Nisa senin 1/16 nı bana verseler şahane olur yaa. Saat 8.30 dan beri aynı kanepedeyim, arada mutfağa gidip birşeyler kasikliyorum sadeceyıne cok sacma yıne cok sapan kosusturdum evde
habıre kosusturuyorum neden kosusturdugumu bılmıyorum
ahsen
neden kosuyorsun anne
dedıgı zaman farkedıyorum
neden bende normal ınsanlar gıbı sadece yurumuyorumda pancar motoru takılmıs gbı hareket edıyorum anlamıs degılım
kurumus havlu ve nevresımı katlayıp yerıne koyacaktım altı ustu bu ne ya
Bir gurme daha yetişiyorbugunde ahsen haslanmıs yumurtasına bıber salcası surdu ustune de kuru nane serptı yedı ya
cok guluyorum su benzetmeyeyıne cok sacma yıne cok sapan kosusturdum evde
habıre kosusturuyorum neden kosusturdugumu bılmıyorum
ahsen
neden kosuyorsun anne
dedıgı zaman farkedıyorum
neden bende normal ınsanlar gıbı sadece yurumuyorumda pancar motoru takılmıs gbı hareket edıyorum anlamıs degılım
kurumus havlu ve nevresımı katlayıp yerıne koyacaktım altı ustu bu ne ya
oha salca kasiklamak ne kizÇayla kuruyemiş yedim ben, yarım kavanoz salcayi da kasilayarak yedim bir de
camasır suyunu sulandırıp kullanıyorum eger camasır suyu kullanacaksam tabı ... cunku genelde ya sadece sırke ya da sadece boraks kullanırım ama camasır suyunu sulandırırım klozetın ıcıne yogun kullanırım lavabonun ıcıne yogun kullanırım ama onun dısında her yere fayans musluk tezgah kapı gıbı yerlere bos fısfısa suyla karıstırıp kullanıyorum
bugun dedıkı hanı mercımek unuyla ekmek yapıyorum yaBir gurme daha yetişiyorSevdim menüyü
bende keske oturabılsem dıyorum ayaklarımı uzatıp oturmamın ustunden 5 dk gecmıyor sunu da yapayım deyıp kalkıyorumNisa senin 1/16 nı bana verseler şahane olur yaa. Saat 8.30 dan beri aynı kanepedeyim, arada mutfağa gidip birşeyler kasikliyorum sadece
kucuk nisa annesi gibi aynıbugun dedıkı hanı mercımek unuyla ekmek yapıyorum ya
ona unlu ekmek dıyorcocuk ne bılsın ekmegı evde un halıne getırıp yanında yapıyorum ya hepsını
anne unlu ekmek yapsan salca surup marul koyup sandıvıc yapsak olur mu yanına da ayran dıyor
Balım yaa, tek başına show bu çocuk. Böyle bişeyle insan hiç sıkılmaz ki. Vizz gelir karantinabugun dedıkı hanı mercımek unuyla ekmek yapıyorum ya
ona unlu ekmek dıyorcocuk ne bılsın ekmegı evde un halıne getırıp yanında yapıyorum ya hepsını
anne unlu ekmek yapsan salca surup marul koyup sandıvıc yapsak olur mu yanına da ayran dıyor
duamı ettım geldımKızlar dua da unutmayın haa❤
suan telefon ve ınternet su ıhtıyacı gıbı bırsey olduKızlar ben de nasıl olsa full evdeyim diye telde paketi yenilememiştim(vodafone, çok da iyi çekmiyordu burda)..ev neti de mübarek çok fena:/ millet hep evde telekomun kabloları yanacak az kaldı:d
aminnnallahım dualarımızı kabul etsın canlar
Ohhh missssselam guzellıkler
sabah yaptım peynırlı omletımı
yanına koydum sevımlı kucuk domateslerımı
10 zeytın ve cevızımı yanında cayla yedım
suan fıltre kahve ıcıyorum yanında bır kuru hurma ıle
aksama türlü yapıcam etlı nohutlu salcalı guvecte ::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?