Sağlıklı beslenirken;

bende dp kullandim, sen farkli marka mi kullandin diye sorayim dedim
ben simdi dp gidemedigim icin internetten tester siparis ettim kucuk boy orjinal tester satiyolar
hic kullanmadigim parfumlerinsiparis ettim
eger kokusunu begendigim olursa dpden 100ml büyük boy alip kullanicam devamli
3 koku seçip devamli kullanmak istiyorum çok parfum degismeyi istemiyorum 3 tane olsun benim olsun
Yapalım Kızzz, ay yapalım valla 10 dklık şey. arkadaşım da annesi için demişti, saçları tekrar siyah çıktı diyee.

Çakraları açıyormuş. Heyecan yaptım bak şimdi
ben onda 11 tekrara kadar gelmiştim yaa

N nscckts düzenine ve kokoşluğuna bayıldım kız.
tesekkur ederım canım

ahhaahhaha
aaaynı ben

eger ayakkabının rahatını bulursan gercekten en rahat ayakkabı
ornegın gecen ay oglenden gece 12 ye kadar dısarda gezmıstım ya alısverıse cıktıgım gun
ayagımda 8 cm topuklu vardı tum gun yanımda cocukla tum o alısverısı yapıp ustune 12 ye kadar gece gezdım
hem ayakkabı tabanlıgım var ayakkabıma uygun ,hem en azından ayakkabının ıcı hakıkı derı olmasına dıkkat edıyorum,hem tam kalıp olmasına dıkkat edıyorum

nisa good girlide aldim black opium da bugün geliyor
hayırlı olsun canım bakalım koku geldıgınde dene bak begenecekmısın

iste o rahatini bulmak sorun, birsürü topuklu stilettolarimi verdim cünkü rahatini bir türlü bulamadigim icin.
hala var evde ama iste rahat olmayinca giyemiyorum. ayagimda 40 no belki ondandir

iste o rahatini bulmak sorun, birsürü topuklu stilettolarimi verdim cünkü rahatini bir türlü bulamadigim icin.
hala var evde ama iste rahat olmayinca giyemiyorum. ayagimda 40 no belki ondandir
benımde ayagım 40 no devetabanıgillerdenmişiz

Neden regl dönemi farklı?
Ben de bi seri kullanıyorum ama evdeyim, makyaj yapmıyorum diye toniği es geçiyorum:/ geçmemeli miyim sence?

Kirpik perması mıııı

bugün dagitima çıkmış sabah gelir 1 2 saatr duş alıp denicem bakalim
kizlar bu arada
benim ayagim 37.5-38

Neden regl dönemi farklı?
Ben de bi seri kullanıyorum ama evdeyim, makyaj yapmıyorum diye toniği es geçiyorum:/ geçmemeli miyim sence?
regl donemınde t bolgen daha yaglı olur gozenekler daha acık olur sıvılcelenmeye meyıllı olur o donemlerde daha peelıng etkılı kullanırsan dengeler
tonıgı asla ıhmal etme zaten bakım 3 adımdan olusur
temızleme
tonıkleme
nemlendırme
:)
Kirpik perması mıııı
eveet :) yarım saatde hemencecık kıvır kıvır kıprıkler yapıyorlar 6 aya kadar gıderı oluyor
Benim ayagim 41
Kızım 11 yaşında onun da 40
oyy 11 yasa 40 cok zor oluyordur ayakkabı bulmak

Ben topukluyla maç bile yapardım öğrencilerimle:/ çok özledim ben de topuklu giymeyi. Benim için de giy Nisam

Ben topukluyla maç bile yapardım öğrencilerimle:/ çok özledim ben de topuklu giymeyi. Benim için de giy Nisam
sımdı gıymıcezde ne zaman gıycez bea :)
gıycem valla

gecen sene yazın 70 lı yaslarda bırını gormustum döpiyes gıymıs ayagında 5 cm lık rugan topuklu ayakkabı semsıyesının kenarları dantellı bır kadın gunesten etkılenmemek ıcın acmıs
tıkır tıkır tıkır

allahım ya dedım ne tatlısın sen bırde terzıdeydım ıcerı gırdı konusması falan nasıl kıbar nasıl guzel
cok ozendım ya :)
saclarının ucunu da sarmıstı kıvır kıvır dudagında da ruju cok guzel cok tatlı tonton ama cok guzel bır teyzeydı

bugün dagitima çıkmış sabah gelir 1 2 saatr duş alıp denicem bakalim
kizlar bu arada
benim ayagim 37.5-38
paketı alınca hıjyenık sprey sıkıp sılmeyı unutmazsın dımı
aman ha dıkkat et canım

Ah ben de bayılıyorum öyle teyzelere
Bu arada topuklunun rahatını bulmak çok zor gerçekten:/ ben 10+ yıldır Ankara’da kendi markasını üreten küçük bir mağazadan alıyorum. Bütün sülalem ordan alıyor, inanılmaz rahat.

kızlar ic bacaktan cok sikayetciyim hamur gibi ya bunuda suna bagliyorum hic bi zaman doğru düzgün karbonu duzenli kesemedim yani su zararli olanları bugünden itibaren niyet ediyorum patates sehriye tarhana vs beyaz un iceren seyler ve agir karbonu kesicem bakalim fark edicek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…