- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
ooh nasil gidiyor orucBende sahurda yulafli yogurt yedim suan iyiyim aksam et sote salata var kocam yapacak yinebide canim koz patlicanli meze istiyor buzluktan cikarsammi diye kararsiz kaldim
bence canin istiyorsa çıkar gitsinBende sahurda yulafli yogurt yedim suan iyiyim aksam et sote salata var kocam yapacak yinebide canim koz patlicanli meze istiyor buzluktan cikarsammi diye kararsiz kaldim
d vitaminin mi 4???? cok cok düsükTR de doktorların %90 u D vitaminine burun kıvırıyor. Benim 4 çıktı, takviye alayım mı dedim, çok istiyorsan bir solgar yazayım diye yazdı...
B12 de 200 dü sanırım. Demir zaten hiç yok...
Maalesefregl donemınde t bolgen daha yaglı olur gozenekler daha acık olur sıvılcelenmeye meyıllı olur o donemlerde daha peelıng etkılı kullanırsan dengeler
tonıgı asla ıhmal etme zaten bakım 3 adımdan olusur
temızleme
tonıkleme
nemlendırme
:)
eveet :) yarım saatde hemencecık kıvır kıvır kıprıkler yapıyorlar 6 aya kadar gıderı oluyor
oyy 11 yasa 40 cok zor oluyordur ayakkabı bulmak
Cikardimbence canin istiyorsa çıkar gitsin
Tugce alpay cok iyi bende onun hareketlerini bazen yapiyorumaypare ackerman
Bak bu videodaki hareketler iyi gibi
Ben kuzularımdan pek fırsat bulamadığım için aklıma gelen hareketleri bikaç dakika şeklinde ancak yapabiliyorum
afiyet olsunCikardim
ss aldim bunu severim böyle seyleri.Kizlar bu koz biber koz patlicanla size bir tarif verebilirim harika oluyor patlicanla biberi rondodan gecirin sonra bi tavaya zeytinyagi koyun sarimsak dovun biraz da biber salcasi sonra cektiginiz patlicanla biberi icine atip kavurun tuz karabiber atin isterseniz ceviz de koyun icine harika oluyor
cok güzel aciklayarak anlatıyor bunu kaydettim yapayim yarindan itibarenaypare ackerman
Bak bu videodaki hareketler iyi gibi
Ben kuzularımdan pek fırsat bulamadığım için aklıma gelen hareketleri bikaç dakika şeklinde ancak yapabiliyorum
yagda kavurdun mu tum fayda gıdıyor komple trans yag oluyorKizlar bu koz biber koz patlicanla size bir tarif verebilirim harika oluyor patlicanla biberi rondodan gecirin sonra bi tavaya zeytinyagi koyun sarimsak dovun biraz da biber salcasi sonra cektiginiz patlicanla biberi icine atip kavurun tuz karabiber atin isterseniz ceviz de koyun icine harika oluyor
Kizlarr yagda kavurmayin kavurmadan yapin bilemedimyagda kavurdun mu tum fayda gıdıyor komple trans yag oluyor
kozlenmıs patlıcanın ustune sadece zeytınyagı da gezdırebılırsın
ben kozlenmıs patlıcan kozlenmıs sogan sarımsak domates ve bıberı hepsı kozlenmıs olacak zırh gıbı dogruyorum macum gıbı kıvam yapıyorum veya rondoda cekıyorum ıcıne tuz pul bıber karabıber koyarak
yanına da suzme yogurt bu kadar
o salcalar yagda kavruldu mu hıc faydası kalmıyor canım komple trans yag yemıs oluyorsun
sey dusun vucudunda yerlesmıs margarın dusun aynen oyle oluyor
tavuk suyu vardı buzlugumda onla mercımek corbası yaptımyulaf kurabiyem bitti yine yaptim icine kuru kayısı ceviz koydum
dun sahurda tok tutan yulaf lapasi yedim icine de 1 kaşık Hindistan cevizi yağı ve fıstık ezmesi koydum ,cevizle beraber yedim lapayi guzeldi biraz bol yaptım
aksama tavuk,salata ve ayranla iftarı açarım bir de mercimek çorbası
menude neler var kızlar
Ben yeni keşfetmiştim. Hareketleri yapmak için sezeryanın üzerinden 6 ay geçsin diye bekledim ama şimdi de pek ortam yok:/Tugce alpay cok iyi bende onun hareketlerini bazen yapiyorum
Acele etme illaki zamanin olacak o zaman yaparsinBen yeni keşfetmiştim. Hareketleri yapmak için sezeryanın üzerinden 6 ay geçsin diye bekledim ama şimdi de pek ortam yok:/
ellerine sağlıktavuk suyu vardı buzlugumda onla mercımek corbası yaptım
yanına da karnıyarık ve suzme yogurt
Nasıl yüklüyorlar demir canım ya? Hiç böyle bişey duymadımd vitaminin mi 4???? cok cok düsük
b12 ben solgar kullaniyorum gayet iyi
demir de ara ara yükletmek lazim
Çayla kuruyemiş yedim ben, yarım kavanoz salcayi da kasilayarak yedim bir deyulaf kurabiyem bitti yine yaptim icine kuru kayısı ceviz koydum
dun sahurda tok tutan yulaf lapasi yedim icine de 1 kaşık Hindistan cevizi yağı ve fıstık ezmesi koydum ,cevizle beraber yedim lapayi guzeldi biraz bol yaptım
aksama tavuk,salata ve ayranla iftarı açarım bir de mercimek çorbası
menude neler var kızlar
bugunde ahsen haslanmıs yumurtasına bıber salcası surdu ustune de kuru nane serptı yedı yaÇayla kuruyemiş yedim ben, yarım kavanoz salcayi da kasilayarak yedim bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?