- 4 Mart 2015
- 315
- 765
- 133
- 41
Bi doktor var, myer diyetini anlatiyor.. onda diyor biz danisanlarimizla kucuk kasikla yediriyoruz filan.. yemegi daha cok cigneyip iyi hazmesilmesi icin. Belki de onun icin o kasik orada:)Mucverbu arada cay kasigini niye koyduysam aliskanlik heralde seker atmiyorum yanlis anlamayin
hurmayla daha harika olurBu arada hurma toplarini bende denedim. Hurma badem hindistan cevizi karisimi yaptim. Bademleri tam cekmedim, kitir kitir dise gelecek buyuklukte oldular. Uzerine tarcin.. misssss gibi oldular. sabah kahvalti yapmadim kahvenin yanina 3 top yedim. Cok tokum su saatte bile..
ben mı yanlıs okudum dedım hurmayla yapmamıs mı zaten ya :)hurmayla daha harika olur
Ben kayisiyla yaptim ya o hurmayla yapmis kiyas yaptim daha lezzetli olmustur demek istedimben mı yanlıs okudum dedım hurmayla yapmamıs mı zaten ya :)
nasil zor bisey oldugunu bilirim gecmis olsunkizlar sabah iki defa kustum migrenim tuttu. dün aksam üstü yürüyüse cikmistim hava mi carpti napti bilmiyorum ki hava da güzeldi.
berbat haldeydim ... migrenim ilacimi ictim anca öyle hafifledi suan iyiyim, bir de home office calisiyorum is yetistirmem gerekiyordu... onu oturup yaptim baya kafam sisti.
N nscckts gecmis olun canim
Geçmiş olsun çok canım, bir migrenli de burada var. Kusmak rahatlatır aslında ama birden de kesilmiyor tabi o ağrı. Erkenden uyu bugün canım dikkat et kendine.kizlar sabah iki defa kustum migrenim tuttu. dün aksam üstü yürüyüse cikmistim hava mi carpti napti bilmiyorum ki hava da güzeldi.
berbat haldeydim ... migrenim ilacimi ictim anca öyle hafifledi suan iyiyim, bir de home office calisiyorum is yetistirmem gerekiyordu... onu oturup yaptim baya kafam sisti.
Mideye vurup istifra edince bas agrisi geciyor sonra tekrar bas agrisi basliyor tekrar mideye vuruyor ayy fena bi durum gozlerin kor gibi oluyor isiga hassasGeçmiş olsun çok canım, bir migrenli de burada var. Kusmak rahatlatır aslında ama birden de kesilmiyor tabi o ağrı. Erkenden uyu bugün canım dikkat et kendine.
tesekkür ederim cok zornasil zor bisey oldugunu bilirim gecmis olsun
cok tesekkür ederim canim, kusunca rahatladim ama agrim devam etti, hapla gectiGeçmiş olsun çok canım, bir migrenli de burada var. Kusmak rahatlatır aslında ama birden de kesilmiyor tabi o ağrı. Erkenden uyu bugün canım dikkat et kendine.
Çok nalet bişey o ağrı yaw, gerçi iyi ağrı mı var desene :))) bol su içip sebze çok yeyince epey azalıyor ağrıların sıklığı ayda yılda bire düşüyor. Ama ne zaman az uyuyup hamur işi çok yesem geliyorlar soldan soldanMideye vurup istifra edince bas agrisi geciyor sonra tekrar bas agrisi basliyor tekrar mideye vuruyor ayy fena bi durum gozlerin kor gibi oluyor isiga hassas
Ozellikle cikolata kahve tetikliyor yani bende oyle oluyorÇok nalet bişey o ağrı yaw, gerçi iyi ağrı mı var desene :))) bol su içip sebze çok yeyince epey azalıyor ağrıların sıklığı ayda yılda bire düşüyor. Ama ne zaman az uyuyup hamur işi çok yesem geliyorlar soldan soldan
heee sımdı anladımBen kayisiyla yaptim ya o hurmayla yapmis kiyas yaptim daha lezzetli olmustur demek istedim
sagol canım sana da cok gecmıs olsun ustumuzde yıne kara bulutlarkizlar sabah iki defa kustum migrenim tuttu. dün aksam üstü yürüyüse cikmistim hava mi carpti napti bilmiyorum ki hava da güzeldi.
ohh afiyet olsun çok severim brüksel lahanasını dabenim aksam yemegim sarımsaklı yoğurtlu Brüksel lahanası:)
sagol canımıcı bu arada afıyet olsun cok severım bruksel lahanayıHastalara çok geçmiş olsun❤❤
aaa sadece salata olmaaaazzBen sadece salata esim yogurtlu makarna istedi ben yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?