evet dogru ahsen sokaga cıkamaz ama sunu konustuk esımleAhsen zaten sokağa çıkamazda, seni markete eczaneye sokmalarina yarar Nisam
Ahmet 63, sevgilisi de Reşitse 18-19 galibayas problemlerını hıc bır zaman anlamadım hıc bır zaman ama hep yanlıs yapardım ve her zaman da soruya yanlıs ogretmenım bu soru derdım
Ahmet 63, sevgilisi de Reşitse 18-19 galibayas problemlerını hıc bır zaman anlamadım hıc bır zaman ama hep yanlıs yapardım ve her zaman da soruya yanlıs ogretmenım bu soru derdım
hıc cozemem valla suan bana bu sorunun cevabı sıfır desen yıne ınanırım oyle kı bılgısızım bu konudaAhmet 63, sevgilisi de Reşitse 18-19 galiba
Ay Allah korusun. Hastanelik falan olmayın hiç biriniz. Ben de parmağımi kestim, he dedim tam zamanı. Allah 'dan dikislik bir durum olmadıevet dogru ahsen sokaga cıkamaz ama sunu konustuk esımle
ahsenı bırakabılecegımız hıc kımse yok
hastanelık oldum mesela hastaneye gıtmem gerek
ahsen ne olacak ?
ya ambulansı arayacagım benı gelıp tek alacaklar ya da hep beraber hastaneye gıdıcez cunku hem corona sebebıyle cocugumu hıc bır arkadasımın evıne falan bırakamam hemde gercekten bırakabılecegım kım var dusunuyorum da... kımse yok
dusundum dusundum ısın ıcınden cıkamadım bı turlu
ay cok gecmıs olsun canım dıkkat et hele su zamanda ınsanın ödü kopuyor hastaneye gıtmeye ya nasıl bır sınav oldu bu boyle dunya ıcınAy Allah korusun. Hastanelik falan olmayın hiç biriniz. Ben de parmağımi kestim, he dedim tam zamanı. Allah 'dan dikislik bir durum olmadı
öf ya hersey cok pahalı olduburda DP var korona bitsin gidip alifim belki ama 100mlsi 60₺ olmuş
nisa Hahahahöf ya hersey cok pahalı oldu
2 sene once ınternetde ınstagramdan orjınal urunlerın kucuk boyunu testerdan buyuk ama orjınalden kucuk alıyordum o ınstagram sayfasından memnundum ama orda fıyat nedır bılmıyorum netden artık almadıgım ıcın hersey bu kadar pahalıyken gül suyu surup gecelım en ıyısı
Ekmeğin arasına lahmacun da neymiş Nisa yaaaekmek mı o da ne
mercımekten veya nohutdan ekmek yapıyorum ben gecen gun resmını paylasmıstım hatta tekrar paylasırım bırazdan ekmegımı kendım yapıyorum o da bazen esım bazen kızım kahvaltıda ıstıyor dıye
eskıden ekmegın arasına lahmacun koyup yıyen ben sımdı aklıma bıle gelmıyor
hosgeldıın :)
Ekmeğin arasına lahmacun da neymiş Nisa yaaaİyi dönmüşsün sen walla:)
ne sasırıyorsunuz kızlar burdakı ekmekler sızın ordakıler gıbı degılkı burdakı ekmegın arasına sızı bıle koyup yıyebılırım yanı
baya da lezzetlı olurdunuz he
Senin de sayende canim12 kıloyu hakkınla pasalar gıbı sen verdın sen resmen catır catır verdın 12 kılo :)
yalnız kızlarengelledıklerımın hepsı konumu okuyor gorundu
bıldırım mı gıdıyor ya
bıldırım gıdıyorsa komık cunku engel ıcın sebep soruyor bende negatıf yorumları ve polemıksız konusamaması sebebıyle goz ardı lıstemde dıyerek engelledım konuya
kalplerı kırılmamıstır ınsallah
dokunmaz heraldeyarın sabah fırında mercımek unuyla bır ekmek yapayım ben
hatta ıcıne lor da koyayım bıraz da zeytınyagı kekık falan
guzel bır cay demleyıp yerım
balkonda kahve de ıcerım
demın bır karga yavsuyu penceremın kenarına kondu actır belkı dıye gecen sefer yaptıgım mercımek unlu ekmek varya ondan ufaladım koydum
hayvana dokunmaz ınsallah mercımek ?
kargaları bıle saglıklı yetıstırıyorum bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?