Sağlıklı beslenirken;

selam kızlar
sinuzıtım tuttu gozumu hareket edemıyorum basımı saga sola cevıremıyorum o derece beynım patlayacak gıbı hıssedıyorum
dırendım agrı kesıcı almamak ıcın ama alıcam , bırde daha kahvede ıcmedım onunda etkısı var once agrı kesıcı alır sonra kahve yaparım
sabah zeytın salatası yedım
cekırdeksız tatlandırılmıs yesıl zeytın ıcıne cevız lımon sogan maydanoz pul bıber koydum
yanına da 1 dılım peynır koydum kasık kasık onu yedım

bırazdan fıltre kahve ıle 1 kuru hurma yerım

aksama zeytınyaglı taze fasulye var :)

Gecmis olsun ayni migrene benziyor basin patlayacak gibi oluyor

Gecmis olsun ayni migrene benziyor basin patlayacak gibi oluyor
sagol canım
ya gozumun arkasında pim var sankı kıpırdatsam patlayacak gıbı
dun sacımı tam kurutmadan yattım da gece sabah boyle uyandım
seneler once nörolog bakmıstı artık kıstlesmıs sunizıt oldugu ıcın
amelıyat gerekıyor aslında ama tekrarlamayacagının garantısı yok demıstı artık kıstlesmıs sunger gıbı olmus orda
yıllardır cekıyorum aslında cok dıkkat ederım ama bazen boyle tutunca tutuyor
dısarda fırtına cıksın ev ıcınde benım sunuzıt tutar

Esim bu yaptigim mucveri ekmek arasi yapti guzel olmus dedi saka gibi
fırında bıraz daha bekletıp ıyıce cıtır cıtır kızdırıp yanına sarımsaklı suzme yogurtla servıs yaptın mı cok guzel oluyor
ekmegı ortadan kaldır en ıyısı

Bide ustune mide bulantisi olsa migren derdim gercekten bas agrisi cok zor bisey benm de ozel gunlerimde bide ac kalinca tutar hafif sinuzutum de varmis onu da dis doktorum disimin filmini cekerken dedi insallah bidaha agrimaz.

Mucver bu arada cay kasigini niye koyduysam aliskanlik heralde seker atmiyorum yanlis anlamayin

Çok leziz görünüyor

Canım çok geçmiş olsun yaa. Dinlen, yorma kendini bugün. Loş ortam, battaniye, Ediz Hun Hülya Koçyiğit falan

fırında bıraz daha bekletıp ıyıce cıtır cıtır kızdırıp yanına sarımsaklı suzme yogurtla servıs yaptın mı cok guzel oluyor
ekmegı ortadan kaldır en ıyısı
Ben kendime aldim aciktigim icin ama posirmeye devam ettim ona iyi pismis verdim tuttu oyle yapti ekmegin tutkunu daha azalttigina inaniyor

Bide ustune mide bulantisi olsa migren derdim gercekten bas agrisi cok zor bisey benm de ozel gunlerimde bide ac kalinca tutar hafif sinuzutum de varmis onu da dis doktorum disimin filmini cekerken dedi insallah bidaha agrimaz.
yok sukur bulantım yok
yengeyım var mıgrenı o gozunu bıle acamıyordu karanlık ve sessız odaya gıdıp uzanıyordu agrı kesıcı de ıse yaramıyordu onda
bende en azından agrı kesıcı hafıfletıyor sımdı daha ıyıyım

Hatta acillik olursun cok kotu bisey gercekten iyiki o yok

Çok leziz görünüyor

Canım çok geçmiş olsun yaa. Dinlen, yorma kendini bugün. Loş ortam, battaniye, Ediz Hun Hülya Koçyiğit falan
sagol canım
ya ben eskı fılmlerı ızleyınce hep duygulanıp aglıyorum
bır ben mıyım bu
neselı gunlerde bıle
hatta vecihi ile kavusan kız vardı ya aysen gruda nın fılmdekı ısmını hatırlayamadım sener sen ve ayse gruda
onda bıle agladım

he he, ben de çok ağlarım. Olsun iyi oluyor, kafa dağıtıyoruz, stres boşaltıyoruz

he he, ben de çok ağlarım. Olsun iyi oluyor, kafa dağıtıyoruz, stres boşaltıyoruz
Eski filmler düşük bütçe ve teknolojiyle yapılıyordu ama şu an kült olan filmlerin neredeyse tamamı bir mesaj içeriyordu altında, o güldüğümüz kemal sunal şener şen filmleri aslında toplumsal yapıyı çok güzel tiye alıyordu (sanki apartman yönetici olacak p...k mesela ki çok severim o sahneyi) :)) sadece komedi değil günümüze ulaşan çoğu türdeki film öyle.

Şimdi tüm dünyaya dizi satıyoruz ama hangisini açsam histerik kadınlar, maço adamlar, entrikalar, kadını aşağılamalar, vurdu kırdılar vs vs. Günümüzde böyle negatif duyguların satması çok üzücü.

Şener şen - muhsin bey güzel film izlemeyen varsa izlesin kızlar :)) öyle sürükleyici değil ama güzel, düşündürücü. Zaten evde gülmeye de düşünmeye de bol bol vaktimiz var :))

Selam kızlar. Dün akşam azi dişimin arka kısmı kırıldı şimdi de sızlamaya başladı. Agri kesici içtim ama pek etki edecek gibi değil. Dis doktorları da kapalı. Hastane de sadece agri kesici yazıp yolluyormuş. Kaldım böyle

Çok geçmiş olsun, fena yaa Tanıdık bir doktor var mı? tüm özeller de mi kapalı?

Benim modum şu sıralar bi komedi bir romantizm kaldırıyor canım ya. Her gün yeni bişey. Kafa istediğin kadar yor işin içinden çıkmak mümkin değil.

5G iddaları hakkında ne düşünüyorsun?

Aynısı bana da Şubat ayında olmuştu canım, önemli bir sınavım vardı evden çıkmadan çalışıyordum ama dişçiye gitmiştim ben tabi, sadece kanal yenileme yapılmıştı bir süre, maalesef bir kutu arveles bitirdim o süreçte. Çok geçmiş olsun, dayanabilirsen birkaç gün bekle bakalım, bazen büyük bir kırık değilse ağrısı diniyor. Ama büyükse acil durumlar için kliniklerde işlem yapılır mı bu dönemde hiç bilmiyorum

Benim modum şu sıralar bi komedi bir romantizm kaldırıyor canım ya. Her gün yeni bişey. Kafa istediğin kadar yor işin içinden çıkmak mümkin değil.

5G iddaları hakkında ne düşünüyorsun?
En sevdiğim film the intouchables samsonum defalarca izledim çok güzel bir komedi seversin izle bak :))

Ben 5G iddialarının da komplo teorisi olduğunu düşünüyorum samsonum ve komplo teorilerine çok inanmama taraftarıyım, biraz bişeyler okudum ben de meraktan, fikirlerine güvendiğim kişiler ikisinin arasında kanıtlanmış bir bağlantı yok diyor. Bu tür güya gizemli bilgiler toplumca kolaylıkla ilgi çektiği için çabuk yayılıyor. Örneğin bu virüsün biyolojik bir silah olduğuna da inanmıyorum ama kendi fikirlerim tabi bunlar.

Kapalı canım ozel doktorlar da bakmıyor riskli diye. Dün tanıdık doktoru aradık o çevresine sorusturdu ama kimse açık değil. Bende agri kesici içtim emziriyorum diye çok etkili bir şeyde içemiyorum. Bol bol gargara yaparak rahatlatıyorum
Çok geçmiş olsun, fena yaa Tanıdık bir doktor var mı? tüm özeller de mi kapalı?
Tanıdık var canım da kapalı iste devlet ozel muayene hic biri açık degil. Acile gidersen ilaç yazıyormuş öyle dedi doktor. Bana ya dolgu ya cekim lazım gibi.

Aa izledim kuzu, güzel film. :)

Ben de normalde hiç takip etmiyorum, ama birileri yazıyor, soruyor..şöyle bişey duydum, ne düşünüyorsun vs. Sanki üzerinde kafa patlatsan elden gelen bişey var, bir tek bugünün elinden kayıp gidiyor. 5G için de bağışıklığa ciddi zarar verdiği, basit bir bakterinin bile o sebeple ölümcül hale geldiği falan yazılmış çizilmiş. Zaten internette de ciddi engeller var böyle paylaşımlara. Youtube de diğer yazılarda hemen kaldırılıyor...amaaan valla. Yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…