Sağlıklı beslenirken;

ayakkabıcılar su donem kapalıdır da acıldıgında dovdur ayakkabıyı
ayakkabı tamırı yapanlar varya ona goturup surası ayagımı vuruyor dedın mı doverek duzeltıyorlar orda tekstıl kısmı daha serttır demırle yumusatıyorlar

adam edılır yanı gıyebılırsın :)

Daha once de giymistim ama boyle yuruyus yapmamistim dedigin gibi bi gostettireyim

Haha kebap mi istiyor, supermis:))) Benimkiler mantici. Onlerine sebze koymak iyi fikir. Benim bir kuralim var cocuklar icin; yemegin tadina bakmak sart. Severseler yiyebiliyorlar, sevmezseler 3 kasik. Ise yariyor. Bu sayede sebze sever oldular:)

Huzurlu günler, hayırlı cumalar kızlar

Ya o çok fena, Kadiköy gibi kalabalık bir yerde ayakkabılarımı çıkarıp yalınayak gezdiğimi bilirim. İyi bi markaydı oysa, ama oluyor bazen öyle. Ayak kalıbımıza uymuyor, ya da bir yeri sürtüyor. Rahatsız ettiğini farkettiğinde keşke çıkarıp arkasına bassaydın. Zeytin yağı iyi gelmez mi , bi denesen? Shea da iyi bir yağ, evde bulundurmalı. Geçmiş olsun canım.

Bu katı ile sıvıyı karıştırmama olayı ameliyat olanlaramı özel yoksa tüm kilo vermek isteyenler içinmi geçerli?Ben yemek esnasında çok su içerimde ondan sorayım istedim.Bu arada herkese merhaba

değil bu; müksünse suyu en geç yemekden 30 dk önce içmeli, ya da 30 dk sonrasında. Mide öz suyunu seyreltip sindirimi zorlaştıyor yemekle çok su içmek.

Bu arada benim iki cocugun var, birisi 3 digeri 5 yasinda. Saatte bir: “anneeee aciktim”. Hayir demekten dilimde tuy bitti. Yakinda korona obezi olacaklar korkarim
Ay ne güzel ya, tam en sevimli yaşlar. Korona eğlencesi bunlar insan sıkılmaz hiç evdee. Koy önlerine 3-5 ceviz, hurma kayısı, meyve kurusu tırtıklasın yavrular

Bu arada gunaydin kizlar aypare ackerman Samsonn nerdesinizzzz
Evden çalışıyorum ya canım, işler vardı sabah. Ama buraya uğrayıp sizleri görmek iyi geliyor. Yoksa yapayalnızım evde, bir tuhaf günlerdir hiç insan görmeden yaşamak.

Dün akşam annem ve kardeşlerimle toplu whatsapp video görüşmesi yaptım. Ay Allah'ım, sağlıkla kavuşursak bir daha hiç birine sesime yükseltmeyeceğim inşallah

Son düzenleme:
bugün daha iyiyim hala kasimin ortasinda agri olsada.
ofise geldim bir kac isim var sonra eve gecicem.
yedim Sabah canim, zaten Sabah tiroid hapindan sonra yemezsem tetikliyor
Suzy , geçmiş olsun kuzuu. Evde müsait ortam vardır inşallah. Sessiz oda, loş ışıkta dinlen, hafif şeyler ye. İnşallah bir kaç saate hiç bişeycikler kalmaz

bugün daha iyiyim hala kasimin ortasinda agri olsada.
ofise geldim bir kac isim var sonra eve gecicem.
yedim Sabah canim, zaten Sabah tiroid hapindan sonra yemezsem tetikliyor
Suzy , geçmiş olsun kuzuu. Evde müsait ortam vardır inşallah. Sessiz oda, loş ışıkta dinlen, hafif şeyler ye. İnşallah bir kaç saate hiç bişeycikler kalmaz

eurovision gecmısımıze soyle bı bakıyordum da
bır daha katılmayacagız dıye bosuna alınganlık etmısız gercekten cok komık sarkılarla katılmısız nasıl her seferınde bırıncılık beklemısız kı

gercekten ıclerınde en guzel sarkı olan tek bırıncılık ıkıncılık ve ucunculuk kazandıklarımız zaten... yurek yemısız heralde gerı kalan sarkılarla dunyada yarısırken resmen skandal ızlerken utandım

97 yılında 13.43 dakıkada sebnem paker dınle sarkısıyla ılk ucunculugu kazanmısız
2003 de sertabla bırıncı olduk lıse sondaydım o donem
2010 da mangayla da ıkıncı olmusuz

gerı kalan sarkıların yuzde 96 si çöp resmen ya gercekten boyle sarkılarla mı temsıl ettık kendımızı
mıllet cayır cayır sanat konustururken

bence tekrar yarısmaya katılmalıyız ama bu kez kafamızı calıstırarak mıllet napsın bızım dansoz kıyafetımızle düm tekımızı allahım

N nscckts nisam isana kremi burda bulamadim. Simdi alisverise ciktim baska hangisi vardi simdi diger sayfalara bakamiyorum
isanayı bulamadıysan dıgerlerını ınternetden sıtelerden getıretebılırsın canım
bırtek ısanaydı cunku kendın gıdıp alabılecegın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…