Evet bedeni canlandırıyor başlayınca her sabah aç karnına yapınca daha güzel oluyor. Zaten 5 hareket var tekrar sayısını artırarak gidiyorsun. Bir aya düzen oturuyor.ya bu egzersizlerle gençleşmenin gerçekten olduğunu, saç dökülmesinin bile durduğunu, hatta yeniden siyah saç çıktığını söyledi bir arkadaşım. Var mı böyle bişey?
hosbuldum canımGünaydın Güzel Hatunlar!! Hoşgeldin Nisam, şenlendi buralar yine
Hepimize huzurlu, sorunsuz bi gün olsun inşallah. 5 gündür ilk defa güneş açıyor burada.
Evet bedeni canlandırıyor başlayınca her sabah aç karnına yapınca daha güzel oluyor. Zaten 5 hareket var tekrar sayısını artırarak gidiyorsun. Bir aya düzen oturuyor.
Ne güzel dua o öyle. Çok amin Nisaamhosbuldum canım
oh ne guzel gunesde acmıs ınsallah hayatımıza da gunes acar ruhumuz evımız şenlenır her gunun bıtısı daha guzel bır gunun baslangıcına vesıle olsun ınsallah
Ben elimden gelse evde de topuklu ayakkabıyla gezcem ama bana gülerler diye yapmiyomcok ozenıyorum babet gıyenlere
babet bende bel agrısı yapıyor bırde tuhaf oluyorum parmak ucuna basma hıssıyatı gelıyor basamıyorum totom benı arkaya cekecek arka ustu duscek gıbı oluyorum tuhaf hıs totom agır cekıyorsa demek
Samsonum ben iki sene önce burada bi kari kocayla tanismistim.. adam 60 yaşında gösteriyordu en fazla... öyle sohbet muhabbet derken bugün benim doğumgünüm 80i bitirdim deyince ben şok oldum ama nasıl bir şok anlatamam.. nasıl yani, nasıl böyle 20 yas genç duruyorsun dedim uzun yıllardır hiç aksatmam her gün Tibet hareketleri yapıyorum dedi...ya bu egzersizlerle gençleşmenin gerçekten olduğunu, saç dökülmesinin bile durduğunu, hatta yeniden siyah saç çıktığını söyledi bir arkadaşım. Var mı böyle bişey?
nasil giyiyorsun canim topukluyu benimde var ama sanki eskisi gibi yürüyemiyorum artik, ya da hic yürüyemiyordum ben yeni farkediyorum.kutunun ıcınde gorulmuyor sanırım hepsı topuklu :) ben hıc duz ayakkabı gıyemem
(2 tane ahsenın ayakkabısı pembe olanlar ) sıyah seffaf topuklu botumun yanındakıler gerı kalanın hepsı 8 cm yukseklıkte :)
benım spor ayakkabımda yokbabetımde yok
bır tane kısa topuklu var oda tum kıs markete bakkala gıderken gunluk sokak ayakkabısı olarak gıydıgım oda su model
Eki Görüntüle 2615687
ben dogumdan cıktıgımda bıle ayagımda topuklu vardıtopukluyla gırdım hastaneye topukluyla cıktım
bır kere babet gıydım onda da dustum ayagım bırbırıne dolandı
al benden de o kadarBen hiç 6 tekrarın üzerine çıkamadım ya. Kas gücü çok düşük
Ne güzel dua o öyle. Çok amin Nisaam
black opium güzeldir ben severek kullandimnisa good girlide aldimblack opium da bugün geliyor
doldurma mi? hangi markanin ki iyi bu doldurmalarin?nisa good girlide aldimblack opium da bugün geliyor
tibet yapalim o zaman tibetBen elimden gelse evde de topuklu ayakkabıyla gezcem ama bana gülerler diye yapmiyom
Samsonum ben iki sene önce burada bi kari kocayla tanismistim.. adam 60 yaşında gösteriyordu en fazla... öyle sohbet muhabbet derken bugün benim doğumgünüm 80i bitirdim deyince ben şok oldum ama nasıl bir şok anlatamam.. nasıl yani, nasıl böyle 20 yas genç duruyorsun dedim uzun yıllardır hiç aksatmam her gün Tibet hareketleri yapıyorum dedi...
O adam benim canlı örneğim.. ha ben yapıyor muyum hayirçünkü çok tembelim
orjinal tester satan bir yer buldum ben ordan getirdim ama parmak kadar biseydoldurma mi? hangi markanin ki iyi bu doldurmalarin?
bende dp kullandim, sen farkli marka mi kullandin diye sorayim dedimorjinal tester satan bir yer buldum ben ordan getirdim ama parmak kadar biseydoldurmada ben hep dp kullandim cok da memnundum cokk kalici sabah sık aksama kadar boynumdaydi
Yapalım Kızzz, ay yapalım vallaBen elimden gelse evde de topuklu ayakkabıyla gezcem ama bana gülerler diye yapmiyom
Samsonum ben iki sene önce burada bi kari kocayla tanismistim.. adam 60 yaşında gösteriyordu en fazla... öyle sohbet muhabbet derken bugün benim doğumgünüm 80i bitirdim deyince ben şok oldum ama nasıl bir şok anlatamam.. nasıl yani, nasıl böyle 20 yas genç duruyorsun dedim uzun yıllardır hiç aksatmam her gün Tibet hareketleri yapıyorum dedi...
O adam benim canlı örneğim.. ha ben yapıyor muyum hayirçünkü çok tembelim
Yapalım yaa, ekip olarak başlayalım bencee.al benden de o kadarben de 6 tekrardan fazla cikmamisimdir.
aslinda dedigin gibi cogu seye iyi geliyormus zayiflamaya bile ama iste yapamadim
Aman canım, yaramaz bişey olmasında. Çok şükür. Ben de iyiyim, home office çalışmaya başladım. Ben tüm işi PC ve telle zaten, bir sıkıntı olmuyor şimdilik. İnşallah tez zamanda hayat normalleşir.
Kuzu, iyi gelişmelerde oluyor. Sabah yeni ama etkili bir tedavi yöntemine dair bişey okudum. İnşallah yaza kadar bişey kalmaz ya. Ben umutluyum.
Kesinlike canım, öğreteceği çok şey olduğu kesin. Meğer ne şükürsüzmüşüm, çok basit gördüğüm, hatta şikayet ettiğim şeyler ne değerliymiş. Ne kadar az şey benim kontrolümdeymiş. Bu hafta yurtdışı tatilde olacaktım göya.BEN normale döneceğine inanıyorum
vardır rabbim bir bildiği diyorummm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?