- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
ben simdi dp gidemedigim icin internetten tester siparis ettim kucuk boy orjinal tester satiyolarbende dp kullandim, sen farkli marka mi kullandin diye sorayim dedim
ben onda 11 tekrara kadar gelmiştim yaaYapalım Kızzz, ay yapalım valla10 dklık şey. arkadaşım da annesi için demişti, saçları tekrar siyah çıktı diyee.
Çakraları açıyormuş. Heyecan yaptım bak şimdi
tesekkur ederım canım
ahhaahhahaBen elimden gelse evde de topuklu ayakkabıyla gezcem ama bana gülerler diye yapmiyom
Samsonum ben iki sene önce burada bi kari kocayla tanismistim.. adam 60 yaşında gösteriyordu en fazla... öyle sohbet muhabbet derken bugün benim doğumgünüm 80i bitirdim deyince ben şok oldum ama nasıl bir şok anlatamam.. nasıl yani, nasıl böyle 20 yas genç duruyorsun dedim uzun yıllardır hiç aksatmam her gün Tibet hareketleri yapıyorum dedi...
O adam benim canlı örneğim.. ha ben yapıyor muyum hayirçünkü çok tembelim
eger ayakkabının rahatını bulursan gercekten en rahat ayakkabınasil giyiyorsun canim topukluyu benimde var ama sanki eskisi gibi yürüyemiyorum artik, ya da hic yürüyemiyordum ben yeni farkediyorum.
bikere spor ayakkabiya alisinca sanki cikaramiyorsun.
cok SIK duruyor bayiliyorum ama sanirim ben rahat topuklu ayakkabi bulamadim bundan kaynaklaniyor.
illa bir yerden vuruyor
nisa good girlide aldimblack opium da bugün geliyor
iste o rahatini bulmak sorun, birsürü topuklu stilettolarimi verdim cünkü rahatini bir türlü bulamadigim icin.tesekkur ederım canım
ahhaahhaha
aaaynı ben
eger ayakkabının rahatını bulursan gercekten en rahat ayakkabı
ornegın gecen ay oglenden gece 12 ye kadar dısarda gezmıstım ya alısverıse cıktıgım gun
ayagımda 8 cm topuklu vardı tum gun yanımda cocukla tum o alısverısı yapıp ustune 12 ye kadar gece gezdım
hem ayakkabı tabanlıgım var ayakkabıma uygun ,hem en azından ayakkabının ıcı hakıkı derı olmasına dıkkat edıyorum,hem tam kalıp olmasına dıkkat edıyorum
hayırlı olsun canım bakalım koku geldıgınde dene bak begenecekmısın
benımde ayagım 40 noiste o rahatini bulmak sorun, birsürü topuklu stilettolarimi verdim cünkü rahatini bir türlü bulamadigim icin.
hala var evde ama iste rahat olmayinca giyemiyorum. ayagimda 40 no belki ondandir
Neden regl dönemi farklı?cılt bakım urunlerım canım temızleme tonıkleme nemlendırme seklınde :)
regl donemımde yesıl serıyı kullanıyorum mevsım gecısı ve kuru donemlerımde pembe serı
morlu olanı bıtırdım bırtek yıkama jelı kaldı oda guzel parlaklık canlılık verıyordu onuda sevdım
Kirpik perması mııııyoo ben demem rımel benım ıcınde onemlı benımkıde duz ve acık renk surmezsem yok gıbı duruyor
eger corona olmasaydı kıprık perması yaptıracaktım @Bibibella tavsıyesı ıle
belkı bıraz bellı olur dıye
rımel onemlı onsuz olmaz
Nerden yapıyorsun sedulu? Link atar mısınEvet bundan bi 4-5 yıl önce düzenli yapmıştım faydasını gördüm. Şimdi yine başladım. Zaten bir ay düzeni oturtsan gerisi geliyor.
bugün dagitima çıkmış sabah gelir 1 2 saatr duş alıp denicem bakalimtesekkur ederım canım
ahhaahhaha
aaaynı ben
ornegın gecen ay oglenden gece 12 ye kadar dısarda gezmıstım ya alısverıse cıktıgım gun
ayagımda 8 cm topuklu vardı tum gun yanımda cocukla tum o alısverısı yapıp ustune 12 ye kadar gece gezdım
hem ayakkabı tabanlıgım var ayakkabıma uygun ,hem en azından ayakkabının ıcı hakıkı derı olmasına dıkkat edıyorum,hem tam kalıp olmasına dıkkat edıyorum
regl donemınde t bolgen daha yaglı olur gozenekler daha acık olur sıvılcelenmeye meyıllı olur o donemlerde daha peelıng etkılı kullanırsan dengelerNeden regl dönemi farklı?
Ben de bi seri kullanıyorum ama evdeyim, makyaj yapmıyorum diye toniği es geçiyorum:/ geçmemeli miyim sence?
eveet :) yarım saatde hemencecık kıvır kıvır kıprıkler yapıyorlar 6 aya kadar gıderı oluyorKirpik perması mıııı
oyy 11 yasa 40 cok zor oluyordur ayakkabı bulmakBenim ayagim 41
Kızım 11 yaşında onun da 40
Ben topukluyla maç bile yapardım öğrencilerimle:/ çok özledim ben de topuklu giymeyi. Benim için de giy Nisamtesekkur ederım canım
ahhaahhaha
aaaynı ben
Kesinlike canım, öğreteceği çok şey olduğu kesin. Meğer ne şükürsüzmüşüm, çok basit gördüğüm, hatta şikayet ettiğim şeyler ne değerliymiş. Ne kadar az şey benim kontrolümdeymiş. Bu hafta yurtdışı tatilde olacaktım göya.
Yeğenlerimi, annemi nasıl özledim. Kavuşalım, bir daha kimseye off demicem, sesimi yükseltmicem.
sımdı gıymıcezde ne zaman gıycez bea :)Ben topukluyla maç bile yapardım öğrencilerimle:/ çok özledim ben de topuklu giymeyi. Benim için de giy Nisam
paketı alınca hıjyenık sprey sıkıp sılmeyı unutmazsın dımıbugün dagitima çıkmış sabah gelir 1 2 saatr duş alıp denicem bakalim
kizlar bu arada
benim ayagim 37.5-38
Ah ben de bayılıyorum öyle teyzeleresımdı gıymıcezde ne zaman gıycez bea :)
gıycem valla
gecen sene yazın 70 lı yaslarda bırını gormustum döpiyes gıymıs ayagında 5 cm lık rugan topuklu ayakkabı semsıyesının kenarları dantellı bır kadın gunesten etkılenmemek ıcın acmıs
tıkır tıkır tıkır
allahım ya dedım ne tatlısın sen bırde terzıdeydım ıcerı gırdı konusması falan nasıl kıbar nasıl guzel
cok ozendım ya :)
saclarının ucunu da sarmıstı kıvır kıvır dudagında da ruju cok guzel cok tatlı tonton ama cok guzel bır teyzeydı
evett Nisam eldivenle alıyorum sprey sıkıyorum eldiveni çıkarıyorum tekrar sprey sıkıp içindekini açıyorum en son kolonya sıkıp kullaniyorumpaketı alınca hıjyenık sprey sıkıp sılmeyı unutmazsın dımı
aman ha dıkkat et canım
benim ayak 38 sence boyum kaçtırSizin boylar super o zaman masallah benim ayagim 36 37
165 bencebenim ayak 38 sence boyum kaçtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?