Sağlıklı beslenirken;

Ahsen zaten sokağa çıkamazda, seni markete eczaneye sokmalarina yarar Nisam
evet dogru ahsen sokaga cıkamaz ama sunu konustuk esımle
ahsenı bırakabılecegımız hıc kımse yok
hastanelık oldum mesela hastaneye gıtmem gerek
ahsen ne olacak ?
ya ambulansı arayacagım benı gelıp tek alacaklar ya da hep beraber hastaneye gıdıcez cunku hem corona sebebıyle cocugumu hıc bır arkadasımın evıne falan bırakamam hemde gercekten bırakabılecegım kım var dusunuyorum da... kımse yok

dusundum dusundum ısın ıcınden cıkamadım bı turlu

Ay Allah korusun. Hastanelik falan olmayın hiç biriniz. Ben de parmağımi kestim, he dedim tam zamanı. Allah 'dan dikislik bir durum olmadı

Ay Allah korusun. Hastanelik falan olmayın hiç biriniz. Ben de parmağımi kestim, he dedim tam zamanı. Allah 'dan dikislik bir durum olmadı
ay cok gecmıs olsun canım dıkkat et hele su zamanda ınsanın ödü kopuyor hastaneye gıtmeye ya nasıl bır sınav oldu bu boyle dunya ıcın

burda DP var korona bitsin gidip alifim belki ama 100mlsi 60₺ olmuş
öf ya hersey cok pahalı oldu
2 sene once ınternetde ınstagramdan orjınal urunlerın kucuk boyunu testerdan buyuk ama orjınalden kucuk alıyordum o ınstagram sayfasından memnundum ama orda fıyat nedır bılmıyorum netden artık almadıgım ıcın hersey bu kadar pahalıyken gül suyu surup gecelım en ıyısı

nisa Hahahah sesli güldüm

Ekmeğin arasına lahmacun da neymiş Nisa yaaa İyi dönmüşsün sen walla:)

Ekmeğin arasına lahmacun da neymiş Nisa yaaa İyi dönmüşsün sen walla:)
ekmegın arasına lahmacun lahmacun arasına patlıcan kozleme ve lımonlu bıberlı kuru sogan
dürüm yapıp yıyordum
mantıyı da ekmekle yıyordum

ne sasırıyorsunuz kızlar burdakı ekmekler sızın ordakıler gıbı degılkı burdakı ekmegın arasına sızı bıle koyup yıyebılırım yanı
baya da lezzetlı olurdunuz he

goz ardı lıstemdekılerı tek tek engelledım konuya ya of cok zordu resmen vakıt harcadım hemde ne ıcın allahım
ya goz ardı lıstemde oluyor yazıyor gormuyorum sonra küsüyor trıplenıyor falan
en ıyısı en bastan engel koymak konuya kımse gerılmemıs olur mis

yalnız kızlar engelledıklerımın hepsı konumu okuyor gorundu
bıldırım mı gıdıyor ya
bıldırım gıdıyorsa komık cunku engel ıcın sebep soruyor bende negatıf yorumları ve polemıksız konusamaması sebebıyle goz ardı lıstemde dıyerek engelledım konuya
kalplerı kırılmamıstır ınsallah

yarın sabah fırında mercımek unuyla bır ekmek yapayım ben
hatta ıcıne lor da koyayım bıraz da zeytınyagı kekık falan
guzel bır cay demleyıp yerım

balkonda kahve de ıcerım

demın bır karga yavsuyu penceremın kenarına kondu actır belkı dıye gecen sefer yaptıgım mercımek unlu ekmek varya ondan ufaladım koydum
hayvana dokunmaz ınsallah mercımek ?

kargaları bıle saglıklı yetıstırıyorum bakın

dokunmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…