bugün daha iyiyim hala kasimin ortasinda agri olsada.gunaydinAclik migreni tetikler zorla yeseydin.
ayakkabıcılar su donem kapalıdır da acıldıgında dovdur ayakkabıyı
Iyi yapmissin hic ogun atlim deme az da olsa biseyler yebugün daha iyiyim hala kasimin ortasinda agri olsada.
ofise geldim bir kac isim var sonra eve gecicem.
yedim Sabah canim, zaten Sabah tiroid hapindan sonra yemezsem tetikliyor
Daha once de giymistim ama boyle yuruyus yapmamistim dedigin gibi bi gostettireyimayakkabıcılar su donem kapalıdır da acıldıgında dovdur ayakkabıyı
ayakkabı tamırı yapanlar varya ona goturup surası ayagımı vuruyor dedın mı doverek duzeltıyorlar orda tekstıl kısmı daha serttır demırle yumusatıyorlar
adam edılır yanı gıyebılırsın :)
Haha kebap mi istiyor, supermis:))) Benimkiler mantici. Onlerine sebze koymak iyi fikir. Benim bir kuralim var cocuklar icin; yemegin tadina bakmak sart. Severseler yiyebiliyorlar, sevmezseler 3 kasik. Ise yariyor. Bu sayede sebze sever oldular:)benım ahsen cok ıstahlı habıre kurt gıbı acıktım yemek yok mu yemek kebap olsada yesek falan dıye gezen bır cocuk
boyle acıktım dedıgınde salata yapıyorum veya karnabahar brokolı koyuyorum onune cerez gıbı kıtır kıtır yıyor cıg cıg :)
senınkılerde yası kucuk ya alıstırırsan alısırlar ahsen 4 yasında bırbırlerıne yakınlarmıs bence bu sekılde oyalayabılırsın marul falan yesınler
oyy resmen benım ıcım yandı ya o cok fena olur
hıc bılmıyorum canım ben olsam kolanya surer sonra da hındıstan cevızı yagı surerdım hametan hıc kullanmadım bılmıyorum onu
farmasiyi ben en cok temızlık urunlerıyle duydum ıyı dıye
hıc bılmıyorum cılt bakım ve makyaj hakkında bılgım maalesef yok
Kizlar bugun cocugu esime birakip yuruyus yolunda bir saat yurudum korona derseniz de orda kimse olmuyorayakkabim ayagimin arkasini vurdu tamamlamak icin donmedim oyle yurudum suan ayagim iptal abdest alirken öluyorum hamazinc ya da hametan iyi gelirmi
Bu katı ile sıvıyı karıştırmama olayı ameliyat olanlaramı özel yoksa tüm kilo vermek isteyenler içinmi geçerli?Ben yemek esnasında çok su içerimde ondan sorayım istedim.Bu arada herkese merhaba
Migren cok zordur bilirim. Regl’de 1 gun once hep yasiyorum, afrdersiniz agridan istifra bile ediyorum. O kadar yani. Insallah tez zamanda tamamen atlatirsinizkizlar günaydin
yine Kilo almis bir ben
migrenden dolayi iyi degildim yiyemedim oysa, ödemdir o ödem
Ay ne güzel ya, tam en sevimli yaşlar. Korona eğlencesi bunlarBu arada benim iki cocugun var, birisi 3 digeri 5 yasinda. Saatte bir: “anneeee aciktim”. Hayir demekten dilimde tuy bitti. Yakinda korona obezi olacaklar korkarim
Evden çalışıyorum ya canım, işler vardı sabah. Ama buraya uğrayıp sizleri görmek iyi geliyor. Yoksa yapayalnızım evde, bir tuhaf günlerdir hiç insan görmeden yaşamak.
Suzy , geçmiş olsun kuzuu. Evde müsait ortam vardır inşallah. Sessiz oda, loş ışıkta dinlen, hafif şeyler ye. İnşallah bir kaç saate hiç bişeycikler kalmazbugün daha iyiyim hala kasimin ortasinda agri olsada.
Suzy , geçmiş olsun kuzuu. Evde müsait ortam vardır inşallah. Sessiz oda, loş ışıkta dinlen, hafif şeyler ye. İnşallah bir kaç saate hiç bişeycikler kalmazbugün daha iyiyim hala kasimin ortasinda agri olsada.
insallah bir de migrenim olunca genelde omzum agriyor hep ofiste calismaktenSuzy , geçmiş olsun kuzuu. Evde müsait ortam vardır inşallah. Sessiz oda, loş ışıkta dinlen, hafif şeyler ye. İnşallah bir kaç saate hiç bişeycikler kalmaz
Amin insallahMigren cok zordur bilirim. Regl’de 1 gun once hep yasiyorum, afrdersiniz agridan istifra bile ediyorum. O kadar yani. Insallah tez zamanda tamamen atlatirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?