya cok güzel kokular var
mesela 212 sexy vanilya varmis ben alt notada bayilirim vanilya
black opium da cok guzel diyolar
chanel coco da alasim var
ben istiyorum 4 fix olsun 2 yas 2kis
kis icin 212 sexy dusunuyorum biri belli degil
yaz için de coco dusunuyorum yine digerj belli degil
hani hep kullanayim ve insanlarin aklinda oo ayparenin kokusu desinler
ama bitane otle bi parfüm olsun ki karşı cinsi etkileyen etkisi altinda bırakan bisey lazim

12 kıloyu hakkınla pasalar gıbı sen verdın sen resmen catır catır verdın 12 kılo :)

ıste ben bu sebeple orjınallerın testerlarını alıyorum genelde hem uygun hem orjınal oluyor
eger cok begenıyorsam orjınal testerın yanında buyuk cakmasını alıyorum cunku butun guzel kokuları sevıyorum hepsı benım olsun ıstıyorum ama zengın degılım baska care yok

nerden aliyoshn bana da soyle kiz bende sipariş vericem bugun abim para verdide
ya nisa 3 tane alcam dayanamıyorum yA
bak simdi biri 212 sexy bu banko diğeri suan karar verdim chanel coco
bide bana öyle bi parfüm soyleyin ki erkeklerin dikkatini ceken off bu nasl bir koku dedirten bisey

Yaw parfümün ne acelesi var Minnos. Kargo margo ne risk alican şimdi? Hem evde kim kokluyor seni yaw?

black opıum al o zaman kuzu
bızım burda orjınal ve testerını satan yerler var ordan alıyorum netden almıyorum canım
aslında kokularına bakmadan almak cok buyuk rısk sen sımdılık 2 tane al gerı kalanını corona gecsın gıt yerınde orjınalınde bak kokusuna oyle al bence rıske atma hıc

Canım çekti bak. Maydanoz bile lüks oldu. Maskem de yok zaten. .. ayyy.
Bugüne şükür
erhan makınada yıkanabılen maske bulmus ahsen ıcınde almıs kucucuk ya oy agzını yedıgım
kumas gıbı bu nasıl makınada yıkanır dedım sasırdım
burda bır guzellık merkezının guvenlık sıstemını kurmustu doktor bı hanım
o vermıs erhana daha dogrusu hem benım ıcın hem cocuk ıcın
ıse yarar mı o maske acaba

Ahsen zaten sokağa çıkamazda, seni markete eczaneye sokmalarina yarar Nisam

yas problemlerını hıc bır zaman anlamadım hıc bır zaman ama hep yanlıs yapardım ve her zaman da soruya yanlıs ogretmenım bu soru derdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…