Sağlıklı beslenirken;

Boşver Yarına ne olmuş.
yarına daha fazla olur ıste bugun ertele yarına yarın ertele obur gune ust uste comboo
ama turkcell cok fazla ınternet hedıyede verıyor 1 ayda 2 kere bana 4 gb ınternet hedıye ettı toplamda 8 gb
zaten 4 gb ınternet paketım vardı
yardır yardır telden gırdım heryere ve gercekten dıgerlerıne gore daha az ınternet yıyor
evet ekstra ındırımlerı falan yok ama onu buna tekabul ettırırsen hem musterı hızmetı hem kalıtesıyle zaten yıne one gecıyor :)
bırde benım tum ısım evde ınternet bası
ofıste ınternet ve tel
kesınlıkle turkcell dıyorum ben :)
dıgerlerını yasadım gordum yanı turkcellın cekmedıgı tek yer uzay boslugu evren falandır heralde

Banyoyu silmem lazim eriniyorum biri beni kendime getirsin
bak ne yap bılıyor musun
elıne al bos fıs fısı
doldur ıcıne sırke
heryere sık heryere ama
beklesın o 10 dk
elıne gecır eldıven
ondan sonra hıjyenık mendılle sıl al
hem pratık olur hem dezenfekte olur

eger elınde bunlar yoksa
ben sey yapıyorum
bos domestos sısem var benım
onun ıcıne hastane dezenfektanları var hastanede temızlıkte falan da kullanıyorlar
onu suyla karıstırıp sıse ıcıne koyuyorum
duvarlar fayanslar lavabo musluk kapı-kapı kolu tuvalet heryere onla dokuyorum
10 dk beklıyor
sonra sadece su tutup yıkayıp kuruluyorum rossmanda kullan at havlu bezler var 2 tane ıncecık sey kocaman banyoya yetıyor dusun
maddenın adı boraxdı hatta zamanında medıcal urun satan yerden almıstım

eger bunların hıc bırı yoksa
suyla sulandırdıgın camasır suyunu al heryere fosurt fosurt sık bos fıs fıs sısesıyle
sonra sungerle ovala suyla durula gec

gecırıyorum elıme eldıven bır bulasık sungerını 2 ye boluyorum ben ovalanacak yerı ovaladıkdan sonra cope atıyorum dırek eldıvenle bırlıkte sungerı de
hem dezenfekte olmus oluyor hemde oncesı sonrası buyuk hazırlıga gerek kalmıyor ısın cabucakda bıter

ben Vodafone kullanıyorum
cok memnunum cok duzelttinkendini 2 3 ay once arayıp şikayet etmiştim ve turk telekoma geçicektim suan cok çok iyi cekimi duzeldi
interneti de aksine youtube giriyorum habire instadayim gitmiyor
bana gecen hafta 20gb hediye verdi
dun 1 gb hediyesi verdi carktan
ben memnunun Vodafone

Aynen isi erteleyince daha kotu oluyor buzdolabini sildim evi supurdum tuvaleti yikadim toz aldim geriye banyo kaldi bide ogle namazim
bıtırmıssın zaten
dusa gırmeden once yapıp dusa gırıp cıkıp dusta abdestını de alıp cıkar cıkmaz gıyınıp namazını da kılarsın
seri sekılde bıter hemencecık

of of nisa çok güzel kokuyo be N nscckts
bastan begenmedim suan yok böyle bişey yaa
yarına kadar kalırda
eger parfum sıkmadan once sıktıgın yere nemlendırıcı surer ustune parfum sıkarsan daha uzun kalıyor kokusu
ben bu tarz parfumlerı tenıme sıkmıyorum aslında ıc kısımda atletıme sıkıyorum ama ozel zamanlardan nemlendırıcı ustune sıkınca bıleklerıme dırseklerıme ve omuz baslarıma ınanılmaz kokuyor

tamam nisam detay icin tesekkur ederim
bugun dustan cikicam dustan sonrada diğerini denicem en cok onu merak ediyorum
bu arada geçmiş yaparken hızlıca parfumlerine baktim benimkilerde aynisi seninkinin tester olanlar
good girl de sipariş ettim bide lingen bisey daha da dedi onu da aldim

2-1! Bak kafam karıştı yine

2-1! Bak kafam karıştı yine
eskiddn carkta internet cikan cennetlikti
sonra twiterda gundem oldu herkes sikayet etti bu ne diye falan cok tepki aldi
düzenleme yaptılar sonradan ben memnunum yani, annemde turk telekom kullaniyor 8gb 1000sms 1000dk her yöne 23tl
onda da sil supur var salla kazan gibi
hep watsapfan atiyor bana 8 gb hediye geliyor 4gb geliyor o da cok hesapli

yulaf kurabiyem bitti yine yaptim icine kuru kayısı ceviz koydum
dun sahurda tok tutan yulaf lapasi yedim icine de 1 kaşık Hindistan cevizi yağı ve fıstık ezmesi koydum ,cevizle beraber yedim lapayi guzeldi biraz bol yaptım
aksama tavuk,salata ve ayranla iftarı açarım bir de mercimek çorbası
menude neler var kızlar

Bende sahurda yulafli yogurt yedim suan iyiyim aksam et sote salata var kocam yapacak yine bide canim koz patlicanli meze istiyor buzluktan cikarsammi diye kararsiz kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…