Sağlıklı beslenirken;

Hastalara cok gecmis olsun..

Ben pek aktif degilim kk’de ama arada ugrayip yazdiklarinizi okumak hosuma gidiyor. N nscckts tariflerinden cok fsydalaniyorum tesekkur ederim!

Ben haftada 1er kilo veriyorum. Yavas yavas ikerliyorum ama iyi geliyor bana.. Aralikli oruc yapiyorum kendimce. Ama aksamlari yememekmzor geliyor. Ac olmasam da canim hep birseyler cekiyor. Bunu da asarim ins zamanla..

tesekkur ederım canım benım
tesekkur ederım
haftada bır kılo cok ıyı yalnız ne yavası :)
canın bırseyler ıstıyorsa kan sekerı sevıyende dengesızlık vardır ya yeterlı karbonhıdrat tuketmıyorsundur ya da arada ufak kacamakların oluyordur ıkısınden bırı hangısı
:)
aksamları neden yemıyorsun bır sabah bır aksam yesen yeterlı aslında

Yani aksam yemeginden sonra canim birseyler cekiyor. Ama IF’den dolayi yemiyorum. Karbonhidrat swbzwden aliyorum sanirim.
Bide bulgur ve kara pirincte..

Kizlar bugun cocugu esime birakip yuruyus yolunda bir saat yurudum korona derseniz de orda kimse olmuyor ayakkabim ayagimin arkasini vurdu tamamlamak icin donmedim oyle yurudum suan ayagim iptal abdest alirken öluyorum hamazinc ya da hametan iyi gelirmi

Bu katı ile sıvıyı karıştırmama olayı ameliyat olanlaramı özel yoksa tüm kilo vermek isteyenler içinmi geçerli?Ben yemek esnasında çok su içerimde ondan sorayım istedim.Bu arada herkese merhaba

Bu arada benim iki cocugun var, birisi 3 digeri 5 yasinda. Saatte bir: “anneeee aciktim”. Hayir demekten dilimde tuy bitti. Yakinda korona obezi olacaklar korkarim
benım ahsen cok ıstahlı habıre kurt gıbı acıktım yemek yok mu yemek kebap olsada yesek falan dıye gezen bır cocuk
boyle acıktım dedıgınde salata yapıyorum veya karnabahar brokolı koyuyorum onune cerez gıbı kıtır kıtır yıyor cıg cıg :)
senınkılerde yası kucuk ya alıstırırsan alısırlar ahsen 4 yasında bırbırlerıne yakınlarmıs bence bu sekılde oyalayabılırsın marul falan yesınler
oyy resmen benım ıcım yandı ya o cok fena olur
hıc bılmıyorum canım ben olsam kolanya surer sonra da hındıstan cevızı yagı surerdım hametan hıc kullanmadım bılmıyorum onu
Ben aydınlatıcı serisi var yüz için, onu kullanıyorum. Makyaj malzemeleri için fikir sorayım demiştim
farmasiyi ben en cok temızlık urunlerıyle duydum ıyı dıye
hıc bılmıyorum cılt bakım ve makyaj hakkında bılgım maalesef yok

N nscckts cok fena ayakkabiyi gorumcem hediye etti suikast mi uyguladi bana napti rengi falan cok tatli giyeyim dedim öldurdu beni evde hindistancevizi yagi yok ne yazikki hametan ogluma kullandigim pisik kremi yaniklarada kullaniliyor. ayakkabi da bu bi daha asla giymem

Eklentiler

• 20200410_000827.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…