Sağlıklı beslenirken;

Mucver bu arada cay kasigini niye koyduysam aliskanlik heralde seker atmiyorum yanlis anlamayin
Bi doktor var, myer diyetini anlatiyor.. onda diyor biz danisanlarimizla kucuk kasikla yediriyoruz filan.. yemegi daha cok cigneyip iyi hazmesilmesi icin. Belki de onun icin o kasik orada:)

Bu arada hurma toplarini bende denedim. Hurma badem hindistan cevizi karisimi yaptim. Bademleri tam cekmedim, kitir kitir dise gelecek buyuklukte oldular. Uzerine tarcin.. misssss gibi oldular. sabah kahvalti yapmadim kahvenin yanina 3 top yedim. Cok tokum su saatte bile..

hurmayla daha harika olur

kizlar sabah iki defa kustum migrenim tuttu. dün aksam üstü yürüyüse cikmistim hava mi carpti napti bilmiyorum ki hava da güzeldi.
berbat haldeydim ... migrenim ilacimi ictim anca öyle hafifledi suan iyiyim, bir de home office calisiyorum is yetistirmem gerekiyordu... onu oturup yaptim baya kafam sisti.

N nscckts gecmis olun canim

nasil zor bisey oldugunu bilirim gecmis olsun

Geçmiş olsun çok canım, bir migrenli de burada var. Kusmak rahatlatır aslında ama birden de kesilmiyor tabi o ağrı. Erkenden uyu bugün canım dikkat et kendine.

Geçmiş olsun çok canım, bir migrenli de burada var. Kusmak rahatlatır aslında ama birden de kesilmiyor tabi o ağrı. Erkenden uyu bugün canım dikkat et kendine.
Mideye vurup istifra edince bas agrisi geciyor sonra tekrar bas agrisi basliyor tekrar mideye vuruyor ayy fena bi durum gozlerin kor gibi oluyor isiga hassas

Mideye vurup istifra edince bas agrisi geciyor sonra tekrar bas agrisi basliyor tekrar mideye vuruyor ayy fena bi durum gozlerin kor gibi oluyor isiga hassas
Çok nalet bişey o ağrı yaw, gerçi iyi ağrı mı var desene :))) bol su içip sebze çok yeyince epey azalıyor ağrıların sıklığı ayda yılda bire düşüyor. Ama ne zaman az uyuyup hamur işi çok yesem geliyorlar soldan soldan

Ozellikle cikolata kahve tetikliyor yani bende oyle oluyor

Ben kayisiyla yaptim ya o hurmayla yapmis kiyas yaptim daha lezzetli olmustur demek istedim
heee sımdı anladım ben senın kayısıyla yaptıgını gormemısım sende hurmayla yaptın sandım
ben ıyı okumamısım aslında
sagol canım sana da cok gecmıs olsun ustumuzde yıne kara bulutlar
allahım sıfa versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…