Sağlıklı beslenirken;

demiri bir sor doktora burda haplarda var ama benim haptan midem bulaniyor
bak mesela burdada o dvit ampüllerden yok ekmege kirilanlardan, damlasi var onlarda dozu düsük oldugundan cok ise yaramiyor kisa vadede
veya b12 ignesi oda yok haplari var

ay çok güzel duruyordu onlar yaa, ben kesin yerdim Biz de içli köfteyi haşlarlar, iç harcına patates de katıyorlar , çok hafif oluyor. O olsa ona da hayır diyemem.
Bizimkinin ici sogan kiyma ceviz yani tek icin yapilip yenebilir ici uzun uzun pisirilir oyle hemen kavurdum aldim degil burdaki komsularim yarim saatte ic hazirliyor

İnşallah canım, ortalık düzelsin bir sorarım. Çok sağol.

D vitamini K2 ile almak lazım diyorlar. Yoksa kemiklerden calcium çekebilirmiş. Sıkıntı olur.

Verirsin insallah cok bisey de yemiyorsun niye gitmiyor
galiba hem yağlı kahve hem fıstık ezmesi yiyorum hem de süt iciyorum hepsi yag bundan sonra birinden sadece birini tüketicem
ah o ic bacaklar benim poğaça hamuru gibi ya ordaki yağları yakmam lazim

Ben bugun sahursuz tuttum cunku aksam tarhanayla ceviz yedim azicik da pekmezli bastik ben bu sayfaya hic iyi gelmiyorum ama nedenini anlatmak icin yani sahur yapmadim geri yattim oyle

d vitamini ekmege kirip yiyorum o yeterli geldi bende
canım o anlık degerde artıs goruluyor 3 ay sonra tekrar tahlıl yap yıne hıc d almamıssın gıbı oldugunu goreceksın
ıgne oldugunda 6 ay yetıyor onu demek ıstıyorum
en basıtı
bırı damar yolu dırekt
dıgerı bogazla gelıp alabıldıgını alıp cıkıp gıdıyor absorbe edebıldıgı kadar yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…