demiri bir sor doktora burda haplarda var ama benim haptan midem bulaniyorTürkiye de böyle bir uygulama yok sanırım. Hiç duymadım. İyi olurda yaa.
Bu arada sen deaypare ackerman de kiloyı hiç sıkıntı yapmamalı bence. Demekki ideal kilonuza yakınsınız, vücud o yüzden yakma gereği duymuyor
Benim de aynaya bakınca çok içimi sıkan bi durum yok. İç bacaklar belki...ama sıkılaşsam, kas olsa azucuuuk hiç fena olmazdı. O da yatarak olmuyor .
gecen gün yaptim hurma ve findik ile muhtesem oluyor kahvenin yanindaBunu yapacam simdi aksam icin canim tatli bise istiyor evde hurmam yok ben kayisiyla cevizle yapacam
Bizimkinin ici sogan kiyma ceviz yani tek icin yapilip yenebiliray çok güzel duruyordu onlar yaa, ben kesin yerdimBiz de içli köfteyi haşlarlar, iç harcına patates de katıyorlar , çok hafif oluyor. O olsa ona da hayır diyemem.
İnşallah canım, ortalık düzelsin bir sorarım. Çok sağol.demiri bir sor doktora burda haplarda var ama benim haptan midem bulaniyor
bak mesela burdada o dvit ampüllerden yok ekmege kirilanlardan, damlasi var onlarda dozu düsük oldugundan cok ise yaramiyor kisa vadede
veya b12 ignesi oda yok haplari var
ya benim burada ağzımın suyu aktı, siz ikiniz oruç oruç zor olmuyor mu?Bizimkinin ici sogan kiyma ceviz yani tek icin yapilip yenebilirici uzun uzun pisirilir oyle hemen kavurdum aldim degil burdaki komsularim yarim saatte ic hazirliyor
ya benim burada ağzımın suyu aktı, siz ikiniz oruç oruç zor olmuyor mu?Bizimkinin ici sogan kiyma ceviz yani tek icin yapilip yenebilirici uzun uzun pisirilir oyle hemen kavurdum aldim degil burdaki komsularim yarim saatte ic hazirliyor
Ilginc bir sekilde suan tatlidan baska canim bise istemiyorya benim burada ağzımın suyu aktı, siz ikiniz oruç oruç zor olmuyor mu?
aynen evet onu diyorlar ama ben almadim daha K2 almam lazimİnşallah canım, ortalık düzelsin bir sorarım. Çok sağol.
D vitamini K2 ile almak lazım diyorlar. Yoksa kemiklerden calcium çekebilirmiş. Sıkıntı olur.
galiba hem yağlı kahve hem fıstık ezmesi yiyorum hem de süt iciyorum hepsi yag bundan sonra birinden sadece birini tüketicemVerirsin insallah cok bisey de yemiyorsun niye gitmiyor
ah o ic bacaklar benim poğaça hamuru gibi yaTürkiye de böyle bir uygulama yok sanırım. Hiç duymadım. İyi olurda yaa.
Bu arada sen deaypare ackerman de kiloyı hiç sıkıntı yapmamalı bence. Demekki ideal kilonuza yakınsınız, vücud o yüzden yakma gereği duymuyor
Benim de aynaya bakınca çok içimi sıkan bi durum yok. İç bacaklar belki...ama sıkılaşsam, kas olsa azucuuuk hiç fena olmazdı. O da yatarak olmuyor .
Canım o damla olarak d3+k2 mantıklı. 6-7 damla günlük ihtiyacını görür ama senin zaten şu sıra ihtiyacın yok. Yazın hem güneşlenir hem k2 alırsın inşallah.aynen evet onu diyorlar ama ben almadim daha K2 almam lazim
sahurda / kahvaltıda sadece 1 tatli kaşığı yerimSadece fistik ezmesi ye en lezzetlisini birakmaaypare ackerman
Gorursun gayet guzel besleniyorsun cunkusahurda / kahvaltıda sadece 1 tatli kaşığı yerimdaha cok dikkat edicem 5leri görsem bari ya
spor da yapiyorum insallah yaGorursun gayet guzel besleniyorsun cunku
canım o anlık degerde artıs goruluyor 3 ay sonra tekrar tahlıl yap yıne hıc d almamıssın gıbı oldugunu goreceksınd vitamini ekmege kirip yiyorum o yeterli geldi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?