Sağlıklı beslenirken;

ya bu egzersizlerle gençleşmenin gerçekten olduğunu, saç dökülmesinin bile durduğunu, hatta yeniden siyah saç çıktığını söyledi bir arkadaşım. Var mı böyle bişey?
Evet bedeni canlandırıyor başlayınca her sabah aç karnına yapınca daha güzel oluyor. Zaten 5 hareket var tekrar sayısını artırarak gidiyorsun. Bir aya düzen oturuyor.

Günaydın Güzel Hatunlar!! Hoşgeldin Nisam, şenlendi buralar yine

Hepimize huzurlu, sorunsuz bi gün olsun inşallah. 5 gündür ilk defa güneş açıyor burada.
hosbuldum canım
oh ne guzel gunesde acmıs ınsallah hayatımıza da gunes acar ruhumuz evımız şenlenır her gunun bıtısı daha guzel bır gunun baslangıcına vesıle olsun ınsallah

Evet bedeni canlandırıyor başlayınca her sabah aç karnına yapınca daha güzel oluyor. Zaten 5 hareket var tekrar sayısını artırarak gidiyorsun. Bir aya düzen oturuyor.

Ben hiç 6 tekrarın üzerine çıkamadım ya. Kas gücü çok düşük
hosbuldum canım
oh ne guzel gunesde acmıs ınsallah hayatımıza da gunes acar ruhumuz evımız şenlenır her gunun bıtısı daha guzel bır gunun baslangıcına vesıle olsun ınsallah
Ne güzel dua o öyle. Çok amin Nisaam

Ben elimden gelse evde de topuklu ayakkabıyla gezcem ama bana gülerler diye yapmiyom
ya bu egzersizlerle gençleşmenin gerçekten olduğunu, saç dökülmesinin bile durduğunu, hatta yeniden siyah saç çıktığını söyledi bir arkadaşım. Var mı böyle bişey?
Samsonum ben iki sene önce burada bi kari kocayla tanismistim.. adam 60 yaşında gösteriyordu en fazla... öyle sohbet muhabbet derken bugün benim doğumgünüm 80i bitirdim deyince ben şok oldum ama nasıl bir şok anlatamam.. nasıl yani, nasıl böyle 20 yas genç duruyorsun dedim uzun yıllardır hiç aksatmam her gün Tibet hareketleri yapıyorum dedi...
O adam benim canlı örneğim.. ha ben yapıyor muyum hayir çünkü çok tembelim

nasil giyiyorsun canim topukluyu benimde var ama sanki eskisi gibi yürüyemiyorum artik, ya da hic yürüyemiyordum ben yeni farkediyorum.
bikere spor ayakkabiya alisinca sanki cikaramiyorsun.
cok SIK duruyor bayiliyorum ama sanirim ben rahat topuklu ayakkabi bulamadim bundan kaynaklaniyor.
illa bir yerden vuruyor

kizlar kadin doktoru almisti kan

degerlere bir bakin
sanirim demir yükletecegim yine

tibet yapalim o zaman tibet

Yapalım Kızzz, ay yapalım valla 10 dklık şey. arkadaşım da annesi için demişti, saçları tekrar siyah çıktı diyee.

Çakraları açıyormuş. Heyecan yaptım bak şimdi

BEN normale döneceğine inanıyorum

vardır rabbim bir bildiği diyorummm artık

BEN normale döneceğine inanıyorum

vardır rabbim bir bildiği diyorummm artık
Kesinlike canım, öğreteceği çok şey olduğu kesin. Meğer ne şükürsüzmüşüm, çok basit gördüğüm, hatta şikayet ettiğim şeyler ne değerliymiş. Ne kadar az şey benim kontrolümdeymiş. Bu hafta yurtdışı tatilde olacaktım göya.
Yeğenlerimi, annemi nasıl özledim. Kavuşalım, bir daha kimseye off demicem, sesimi yükseltmicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…