Kaç yaşında? Ne korkunç. Rabbim hiç birimizin bugünü aratmasın inşallah.Amin.benm yuzumden diyemem ama bi anda oldu transvermiyelit omurilik iltihabi 3 bucuk yildir felc.fizik tedavi goruyor ama bos gorumcem hemsire ve o annem artik bakim hastasi diyor malesef
63 yasinda yasli da degil o kadarKaç yaşında? Ne korkunç. Rabbim hiç birimizin bugünü aratmasın inşallah.
ey allahm sabır yaBide hamilesin sissin ttop gibi yuvarlanacak haldesin nerdeysebi de oyle soyluyor dusun gerisini
Benim de aklıma yattı suznyaptirdim ben güzel oluyor rimel sürmüyorum
tibet hareketleri diye yaz her hangi bir yere çıkıyor zaten canım 5 hareket var. Basit şeyler ben netten rastgele bi yere bakarak yaptım ama yanlış hatırlamıyorsam kk da var egzersiz sayfasıNerden yapıyorsun sedulu? Link atar mısın
ama 6 ay degil 6 hafta gidiyor dediler banaBenim de aklıma yattı suzndeniycem
Ben de 36 37 giyiyorum:) boy da kısacık:))Sizin boylar super o zaman masallah benim ayagim 36 37
Olsun cok tatlisindir eminimBen de 36 37 giyiyorum:) boy da kısacık:))
Hareket lazım onun için ayparekızlar ic bacaktan cok sikayetciyim hamur gibi ya bunuda suna bagliyorum hic bi zaman doğru düzgün karbonu duzenli kesemedim yani su zararli olanları bugünden itibaren niyet ediyorum patates sehriye tarhana vs beyaz un iceren seyler ve agir karbonu kesicem bakalim fark edicek mi
Kızılay metronun altında, alay kundura, yüksel caddesi çıkışında..eskiden daha güzeldi modelleri, şimdi instadan baktım:/neresiymis orasi banada söyle ankaraya gidince bakicam
Kızılay metronun altında, alay kundura, yüksel caddesi çıkışında..eskiden daha güzeldi modelleri, şimdi instadan baktım:/
[/QU
bende bakayim bi
tesekkür ederim
her gun 30dj bacağa yonelik yapmaya basladm agirlikla etki eder insallah isin beslenme kismina da cok dikkat etmek lazim :)Hareket lazım onun için aypare
Kaç tane içtin ki Suzy? Hemoglobin mi düşük? Nisa daha iyi anlıyor bu işlerden.ampüllerden aldim ictim canim türkiyeden, yazin almistim ama artik recetesiz veremiyorlarmis.
ferritin depom var ama vücuda yayilimi yok,
tsh 7 idi o düsmüs iyi yani
canim instagramda bulamadimKızılay metronun altında, alay kundura, yüksel caddesi çıkışında..eskiden daha güzeldi modelleri, şimdi instadan baktım:/
hemoglobin 14 canim düsük degilKaç tane içtin ki Suzy? Hemoglobin mi düşük? Nisa daha iyi anlıyor bu işlerden.
nasil begendin minisa black opium sıktım geldi :)
pilates yap canimHareket lazım onun için aypare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?