O hiç yemiyor canım bulgur, kilo sorunu yok ama glutenden uzak duruyor.Evetnisa gelse soylerdi icli kofte yasakmi ben acemiyim biraz 
unsuz bence yasak değildirKizlar icli kofte yasakmi bizim icli koftenin disinda un olmuyor bulgur et biraz irmik.ramazandan once yapip buzluga atasim var
O zaman yapmim benm amacim saglikli beslenmek kilom iyiO hiç yemiyor canım bulgur, kilo sorunu yok ama glutenden uzak duruyor.
Gluten free beslenicem diyorsan yememek lazım, ama sırf kilo için diyorsan, o kadarcık bulgur kilo aldırmaz bence.
Ben de gluten tüketmiyorum, o yüzden yap diyemicemO zaman yapmim benm amacim saglikli beslenmek kilom iyi
Kız bulguru öğütürsen un oluyorunsuz bence yasak değildir
Yok biz haslariz kizartmayizBen de gluten tüketmiyorum, o yüzden yap diyemicem
Bir de kızartıyor musun bunları peki? Kızartıp pişiriyorsan, hiç düşünme bile. Yapma.
Kız bulguru öğütürsen un oluyor
dogruKız bulguru öğütürsen un oluyor
Kac kilo vermen gerekdogru
bana yulaf yaramiyor sanirimmm offf bir turlu kilo veremiyorum yaa
ilk hedefim 4 vermek sonra bir 3 4 kg daha vermek istiyorum ama kurtulamadim aylardir hep yerimde sayiyorumKac kilo vermen gerek
serumla canimNasıl yüklüyorlar demir canım ya? Hiç böyle bişey duymadım
Verirsin insallah cok bisey de yemiyorsun niye gitmiyorilk hedefim 4 vermek sonra bir 3 4 kg daha vermek istiyorum ama kurtulamadim aylardir hep yerimde sayiyorum
bendende o kadar bir türlü gitmiyor 3 kilo ya cok da vermek istemiyorumilk hedefim 4 vermek sonra bir 3 4 kg daha vermek istiyorum ama kurtulamadim aylardir hep yerimde sayiyorum
tesekkür ederim canim takibe aldim :)Ahmetalay62:) ahmet abi adını ve doğum yılını vermiş hesaba:) mağazada daha güzeldi modeller geçen ay bakmıştım.
allah kabul etsın canım sagolasın ettıgın duaların bim misli sana dönsünGünaydın Canlar
Ben de grup olarak hepimize dua ettim akşam.
Sabah biraz leblebi, zeytin, kaşar peyniri ve turp yedim çaylaa. Nisa'dan canım çekti, ben de bir filtre kahve yapayım
masallah sana ya :)Gunaydin ben bugun de oruc tutuyorum
allah kabul etsın canım ne guzel :)günaydın kizlar ben bugün orucluyum
aksam yemeğini düşünmedim henüz
Kizlar icli kofte yasakmi bizim icli koftenin disinda un olmuyor bulgur et biraz irmik.ramazandan once yapip buzluga atasim var
Evetnisa gelse soylerdi icli kofte yasakmi ben acemiyim biraz 
her zaman yenmıyorsa 1 tane tadımlık yenebılır, ben yemem cunku saglıklı degıl neden saglıklı degıl cunku ıcınde ırmık var bulgur var ve kızartılıyor ama 1 tane kılo aldırmazO zaman yapmim benm amacim saglikli beslenmek kilom iyi
Civ civ gibi sisersin cok tatlisinallah kabul etsın canım sagolasın ettıgın duaların bim misli sana dönsün
afıyet olsun fıltre kahve candır :)
masallah sana ya :)
allah kabul etsın canım ne guzel :)
her zaman yenmıyorsa 1 tane tadımlık yenebılır, ben yemem cunku saglıklı degıl neden saglıklı degıl cunku ıcınde ırmık var bulgur var ve kızartılıyor ama 1 tane kılo aldırmaz
cok yersen cıvcıv gıbı sısersın unutma :)
d vitamini ekmege kirip yiyorum o yeterli geldi bendeaynen cogu bunun ustune dusmuyor
3 sene once ılk kılo vermek ıstedıgım ıcın endokrıne gıttıgımde hanı dıyordum ya doktorum prof ıc hastalıkları ve kalp uzmanı dıye
ılk baktıgı sey degerlerım oldu ve d bende 4 du sen nasıl yasıyorsun boyle dedı
ılk verdıgı sey d takvıye oldu ekmege kır ye dıyecekler ıc dıyecekler oyle etkı falan etmez hatta hemsıre bıle damar yoluna ne gerek var dıyecek sen kımseyı dınleme dırekt ıgnenı ol 10 gun arayla 2 kere olmak uzere senede 4 kere mutlaka dedı bu cok onemlı d o kadar onemlıkı ölürken nasıl ölecegın tum yaslılıgının nasıl gececegı hastalandıgında nasıl atlatacagın kılo verıp veremeyecegın hepsı bu degerlere baglı dedı
hem demır hem d hem b12 takvıye vermıstı aynı zamanda agızdan damla da vermıstı demır ıcın ve b12 ıcın hapda vermıstı bunun dısında ekstra beslenmen de lazım sız kadınlar regl oluyorsunuz zaten takvıye olmanız sart demıstı bırde
ama bu zamana kadar hıc bır doktor benımle boyle konusmamıstı
Türkiye de böyle bir uygulama yok sanırım. Hiç duymadım. İyi olurda yaa.serumla canim
ay çok güzel duruyordu onlar yaa, ben kesin yerdimCiv civ gibi sisersin cok tatlisinbizimki kizartilmiyor ben onu bi yemeye baslarsam en az 3 gider en iyisi yapmim en azindan bu beslenme tarzina biraz daha devam edeyim canim boyle seyler istememeye baslasin evdekilere yaparim.cunku sutlacla aramizda bir savas oldu o beni ye dedi bende lutfen uzak dur her gormemde ye beni dedi kazandim ama 
kuzum benim tek derdim basenler var hafif belki ama beni rahatsiz ediyor ve gögüslerim kücük onlari mi yaptirsamTürkiye de böyle bir uygulama yok sanırım. Hiç duymadım. İyi olurda yaa.
Bu arada sen deaypare ackerman de kiloyı hiç sıkıntı yapmamalı bence. Demekki ideal kilonuza yakınsınız, vücud o yüzden yakma gereği duymuyor 
Benim de aynaya bakınca çok içimi sıkan bi durum yok. İç bacaklar belki...ama sıkılaşsam, kas olsa azucuuuk hiç fena olmazdı. O da yatarak olmuyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?