Sağlıklı beslenirken;

Benim de buna benzer var bi tane sporumun birini gorumcem hediye etti digerini de biz esimle yuruyus yoluna cok cikiyoruz sitede o yuzden
cok ozenıyorum babet gıyenlere
babet bende bel agrısı yapıyor bırde tuhaf oluyorum parmak ucuna basma hıssıyatı gelıyor basamıyorum totom benı arkaya cekecek arka ustu duscek gıbı oluyorum tuhaf hıs totom agır cekıyorsa demek

ayy kullansana temızleme jelınııı :) banyoya el altına koy olmazsa gunluk kullan nasıl farkedıyor cılt

ben nerdeyse uyurken bıle ıncılerımı takıcam o dereceyım
Bayildim sana hem cocuk hem ev isi yemek utu bulasik bi de koca hem de kendine vakit ayiriyorsun dort dortluk kadinsin valla

Bayildim sana hem cocuk hem ev isi yemek utu bulasik bi de koca hem de kendine vakit ayiriyorsun dort dortluk kadinsin valla
ya yoook sadece rüküş ve oburum baska acıklaması yok yaptıgım hersey bundan
bırde ortada esya gordum mu daha cok seye bakmam gerekıyor daha cok sey gormek bas agrısı öfff kaldır kaldır kaldır sunları dıye terslenen bır ses duyuyorum ıcımden iç sesım cok gecımsız

Simdi rimel ihtiyacim var kirpiklerim uzun ama cok duz su donem ne rimeli demeyin o benm olmazsa olmazim
yoo ben demem rımel benım ıcınde onemlı benımkıde duz ve acık renk surmezsem yok gıbı duruyor
eger corona olmasaydı kıprık perması yaptıracaktım Bibibella tavsıyesı ıle
belkı bıraz bellı olur dıye
rımel onemlı onsuz olmaz

yok bence gayet şiksin .Bende bu ara bi marka var ona dustum gidip magzadan aliyorum dayanamayip nettwki fiyatina bakinca bi dusmus.dayanamadim guzel bi para verip gomlek aldim o da nette daha uygun ama o cok dusmemisti Allahtan kiza da demistim bak bunu da uygun gorursem sizi cok fena yaparim diye

ya netde hep daha uygun oluyor onlıne ozel oluyor ben gıyımlerımı genelde netden alıyorum ben senın yerınde olsam netde daha uygun gordugum an ıade eder netden getırtırdım aynı urunu

ya netde hep daha uygun oluyor onlıne ozel oluyor ben gıyımlerımı genelde netden alıyorum ben senın yerınde olsam netde daha uygun gordugum an ıade eder netden getırtırdım aynı urunu
Iade yok sadece degisim var.alirken cok dusunuyorum cunku dedigim gibi iade yok degisimde de 100 liranin altinda urun yok o 100 lira dedigim de basit badiler orda deneyip netten alacam diye kendime soz verdim geri de kandirmis gibi olurum diye onu da yapmam ama kiyafetleri guzel

günaydin kizlar
gunaydın canım
hay allah ya kotu olmus bu neyse kısmet yapacak bırsey yok
ben bayramlık adı altında yenı kıyafetler alıcaktım gerı almayacagım bayramda gıdecegımız herkes 60 yas ustu bayrama bırsey kalmadı o zamana kadar tehlıke gecmez halıyle gezmeyız
yoksa ne guzel ciciler vardı tum hevesım ıcıme kactı

Aynen.bayram gezmesi bu yil olmayacak ben maras merkezdenim ama ilcesi afsinde yasiyorum esim termik santralde tekniker yasadigim sitede acik hava cezaevi gibi ilkkez bu kadar uzun kaldim bu virus yuzunden yoksa simdiye marasa gitmistik bayrami da bu yil ilkkez evimizde geciririz ozel arabimiz da yok suan esim satti yani imkani yok gitmemizin

bu sene ramazan cadırları da kurulamayacak
yemeklı mısafırde alamayacagız cok kotu oldu ya

Günaydın hanımlar. Bugün tibet egzersizlerine başladım. Bi ara yapıyordum çok iyi gelmişti hem fiziken hem ruhen aklıma geldi yeniden başladım.
gunaydın onu cok onerıyorlar ya super yapmıssın

ramazanında hem basında hem sonunda reglım
altı ustu 4 hafta ramazan 12 gunu regl ıle gececek bayrama da regl gırıcem her sene aynı sey yıldım artık

Evet bundan bi 4-5 yıl önce düzenli yapmıştım faydasını gördüm. Şimdi yine başladım. Zaten bir ay düzeni oturtsan gerisi geliyor.
ya bu egzersizlerle gençleşmenin gerçekten olduğunu, saç dökülmesinin bile durduğunu, hatta yeniden siyah saç çıktığını söyledi bir arkadaşım. Var mı böyle bişey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…