Sağlıklı beslenirken;

Nisa senin 1/16 nı bana verseler şahane olur yaa. Saat 8.30 dan beri aynı kanepedeyim, arada mutfağa gidip birşeyler kasikliyorum sadece

cok guluyorum su benzetmeye
Çayla kuruyemiş yedim ben, yarım kavanoz salcayi da kasilayarak yedim bir de
oha salca kasiklamak ne kiz

N nscckts Nisacım sen çamaşır suyunu da mı sulandırıp kullanıyorsun? Domestosu da mı
Bu arada Ahsen ben
Keşke yakın olsaydık da kızlarımla arkadaş olsalardı
camasır suyunu sulandırıp kullanıyorum eger camasır suyu kullanacaksam tabı ... cunku genelde ya sadece sırke ya da sadece boraks kullanırım ama camasır suyunu sulandırırım klozetın ıcıne yogun kullanırım lavabonun ıcıne yogun kullanırım ama onun dısında her yere fayans musluk tezgah kapı gıbı yerlere bos fısfısa suyla karıstırıp kullanıyorum
keskeeee ne guzel olurdu emınım kı cokta ıyı anlasırlardı

Bir gurme daha yetişiyor Sevdim menüyü
bugun dedıkı hanı mercımek unuyla ekmek yapıyorum ya
ona unlu ekmek dıyor cocuk ne bılsın ekmegı evde un halıne getırıp yanında yapıyorum ya hepsını

anne unlu ekmek yapsan salca surup marul koyup sandıvıc yapsak olur mu yanına da ayran dıyor

10 gun sonra alısverıs gunu
evde hersey sayıyla kaldı resmen 10 gunluk sayıyorum sunu yapar bunu yaparım dıye
ey korona neler yaptırıyorsun bıze
oturdum sogan saydım ya

Nisa senin 1/16 nı bana verseler şahane olur yaa. Saat 8.30 dan beri aynı kanepedeyim, arada mutfağa gidip birşeyler kasikliyorum sadece
bende keske oturabılsem dıyorum ayaklarımı uzatıp oturmamın ustunden 5 dk gecmıyor sunu da yapayım deyıp kalkıyorum
sankı bır ısım yarım kalmısta yetıstırmem lazım mıs veya kapıda bırı beklıyormusta hemen kalkmam lazımmıs gıbı bır hıssıyatla yasıyorum
oturunca kendımı sankı bır ısı yarım bırakmısım gıbı hıssedıyorum hep bır ısım varmıs gıbı nıye bıtmıyor bu anlamıyorum bır turlu rahat rahat oturamadım
her pazar dıyorum kı mesela tum gun erhanla keyıf yapcaz delı danalar gıbı bır saga bır sola yatıcam yattıgım yerde yorulup yatıcam dıyorum

her pazar ama

pekı her pazar noluyor
nasılsa erhan evde dıye sen kızla ılgılen dıyorum ben tum evı cıkarıyorum

kucuk nisa annesi gibi aynı

Balım yaa, tek başına show bu çocuk. Böyle bişeyle insan hiç sıkılmaz ki. Vizz gelir karantina oy maşallah kuzuma

Kızlar ben de nasıl olsa full evdeyim diye telde paketi yenilememiştim(vodafone, çok da iyi çekmiyordu burda)..ev neti de mübarek çok fena:/ millet hep evde telekomun kabloları yanacak az kaldı:d

Kızlar ben de nasıl olsa full evdeyim diye telde paketi yenilememiştim(vodafone, çok da iyi çekmiyordu burda)..ev neti de mübarek çok fena:/ millet hep evde telekomun kabloları yanacak az kaldı:d
suan telefon ve ınternet su ıhtıyacı gıbı bırsey oldu
sahsen bugun erhana netflıx ve faturayı unutma he cok onemlı dedım dusun evde sogan sayılı ama derdım ınternet ve netflıx

selam guzellıkler
sabah yaptım peynırlı omletımı
yanına koydum sevımlı kucuk domateslerımı
10 zeytın ve cevızımı yanında cayla yedım

suan fıltre kahve ıcıyorum yanında bır kuru hurma ıle

aksama türlü yapıcam etlı nohutlu salcalı guvecte ::)

Ohhh missss
Benim kahvaltım da kahve
Ama gün içinde nohut piyazim var taaa iki gün önceden kalan onu kaşıklicam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…