Oglen dunden kalan kofte vardi onu yedim o yuzden cok ac degildimsagol canımıcı bu arada afıyet olsun cok severım bruksel lahanayı
aaa sadece salata olmaaaazz
tesekkur ederım canım benım
tesekkur ederımHastalara cok gecmis olsun..
Ben pek aktif degilim kk’de ama arada ugrayip yazdiklarinizi okumak hosuma gidiyor. N nscckts tariflerinden cok fsydalaniyorum tesekkur ederim!
Ben haftada 1er kilo veriyorum. Yavas yavas ikerliyorum ama iyi geliyor bana.. Aralikli oruc yapiyorum kendimce. Ama aksamlari yememekmzor geliyor. Ac olmasam da canim hep birseyler cekiyor. Bunu da asarim ins zamanla..
Yani aksam yemeginden sonra canim birseyler cekiyor. Ama IF’den dolayi yemiyorum. Karbonhidrat swbzwden aliyorum sanirim.tesekkur ederım canım benım
tesekkur ederım
haftada bır kılo cok ıyı yalnız ne yavası :)
canın bırseyler ıstıyorsa kan sekerı sevıyende dengesızlık vardır ya yeterlı karbonhıdrat tuketmıyorsundur ya da arada ufak kacamakların oluyordur ıkısınden bırı hangısı
:)
aksamları neden yemıyorsun bır sabah bır aksam yesen yeterlı aslında
Bnm oglan da surekli bise yemek istiyor ben elma veriyorum cok guzel tuvalete cikiyorBu arada benim iki cocugun var, birisi 3 digeri 5 yasinda. Saatte bir: “anneeee aciktim”. Hayir demekten dilimde tuy bitti. Yakinda korona obezi olacaklar korkarim
tesekkür ederim canim evet dedigin gibi var yine bir seylerheee sımdı anladımben senın kayısıyla yaptıgını gormemısım sende hurmayla yaptın sandım
ben ıyı okumamısım aslında
sagol canım sana da cok gecmıs olsun ustumuzde yıne kara bulutlar
allahım sıfa versın
tesekkür ederim canim
Cilt urunuyle ilgili bisey kullanmadim ama genel temizleyicisini kullaniyorum ondan memnunumKızlar, farmasinin ürünlerinden kullandınız mı hiç?
Ben aydınlatıcı serisi var yüz için, onu kullanıyorum. Makyaj malzemeleri için fikir sorayım demiştimCilt urunuyle ilgili bisey kullanmadim ama genel temizleyicisini kullaniyorum ondan memnunum
Arkadaslarim bb kreminden kullanmislardi begenmediklerini soylediler.bi arkdasim da rimelini kullaniyor o memnun.sadece bu ikisini biliyorum canimBen aydınlatıcı serisi var yüz için, onu kullanıyorum. Makyaj malzemeleri için fikir sorayım demiştim
Bu katı ile sıvıyı karıştırmama olayı ameliyat olanlaramı özel yoksa tüm kilo vermek isteyenler içinmi geçerli?Ben yemek esnasında çok su içerimde ondan sorayım istedim.Bu arada herkese merhabaBende troid insülin direnci ve gizli şeker vardı 120 kilo civariydım hep vucut kitle indeksim uyduğu için ameliyat oldum ben dikkat ediyorum elimden geldigince 1,5 sene oldu ilk kuralı asla bozmuyorum mesela katı ve sıvı karıstırmuyorum yemeklerle yarım saat önce ve sonrasında sıvı almıyorum gazlı asla içmiyorum soda bile her yedigim sağlıklı diyemem ama sporla dengeyi tuttuuyorum sporuda inş. Bidaha bırakmayı düsünmuyorum 20 yasında gibi aktifim ve hic yorulmuyorum 39 oluyorum
benım ahsen cok ıstahlı habıre kurt gıbı acıktım yemek yok mu yemek kebap olsada yesek falan dıye gezen bır cocukBu arada benim iki cocugun var, birisi 3 digeri 5 yasinda. Saatte bir: “anneeee aciktim”. Hayir demekten dilimde tuy bitti. Yakinda korona obezi olacaklar korkarim
oyy resmen benım ıcım yandı ya o cok fena olurKizlar bugun cocugu esime birakip yuruyus yolunda bir saat yurudum korona derseniz de orda kimse olmuyorayakkabim ayagimin arkasini vurdu tamamlamak icin donmedim oyle yurudum suan ayagim iptal abdest alirken öluyorum hamazinc ya da hametan iyi gelirmi
farmasiyi ben en cok temızlık urunlerıyle duydum ıyı dıyeBen aydınlatıcı serisi var yüz için, onu kullanıyorum. Makyaj malzemeleri için fikir sorayım demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?