Sağlıklı beslenirken;

rahat bulunca stoklamak gerek ya cunku kolay bulunmuyor

Sizin boylar super o zaman masallah benim ayagim 36 37
yoo aslında oyle cok uzun degılız 172 boyum benım

canım ıc bacak sıkılastırma hareketlerı var onlar toparlar

Ayagi 40 olan birinin boyu 170 in altinda degildir benm boy 160 bi ara boy uzatma ameliyatini dusundum ama bacaklarindan olurum diye korktum
aslında boy ıle ayak no pek baglantılı degıl onun kemık yapısıyla alakası var
abımın esı 190 boyundaydı 39 no gıyıyordu ben 40 gıyıyorum
180-190 lık makenler 39-40 no gıyıyorlar ama ben oyle uzun boylu degılım
bıraz parmak seklı kemık yapısı ıle alakalı

172 yim ama minyon kadinlar daha hos oluyor sanki. ince bilekli kadin olmak isterdim, kücük ayakli vs vs

ama insanlar hep olmayani isterler
aynen bende mınyonları begenırım hıc yaslanmıyorlar daha kıbar duruyor hatları
mesela boyum cok uzun degıl yıne de eltımın yanında falan kazulet gıbı duruyorum o 155 boyunda benden 2 yas buyuk ama benden kucuk duruyor mınyonlar her daim sanslı

valla @lingen biliyor ilk sıktım asla beğenmedim cok agir ve baharatlı geldi nedense ama dediki bekle sen
suan o kadar guzel geliyo ki koku bayıldım o aradigim çekici seksilik var resmen
N nscckts
begenmene sevındım :)
bana doktorun biri söylemisti

cinko, b12 ve d vitamini yüksek olunca kansere yakalanma riskin azdir dedi.

d 30 olunca iyi diyor doktorlar ama cok cok düsük
b12 300ün üstünde olacak
cok dogru kesınlıkle bu degerler cok onemlı

bana doktorun biri söylemisti

cinko, b12 ve d vitamini yüksek olunca kansere yakalanma riskin azdir dedi.

d 30 olunca iyi diyor doktorlar ama cok cok düsük
b12 300ün üstünde olacak
TR de doktorların %90 u D vitaminine burun kıvırıyor. Benim 4 çıktı, takviye alayım mı dedim, çok istiyorsan bir solgar yazayım diye yazdı...

B12 de 200 dü sanırım. Demir zaten hiç yok...

TR de doktorların %90 u D vitaminine burun kıvırıyor. Benim 4 çıktı, takviye alayım mı dedim, çok istiyorsan bir solgar yazayım diye yazdı...

B12 de 200 dü sanırım. Demir zaten hiç yok...
aynen cogu bunun ustune dusmuyor
3 sene once ılk kılo vermek ıstedıgım ıcın endokrıne gıttıgımde hanı dıyordum ya doktorum prof ıc hastalıkları ve kalp uzmanı dıye
ılk baktıgı sey degerlerım oldu ve d bende 4 du sen nasıl yasıyorsun boyle dedı
ılk verdıgı sey d takvıye oldu ekmege kır ye dıyecekler ıc dıyecekler oyle etkı falan etmez hatta hemsıre bıle damar yoluna ne gerek var dıyecek sen kımseyı dınleme dırekt ıgnenı ol 10 gun arayla 2 kere olmak uzere senede 4 kere mutlaka dedı bu cok onemlı d o kadar onemlıkı ölürken nasıl ölecegın tum yaslılıgının nasıl gececegı hastalandıgında nasıl atlatacagın kılo verıp veremeyecegın hepsı bu degerlere baglı dedı

hem demır hem d hem b12 takvıye vermıstı aynı zamanda agızdan damla da vermıstı demır ıcın ve b12 ıcın hapda vermıstı bunun dısında ekstra beslenmen de lazım sız kadınlar regl oluyorsunuz zaten takvıye olmanız sart demıstı bırde

ama bu zamana kadar hıc bır doktor benımle boyle konusmamıstı

Evet Nisaa, çok şükür iyi birine denk gelmişsin. Gidip o kadar test yaptırıyorsun, bakmaya tenezzül etmiyor doktorlar. Bu eksik sanki, takviye mi alsam desen, tip tip bakış atıyorlar. Paranla muayne olsan bile sormaya çekiniyorsun.

bırde seyde onemlı
bazı vucutlar mesela o vıtamınlerı yeterlı barındırmıyor
neden barındırmıyor neden saglayamıyor bunun ustune dusmelerı nedenını bulmaları varsa tedavısını uygulamaları da gerek bu mesela cok cok onemlı genc vucut demır yok deger en alt sınırda ılacla bıle yukselmıyor mesela
uzun vadede bunun cok sıkıntısı var bunun yaslılıgı var

sende degerler dusukmus yemene dıkkat et deyıp gonderıyorlar ee bunu bende bılıyordum bunun ıcın doktor olmaya gerek yok zaten bunun ıcınmı o kadar saat sıra bekledım muayene parası verdım kan verdım dıyor ınsan

Evet beslenme zaten öncelikli..bacaklarını bol bol çevir aypare..benim bikaç günde anlamlı bir fark oluştu
nasil yani nasıl ceviricem nereye ne sekilde sjsjsj
resmen aşk yaşıyorum durdukca güzelleşti iyiki dinledim aldim ama lingenim beni batırdı batirdi bu ay

Aynen canım. Hiç sevmiyorum o yüzden doktora gitmeye. İşten izin al, o kadar sıra bekle, 5 dk ya sepetleyip yolluyorlar.

Kendi kendimizin doktoru olucaz bu gidişle... Burada iyi diye tavsiye ettikleri bir cildiyeye gittim, saçlarım dökülüyor diyorum, kan değerlerime bile bakmıyor. Saçıma baktı, stresten diye yolluyo. Of gına geldi hepsinden.

Kızlaaar cep için hangi operatörü kullanıyorsunuz?

Vodafone'un paketlerinde internet avantajı var gibi, ama onun 30 gb'ı mesela Turkcell'in 30 gb ına denk değil aslında. Vodafone çok daha hızlı bitiyor diyorlar. Bu doğru mu?

ben zamanında hepsını denedım
suanda turkcell kullanıyorum en cok ondan memnun kaldım
hem kalıte hem hız evet ıclerınde en pahalısı o ama kesınlıkle en randıman aldıgımda bu oldu

Bende hep turkcel kullandim vodafone bilmiyorum ama turkcelden memnunum

ben zamanında hepsını denedım
suanda turkcell kullanıyorum en cok ondan memnun kaldım
hem kalıte hem hız evet ıclerınde en pahalısı o ama kesınlıkle en randıman aldıgımda bu oldu
Bende hep turkcel kullandim vodafone bilmiyorum ama turkcelden memnunum

Turkcell 2-0

Vodafone da instagram, youtube, whatsapp'ın internet kotasından yemediği bir opsiyon var. Aklımı çeldii. Kafam karıştı.

Turkcell mikrobu da 20 senelik müşteri olsan da ekstra bi avantaj sağlamıyor. Sinrime dokunmaya başladı hafiften.

Evet yolacak yer ariyorlar bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…