Sağlıklı beslenirken;

Niye bu kadar erkenden? Aman sakla, yavru ile evin beyi yemesin
Benim oglum boyle seyleri yemiyor ah keske yese cok onyargili kocam da işte. esim ise gidiyor ama icim urperiyor.santralde birsuru adam calisiyor.gecen diyorki bak bende cikarsa bu illet hemen aileni ara dogru marasa diyor sanki beni tutmazlar kendinde cikarsa Allah korusun

anladim canim igneside burda yok
türkiyede eczaneler vuruyor mu

Ay Allah korusun, kötü şeyler getirmeyin aklınıza. Hem genceciksiniz siz. Rabbim korusun

Son düzenleme:
anladim canim igneside burda yok
türkiyede eczaneler vuruyor mu
hıc eczaneye vurdurmadıgımdan bılmıyorum ben genelde ıgne ıcın saglık ocagına gıderım bızım aıle hekımımız ve hemsıresı yerındeyse ona yoksa hastaneye gıderım
kalcadan vurulacak ıgne ıcın her eczane musaıt olamayabılır , eger vuruluyorsa... bılemıyorum hıc
ben vuruldugumda hemen kalkma uzan bıraz demıslerdı cunku

kahvenın yanına bır tane koyar nasıl yaptıgını soylemezsen bu ne dedıgınde cıkolata dersen yer :)

allah korusun kotu seyler getırmeyın aklınıza
hos cocuklu olunca herseyı dusunup olumsuz olasılıklara karsı plan yapıyorsun ama en dogrusu hıc konusmamak konusunca cagırmıs oluyoruz belayı evlerımızden uzak etsın bu vırus gıtsın kotu ınsanları kotuluk yapanları bulsun

Suzy sen evdesin, di mi? Bir gelişme var mı, şu zaman işe dönülecek falan deniyor mu? İnşallah tez vakitte hayat herkes için normalleşsin tekrar.
canim evdeyim evet, evden calisiyorum ama artik cok bunaldim, daha bir gelisme yok avmler ve kuaförler 1 mayista acilcakmis, 15 mayista da cafeler. ama ucuzlar ne olacak en önemlisi o

anladim canim eger bana da bakarlarsa saglik ocagina gideyim bende geldigimde (tabi bu coronadan ne zaman olursa)

Evet kotuluk yapanlari bulsun .dedigin gibi insan en cok cocugunu dusunuyor

Masallah hic fire vermiyorsunuz Menu harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…