gunaydın canımHerkese günaydınnn❤❤
afiyet olsunOhhh missss
Benim kahvaltım da kahve
Ama gün içinde nohut piyazim var taaa iki gün önceden kalan onu kaşıklicam insallah
Allah kabul etsin canım. O foto oğlun mu? Oy ne sevimliii yaa, tam yemelik maşallahGunaydin ben bugun de oruc tutuyorum
amin.Evet suan 3 bucuk yasinda fotoda bir yasinda bazen bebekligini ozluyorumAllah kabul etsin canım. O foto oğlun mu? Oy ne sevimliii yaa, tam yemelik maşallahYaş kaç?
ay o halaa bebek annesi yaaa. Benim de yeğenim var 2 yaşında, nasıl özlediim. O yumuş yanakları sık öp benim için, Rabbim korusun yavruyu. Maşallah boncuğumaaamin.Evet suan 3 bucuk yasinda fotoda bir yasinda bazen bebekligini ozluyorum
Amin.benim kardeslerim daha evlenmedi yegenim yok yegen de cok tatli oluyordur eminimay o halaa bebek annesi yaaa. Benim de yeğenim var 2 yaşında, nasıl özlediim. O yumuş yanakları sık öp benim için, Rabbim korusun yavruyu. Maşallah boncuğumaa
Bende dusunuyorum bulamiyorum esim sacda tava yapti dun bugun ne yapsam bilmiyorum tikandim resmen.günaydın kizlar ben bugün orucluyum
aksam yemeğini düşünmedim henüz
yine klasik bol salataBende dusunuyorum bulamiyorum esim sacda tava yapti dun bugun ne yapsam bilmiyorum tikandim resmen.
Esim oyle agir yemekler isteyen bir adam degil ama ölmek mi istiyorsun sen deryine klasik bol salata
bir çorba,en kolayi yoğurt çorba benim icin
yemek olarak hic bilmiyorum :)
zaten sadece corba salata olmaz ki cok sağlıksız olurEsim oyle agir yemekler isteyen bir adam degil ama ölmek mi istiyorsun sen derdun bi baktim buzluktan iki tane ekmek cikariyor cikarma ben ekmek yemeyecem dedim abarttin bu isi biraz ye bise olmaz diyor onsuz bagisikligimin dusecegine inaniyor oysa tam tersi yani bide oructan sonra tek corba salata yesem kabuletmez
Arap tava mi yapsak onda da patates varzaten sadece corba salata olmaz ki cok sağlıksız olur
ben dün corba,koca bir kase yeşillik, ayran ve tavuk yedim bolca
patatessiz yapArap tava mi yapsak onda da patates var
Sac tavanin kiymalisi olurpatatessiz yap
köfte yap benceSac tavanin kiymalisi olur
Evet o olurköfte yap bence
EvetAcıktım yaa. Tavalar, köftelerr, tavuklaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?