cok ozenıyorum babet gıyenlereBenim de buna benzer var bi tanesporumun birini gorumcem hediye etti digerini de biz esimle yuruyus yoluna cok cikiyoruz sitede o yuzden
Bayildim sanaayy kullansana temızleme jelınııı :) banyoya el altına koy olmazsa gunluk kullan nasıl farkedıyor cılt
ben nerdeyse uyurken bıle ıncılerımı takıcam o dereceyım
ya yoook sadece rüküş ve oburumBayildim sanahem cocuk hem ev isi yemek utu bulasik bi de koca hem de kendine vakit ayiriyorsun dort dortluk kadinsin valla
yoo ben demem rımel benım ıcınde onemlı benımkıde duz ve acık renk surmezsem yok gıbı duruyorSimdi rimel ihtiyacim var kirpiklerim uzun ama cok duz su donem ne rimeli demeyin o benm olmazsa olmazim
yok bence gayet şiksin .ya yoook sadece rüküş ve oburumbaska acıklaması yok yaptıgım hersey bundan
bırde ortada esya gordum mu daha cok seye bakmam gerekıyor daha cok sey gormek bas agrısıöfff kaldır kaldır kaldır sunları dıye terslenen bır ses duyuyorum ıcımden iç sesım cok gecımsız
ya netde hep daha uygun oluyor onlıne ozel oluyor ben gıyımlerımı genelde netden alıyorum ben senın yerınde olsam netde daha uygun gordugum an ıade eder netden getırtırdım aynı urunuyok bence gayet şiksin .Bende bu ara bi marka var ona dustum gidip magzadan aliyorum dayanamayip nettwki fiyatina bakinca bi dusmus.dayanamadim guzel bi para verip gomlek aldim o da nette daha uygun ama o cok dusmemisti Allahtan kiza da demistim bak bunu da uygun gorursem sizi cok fena yaparim diye
Iade yok sadece degisim var.alirken cok dusunuyorum cunku dedigim gibi iade yok degisimde de 100 liranin altinda urun yok o 100 lira dedigim de basit badilerya netde hep daha uygun oluyor onlıne ozel oluyor ben gıyımlerımı genelde netden alıyorum ben senın yerınde olsam netde daha uygun gordugum an ıade eder netden getırtırdım aynı urunu
gunaydın canımgünaydin kizlar
hay allah ya kotu olmus bu neyse kısmet yapacak bırsey yokIade yok sadece degisim var.alirken cok dusunuyorum cunku dedigim gibi iade yok degisimde de 100 liranin altinda urun yok o 100 lira dedigim de basit badilerorda deneyip netten alacam diye kendime soz verdim geri de kandirmis gibi olurum diye onu da yapmam ama kiyafetleri guzel
Aynen.bayram gezmesi bu yil olmayacak ben maras merkezdenim ama ilcesi afsinde yasiyorum esim termik santralde tekniker yasadigim sitede acik hava cezaevi gibigunaydın canım
hay allah ya kotu olmus bu neyse kısmet yapacak bırsey yok
ben bayramlık adı altındayenı kıyafetler alıcaktım gerı almayacagım bayramda gıdecegımız herkes 60 yas ustu bayrama bırsey kalmadı o zamana kadar tehlıke gecmez halıyle gezmeyız
yoksa ne guzel ciciler vardı tum hevesım ıcıme kactı
bu sene ramazan cadırları da kurulamayacakAynen.bayram gezmesi bu yil olmayacak ben maras merkezdenim ama ilcesi afsinde yasiyorum esim termik santralde tekniker yasadigim sitede acik hava cezaevi gibiilkkez bu kadar uzun kaldim bu virus yuzunden yoksa simdiye marasa gitmistik bayrami da bu yil ilkkez evimizde geciririz ozel arabimiz da yok suan esim satti yani imkani yok gitmemizin
gunaydınGünaydın hanımlar. Bugün tibet egzersizlerine başladım. Bi ara yapıyordum çok iyi gelmişti hem fiziken hem ruhen aklıma geldi yeniden başladım.
Aynen bnm esim de cok sever kalabalik sofralari ama malesef bu yil boyle buruk gececek bide ölum sayisi vaka sayisi hic azalmiyor surekli artiyorbu sene ramazan cadırları da kurulamayacak
yemeklı mısafırde alamayacagız cok kotu oldu ya
Evet bundan bi 4-5 yıl önce düzenli yapmıştım faydasını gördüm. Şimdi yine başladım. Zaten bir ay düzeni oturtsan gerisi geliyor.gunaydınonu cok onerıyorlar ya super yapmıssın
ya bu egzersizlerle gençleşmenin gerçekten olduğunu, saç dökülmesinin bile durduğunu, hatta yeniden siyah saç çıktığını söyledi bir arkadaşım. Var mı böyle bişey?Evet bundan bi 4-5 yıl önce düzenli yapmıştım faydasını gördüm. Şimdi yine başladım. Zaten bir ay düzeni oturtsan gerisi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?