- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ayyy supersin
yaptirdim ben güzel oluyor rimel sürmüyorumKirpik perması mıııı
Kız alım, güzellik için boy yetse keşke.. ne minik kadınlar var gözünü alamıyor insan. Eminim sen de çok hoşsundur, hem 1,60 öyle kıssa bi boy değil ki, ameliyat ne yaw, kim için...paaahhSamsonn sasirma kiz burayi bdvye dondermim de bi ara kaynanam sunun gelinin boyu soyle uzun boyle uzun diye anlata anlata beni komplekse sokmustu bi kere hic unutmuyorum 8 aylik hamileyim karnim burnumda bi cenazeye gittik orda da bi kiz vardi esmer guzeli ama gozu goz degildi biraz hissediyoruz bazi seyleri hatta esim bakiyormu diye kolacan ediyordum sonra ordan ciktik.arabadayiz bu demesin mi kiz da ne kadar guzeldi boylu poslu agzinin ustune bi tane cakasim geldi valla
o donemler iyice cozutmustu boyle baya canimi yakmaya baslamisti sonra ne oldu biliyormusun ha keske olmasaydi hic istemem ben dogum yaptiktan 40 gun sonra bir gunde felc oldu suan belden asagisi tutmuyor.Rabbim sifasini versin biz bi sok gecirdik felc oldugunda hic birseyi yoktu Rabbim saglik versin herseyden once gerisi bosKız alım, güzellik için boy yetse keşke.. ne minik kadınlar var gözünü alamıyor insan. Eminim sen de çok hoşsundur, hem 1,60 öyle kıssa bi boy değil ki, ameliyat ne yaw, kim için...paaahh
Kaynanada harbi BDV'likmiş, Allahın işsizii
ampüllerden aldim ictim canim türkiyeden, yazin almistim ama artik recetesiz veremiyorlarmis.Yapalım yaa, ekip olarak başlayalım bencee.
Ferritin kaç çıkmış? Anlamadım ben
TSH süper. D3 151 mi? Nasıl o kadar yüksek olur?
minyon da guzel bence ya ben yanimda minyon olunca kendimi dev hissediyorum tum özgüvenim kaciyorAyagi 40 olan birinin boyu 170 in altinda degildirbenm boy 160 bi ara boy uzatma ameliyatini dusundum ama bacaklarindan olurum diye korktum
aminn samsonumm
ayy ne gıcık is yaSamsonn sasirma kiz burayi bdvye dondermim de bi ara kaynanam sunun gelinin boyu soyle uzun boyle uzun diye anlata anlata beni komplekse sokmustu bi kere hic unutmuyorum 8 aylik hamileyim karnim burnumda bi cenazeye gittik orda da bi kiz vardi esmer guzeli ama gozu goz degildi biraz hissediyoruz bazi seyleri hatta esim bakiyormu diye kolacan ediyordum sonra ordan ciktik.arabadayiz bu demesin mi kiz da ne kadar guzeldi boylu poslu agzinin ustune bi tane cakasim geldi valla
Evet hep olmayan isteniyor.masallah manken gibi kizlarsiniz172 yim ama minyon kadinlar daha hos oluyor sanki. ince bilekli kadin olmak isterdim, kücük ayakli vs vs
ama insanlar hep olmayani isterler
Al işte. Sır perdesi dizileri gibi olmuş.o donemler iyice cozutmustu boyle baya canimi yakmaya baslamisti sonra ne oldu biliyormusun ha keske olmasaydi hic istemem ben dogum yaptiktan 40 gun sonra bir gunde felc oldu suan belden asagisi tutmuyor.Rabbim sifasini versin biz bi sok gecirdik felc oldugunda hic birseyi yoktu Rabbim saglik versin herseyden once gerisi bos
o kadar doğru ki bu172 yim ama minyon kadinlar daha hos oluyor sanki. ince bilekli kadin olmak isterdim, kücük ayakli vs vs
ama insanlar hep olmayani isterler
Bide hamilesin sissin ttop gibi yuvarlanacak haldesin nerdeyseminyon da guzel bence ya ben yanimda minyon olunca kendimi dev hissediyorum tum özgüvenim kaciyor
aminn samsonumm
hayirli kandiller hepimize
Allah İki cihanda kazananlardan eylesin❤
ayy ne gıcık is ya
ben bide kiskancim kocam yanimdayken oyle dese sinir olurdum
neresiymis orasi banada söyle ankaraya gidince bakicamAh ben de bayılıyorum öyle teyzelere
Bu arada topuklunun rahatını bulmak çok zor gerçekten:/ ben 10+ yıldır Ankara’da kendi markasını üreten küçük bir mağazadan alıyorum. Bütün sülalem ordan alıyor, inanılmaz rahat.
Amin.benm yuzumden diyemem ama bi anda oldu transvermiyelit omurilik iltihabi 3 bucuk yildir felc.fizik tedavi goruyor ama bos gorumcem hemsire ve o annem artik bakim hastasi diyor malesefAl işte. Sır perdesi dizileri gibi olmuş.Töbe töbee. Ya zaten ne kadar eksik kullarız, onca hatamız var, bir de çeneni tutamayıp boş yere kul hakkı almak niyee...
Allah şifa versin.
aynen bazen heryerimi elestiriyorum, herkes manken gibisin der ama ben yas aldikca kendimi begenmez oldumo kadar doğru ki bu
insanoğlu herseyde boyle elde eder sonra rlde ettigi onemsiz olr hep elinde olmayanı ister
tsk ederim canim, evet olmayani istiyorum, yüzüm bembeyaz olsun diyorum daha parlak, gözaltlarim koyu olmasin istiyorum, ayaklarim kücük olsun, kemiklerim ince olsun ama bunun sonu gelmezEvet hep olmayan isteniyor.masallah manken gibi kizlarsiniz
Evet hepsi olacak baska bise cikacak bu hep boyledir ama kendimizi sevmeliyiz her halimizle oncelikle saglimiza cok sukur.tsk ederim canim, evet olmayani istiyorum, yüzüm bembeyaz olsun diyorum daha parlak, gözaltlarim koyu olmasin istiyorum, ayaklarim kücük olsun, kemiklerim ince olsun ama bunun sonu gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?