Afferin sana vallahi hakettin sen bu isi basarirsinTebrik ederimbenm koca dusman oruc tuttugum gun gitmis kola almis bana yemekle iceyim diye ama ben icmedim cips almis en sevdigim ve ben yemedim icim gitti ama ne yalan soylim
Ay o düşman bizim evde babamdio dusman benim basimdada var
her evde genelde oluyor bir taneee
ama biz onlara uyumuyoruz saglikli oluyoruz fit oluyoruz inceliyoruzzzz
hadi inşallahOlur tabi niye olmasin
ben de ilk diyete girdimAfferin sana vallahi hakettin sen bu isi basarirsin❤
Ay o düşman bizim evde babamdi
Bi kere daha 15 yaşında falandim iki kilo mu ne fazlam vardi, ben de patates kızartması çok seviyordum ve hep yapar yerdim.. bi pazar günü kahvaltısında baktı ben az yedim noldu dedi diyet yapıyorum dedim, ok dedi.. bi iki saat sonra sen diyetteydin dimi dedi evet dedim o zaman bi patates kızartması yiyelim dedi gülerek hayır dedim ben yemem kendim için istiyorum zaten dedi pis pis gülerek tamam annem yapsin dedim yok dedi sen yap, uyuz herif
Kufrede ede yaptım ve bi tane bile yemedim... ama adam durur mu tabağı önüne indirdim gittim oturdum.. aldı tabağı geldi burnumun önüne ohhh dedi mis gibi mis bi tane attı ağzına ooohhh diyo hala gebertecektim adami yeminle hala unutamam o anıgene de yememiştim ama
tesekkur ederim canimAfferin sana vallahi hakettin sen bu isi basarirsin❤
Ay o düşman bizim evde babamdi
Bi kere daha 15 yaşında falandim iki kilo mu ne fazlam vardi, ben de patates kızartması çok seviyordum ve hep yapar yerdim.. bi pazar günü kahvaltısında baktı ben az yedim noldu dedi diyet yapıyorum dedim, ok dedi.. bi iki saat sonra sen diyetteydin dimi dedi evet dedim o zaman bi patates kızartması yiyelim dedi gülerek hayır dedim ben yemem kendim için istiyorum zaten dedi pis pis gülerek tamam annem yapsin dedim yok dedi sen yap, uyuz herif
Kufrede ede yaptım ve bi tane bile yemedim... ama adam durur mu tabağı önüne indirdim gittim oturdum.. aldı tabağı geldi burnumun önüne ohhh dedi mis gibi mis bi tane attı ağzına ooohhh diyo hala gebertecektim adami yeminle hala unutamam o anıgene de yememiştim ama
Hepsi düşman bunlarinhadi inşallah
ben de ilk diyete girdim
annem cok hamur isi yapar benim gecen sene falan döndüm
el açması baklava vardi
o zamanda kilom tikandi inmiyor aşaği
bizimkiler gözümün onunde dondurmayla yedi yedi cok pis cekmisti canim
he yaHepsi düşman bunlarin
Yasak var ama fırınlar açık ? Halk nasıl alacak ekmeğini?he ya
sokaga cikma yasağı gelmis 2 gun buraya
Basa dondukbizim de sadece makarna varhic stok yok
ne kuruyemiş ne bisey
:/
benim yulaf az var anca sabaha
iki gun yulaf yemee
Bu kotu olmusbenim yulaf az var anca sabaha
gunaydin daha kahvalti yapmadik Salatalik yok domates yok peynir ve yumurta var ben napacamgünaydın kizlarr ne varsa onu yedim bu sabah
2 yumurtadan yulafli omlet ,1 muz salatalik ve 1 dilim peynir simdide cay iciyorum
oglen turk kahvesi yanına bir parça bitter biraz leblebi yerim
aksama da mücver heralde
yulafli omlet tavsiye ederimmm yanina da peynirgunaydin daha kahvalti yapmadik Salatalik yok domates yok peynir ve yumurta var ben napacam
Tmm bende onu dusundum cok sagol canimyulafli omlet tavsiye ederimmm yanina da peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?