Sarısı akışkan olunca güzel oluyor, ama hepsi katı olunca ben de sevmem, zaten faydası da azalıyorGünaydın bende bugün uzun bir aradan sonra haşlanmış yumurta yedim .Hiç sevmiyorum çümkü .Ama tok tutuyor beni.Yanında peynir , zeytin , kuru domates ve ceviz yedim .1 dilim de çavdar ekmeği .2 büyük bardak su .Başlangıç için iyi bence .
eskıden tek bır tane kullanırdımkac tane parfüm kullaniyorsun kiz
Ben de senin gibiyim:) en az 3 değişik parfüm olmalı evdeeskıden tek bır tane kullanırdım
sımdı gunune gore nasıl hıssedıyorsam oyle
guzel koku sevıyorum
bende kayısı kıvamında sevıyorum cok haslanmıs olursa yutamıyorum kalıyor bogazımdaSarısı akışkan olunca güzel oluyor, ama hepsi katı olunca ben de sevmem, zaten faydası da azalıyor. Afiyet olsun.
of hepsini alasim var ya cok güzel kokular vareskıden tek bır tane kullanırdım
sımdı gunune gore nasıl hıssedıyorsam oyle
guzel koku sevıyorum
12 kıloyu hakkınla pasalar gıbı sen verdın sen resmen catır catır verdın 12 kılo :)Ekmeksiz yapamadığını yazan arkadaşlar, benim iki ay önceki aglamalarimi N nscckts size anlatsinkızcağıza kan kusturdum
Ama onu dinledim ve ekmeği kestim...
Simdi ekmek aklıma bile gelmiyor, ben boreksiz poacasiz yaşayamam diye zirliyordum simdi hiç oralı değilim... bir iki hafta dişinizi sıkın, Nisaciimin öğütleri sayesinde 12 kilo verdim ben... ocak sonunda 92ydim simdi 80im... Nisa ne diyorsa yapın pişman olmazsiniz
Ay bi de tuhaf kokuyor sanki.bende kayısı kıvamında sevıyorum cok haslanmıs olursa yutamıyorum kalıyor bogazımda
ıste ben bu sebeple orjınallerın testerlarını alıyorum genelde hem uygun hem orjınal oluyorof hepsini alasim var ya cok güzel kokular var
mesela 212 sexy vanilya varmis ben alt notada bayilirim vanilya
black opium da cok guzel diyolar
chanel coco da alasim var
ben istiyorum 4 fix olsun 2 yas 2kis
kis icin 212 sexy dusunuyorum biri belli degil
yaz için de coco dusunuyorum yine digerj belli degil
hani hep kullanayim ve insanlarin aklinda oo ayparenin kokusu desinler
ama bitane otle bi parfüm olsun ki karşı cinsi etkileyen etkisi altinda bırakan bisey lazim
aynenAy bi de tuhaf kokuyor sanki.
nerden aliyoshn bana da soyle kiz bende sipariş vericem bugun abim para verdideıste ben bu sebeple orjınallerın testerlarını alıyorum genelde hem uygun hem orjınal oluyor
eger cok begenıyorsam orjınal testerın yanında buyuk cakmasını alıyorum cunku butun guzel kokuları sevıyorum hepsı benım olsun ıstıyorum ama zengın degılımbaska care yok
Canım çekti bak. Maydanoz bile lüks oldu. Maskem de yok zaten. .. ayyy.aynen
bırde ben yumurtayı ılllaaaa maydanozla yerım nıye bılmıyorum maydanozsuz dusunemıyorum kendısını
Yaw parfümün ne acelesi var Minnos. Kargo margo ne risk alican şimdi? Hem evde kim kokluyor seni yaw?nerden aliyoshn bana da soyle kiz bende sipariş vericem bugun abim para verdide
ya nisa 3 tane alcam dayanamıyorum yA
bak simdi biri 212 sexy bu bankodiğeri suan karar verdim chanel coco
bide bana öyle bi parfüm soyleyin ki erkeklerin dikkatini ceken off bu nasl bir koku dedirten bisey
black opıum al o zaman kuzunerden aliyoshn bana da soyle kiz bende sipariş vericem bugun abim para verdide
ya nisa 3 tane alcam dayanamıyorum yA
bak simdi biri 212 sexy bu bankodiğeri suan karar verdim chanel coco
bide bana öyle bi parfüm soyleyin ki erkeklerin dikkatini ceken off bu nasl bir koku dedirten bisey
erhan makınada yıkanabılen maske bulmus ahsen ıcınde almıs kucucuk yaCanım çekti bak. Maydanoz bile lüks oldu. Maskem de yok zaten. .. ayyy.
Bugüne şükür
soru yanlıs örtmenim :)
Ahsen zaten sokağa çıkamazda, seni markete eczaneye sokmalarina yarar Nisamerhan makınada yıkanabılen maske bulmus ahsen ıcınde almıs kucucuk yaoy agzını yedıgım
kumas gıbı bu nasıl makınada yıkanır dedım sasırdım
burda bır guzellık merkezının guvenlık sıstemını kurmustu doktor bı hanım
o vermıs erhana daha dogrusu hem benım ıcın hem cocuk ıcın
ıse yarar mı o maske acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?