Sağlıklı beslenirken;

Günaydın Canlar

Ben de grup olarak hepimize dua ettim akşam.

Sabah biraz leblebi, zeytin, kaşar peyniri ve turp yedim çaylaa. Nisa'dan canım çekti, ben de bir filtre kahve yapayım
allah kabul etsın canım sagolasın ettıgın duaların bim misli sana dönsün
afıyet olsun fıltre kahve candır :)

Gunaydin ben bugun de oruc tutuyorum
masallah sana ya :)

günaydın kizlar ben bugün orucluyum
aksam yemeğini düşünmedim henüz
allah kabul etsın canım ne guzel :)
Kizlar icli kofte yasakmi bizim icli koftenin disinda un olmuyor bulgur et biraz irmik.ramazandan once yapip buzluga atasim var

Evet nisa gelse soylerdi icli kofte yasakmi ben acemiyim biraz

O zaman yapmim benm amacim saglikli beslenmek kilom iyi
her zaman yenmıyorsa 1 tane tadımlık yenebılır, ben yemem cunku saglıklı degıl neden saglıklı degıl cunku ıcınde ırmık var bulgur var ve kızartılıyor ama 1 tane kılo aldırmaz
cok yersen cıvcıv gıbı sısersın unutma :)

Civ civ gibi sisersin cok tatlisin bizimki kizartilmiyor ben onu bi yemeye baslarsam en az 3 gider en iyisi yapmim en azindan bu beslenme tarzina biraz daha devam edeyim canim boyle seyler istememeye baslasin evdekilere yaparim.cunku sutlacla aramizda bir savas oldu o beni ye dedi bende lutfen uzak dur her gormemde ye beni dedi kazandim ama

d vitamini ekmege kirip yiyorum o yeterli geldi bende

Türkiye de böyle bir uygulama yok sanırım. Hiç duymadım. İyi olurda yaa.

Bu arada sen de aypare ackerman de kiloyı hiç sıkıntı yapmamalı bence. Demekki ideal kilonuza yakınsınız, vücud o yüzden yakma gereği duymuyor

Benim de aynaya bakınca çok içimi sıkan bi durum yok. İç bacaklar belki...ama sıkılaşsam, kas olsa azucuuuk hiç fena olmazdı. O da yatarak olmuyor .

ay çok güzel duruyordu onlar yaa, ben kesin yerdim Biz de içli köfteyi haşlarlar, iç harcına patates de katıyorlar , çok hafif oluyor. O olsa ona da hayır diyemem.

kuzum benim tek derdim basenler var hafif belki ama beni rahatsiz ediyor ve gögüslerim kücük onlari mi yaptirsam
bunun disinda vücudum SIKI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…