Fenaa
ay 3000 yazıyormuş zaten 300 diye okudum. Yalnız kaloriyi iyi tanırım, zamanında az yemedimFenaaBurada en az 3000 kalori yanmış ama
yarına daha fazla olur ıste bugun ertele yarına yarın ertele obur gune ust uste combooBoşverYarına ne olmuş.
ama turkcell cok fazla ınternet hedıyede verıyor 1 ayda 2 kere bana 4 gb ınternet hedıye ettı toplamda 8 gbTurkcell 2-0
Vodafone da instagram, youtube, whatsapp'ın internet kotasından yemediği bir opsiyon var. Aklımı çeldii. Kafam karıştı.
Turkcell mikrobu da 20 senelik müşteri olsan da ekstra bi avantaj sağlamıyor. Sinrime dokunmaya başladı hafiften.
bak ne yap bılıyor musunBanyoyu silmem lazim eriniyorum biri beni kendime getirsin
ben Vodafone kullanıyorumKızlaaar cep için hangi operatörü kullanıyorsunuz?
Vodafone'un paketlerinde internet avantajı var gibi, ama onun 30 gb'ı mesela Turkcell'in 30 gb ına denk değil aslında. Vodafone çok daha hızlı bitiyor diyorlar. Bu doğru mu?
ben memnunun VodafoneTurkcell 2-0
Vodafone da instagram, youtube, whatsapp'ın internet kotasından yemediği bir opsiyon var. Aklımı çeldii. Kafam karıştı.
Turkcell mikrobu da 20 senelik müşteri olsan da ekstra bi avantaj sağlamıyor. Sinrime dokunmaya başladı hafiften.
bıtırmıssın zatenAynen isi erteleyince daha kotu oluyor buzdolabini sildim evi supurdum tuvaleti yikadim toz aldim geriye banyo kaldi bide ogle namazim
yarına kadar kalırda
Aynen ben kalkayim artik yerimden gorusurzbıtırmıssın zaten
dusa gırmeden once yapıp dusa gırıp cıkıp dusta abdestını de alıp cıkar cıkmaz gıyınıp namazını da kılarsın
seri sekılde bıter hemencecık
ellerıne saglıkAynen ben kalkayim artik yerimden gorusurz
Sagolellerıne saglık
tamam nisam detay icin tesekkur ederimyarına kadar kalırda
eger parfum sıkmadan once sıktıgın yere nemlendırıcı surer ustune parfum sıkarsan daha uzun kalıyor kokusu
ben bu tarz parfumlerı tenıme sıkmıyorum aslında ıc kısımda atletıme sıkıyorum ama ozel zamanlardan nemlendırıcı ustune sıkınca bıleklerıme dırseklerıme ve omuz baslarıma ınanılmaz kokuyor
2-1! Bak kafam karıştı yineben Vodafone kullanıyorum
cok memnunum cok duzelttinkendini 2 3 ay once arayıp şikayet etmiştim ve turk telekoma geçicektim suan cok çok iyi cekimi duzeldi
interneti de aksine youtube giriyorum habire instadayim gitmiyor
bana gecen hafta 20gb hediye verdi
dun 1 gb hediyesi verdi carktan
ben memnunun Vodafone
oooo super :) sifa olsunEvde hiç birşeyi israf etmez olduk.
Kabaklı omlet: Eki Görüntüle 2615840
eskiddn carkta internet cikan cennetlikti2-1! Bak kafam karıştı yine
Bende sahurda yulafli yogurt yedim suan iyiyim aksam et sote salata var kocam yapacak yineyulaf kurabiyem bitti yine yaptim icine kuru kayısı ceviz koydum
dun sahurda tok tutan yulaf lapasi yedim icine de 1 kaşık Hindistan cevizi yağı ve fıstık ezmesi koydum ,cevizle beraber yedim lapayi guzeldi biraz bol yaptım
aksama tavuk,salata ve ayranla iftarı açarım bir de mercimek çorbası
menude neler var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?