Sağlıklı beslenirken;

Afiyet olsun Minnoş.

teşekkür ederim samsonumm
O attığın foto aklıma geldi. Gayet fit duruyordun yaa. Bence de kiloyu takıntı edilecek bir durum asla yok sende. Sağlığımız için yerken seçici olmalıyız. Zaten sağlıklı beslenmeye alınşınca insan farkı yaşıyor, öteki türlüsünü istemiyor.

4-5 aydır ilk defa gaza geldim, amaan şöyle gözümü gönlümü doyursun diye kuru fasulye pilav yaptım geçenlerde. Ne oldu, ne yerken eskiden alışkın olduğum hazzı verdi, ne de yemek yedim diye enerjim yerine geldi. Aksine, ağırlaştım, hantalaştım, uyku çöktü bir kaç saat.

O organik pirinçte şu an evdeki sağlıksız tek şey. Cilt bakımı için almıştım. Daha da yemem

Burun mu değişti? Bu da bir ilk
kuzum aslında burnu degısen cok ınsan var ya

normalde dogumdan 40 gun sonra burun eskı halıne doner ama donmeyende var demıstı doktorum
hamılelıkte cogu kadının burnu degısır buyur seklı semalı kayar aslında ama bırcogunun dogum sonrası duzelır annemınkıde hamılelıkte degısmıs ve dogum sonrası gecmemıs
hah ıste ben o duzelmeyen kucuk yuzdelıkte kalan kısımım

aslinda gun icinde o kadar degisiyor ki.mesela o fotoda sabah ac karna cekildim.ama gun sonunda o karin sisiyo tok olunca kas falan belli olmuyo gobek cikiyor sadece bende mi yoksa herkeste mi boyle bilmiyorum
spora devam edicem haftada 3 gun yapsam yeterli:) dedigin gibi saglikli beslenme en guzeli vicdan azabi cekmiyorum bisey yiyince :)
pirinç falan yeme ben de nohut pilav vardi pilavı yemedim

hatta bır haber den kopyaladım

Öncelikle belirtelim, hamilelikte burunda yaşanan değişiklikler anne adayını korkutmasın, bu doğal bir süreçtir. Gebelik başlar başlamaz kadınlar kokulara karşı daha çok hassaslaşır. Bunun bir sonucu olarak da zaman içinde burunlarda önemli değişimler yaşanır. Bu duruma elbette hormonlar sebep oluyor. Kılcal damarlara daha çok kan gidiyor ve annenin burnu şişiyor. Bunun sebebi ise gebelik boyunca kokular konusunda daha hassas olsun ve bebeğini olumsuzluklardan korusun diye. Bu durum bile insan vücudunun en ince ayrıntısına kadar düşünülüp yaratıldığını gözler önüne seriyor.

Burun eski haline döner mi?
Anne adayının hamilelik boyunca yaşadığı değişimler doğumdan sonra normale döner. Burun şişliği de sorunu kadınların neredeyse hepsinde düzelir. Ancak çok az insanın burunu eski haline dönmez. Normal koşullarda burnun 40 gün içinde eski görünümüne kavuşması beklenir.

benım burnum o kadar buyudu yınede cok acayıp koku aldım ya
erhan kapıyı calardı acar acmaz hemen dusa gır derdım
adam eve gırer gırmez ılk ıs dus alırdı
daha dustan cıkarken kapıyı actıgı an kokuyorsuuuuunnn derdım
mutfagın onunden bıle gecerken kusardım reklam ızlerken bıle kusardım oyle kı huylanmıstım herseyden

meger buyumesının sebebı kokuya karsı hassasıyet olusumuyla alakalıymıs
ama neden eskı fındık halıme gelmedım ben neden neden 4 sene oldu ya 4

Burun olayı ilginçmiş Nisa:)
Üst kollar da zaten bebeği taşımaktan öyle bi genişliyor ki mübarekler:)
Hamilelikte çok değişiyor vücut gerçekten. İlk hamileliğim öncesinde sporcu fitliğinde bir vücudum vardı, şekli de vardı üstelik. Çok şekilsiz değil şimdi ama eskiye nazaran facia boyutunda diyebilirim:/ bikaç gündür yüklendim biraz ama bakalım.

Ya Nisaa biblo gibi hatunsun, maşallah. Burnun da gayet güzel Komik geldi bu değişim olayı, ama doğrudur tabii. Ne kadar ilginç bir mucize zaten annelik, bebeğin oluşumu.

Kız kardeşim hamile, hayırlısıyla bitsin şu karantina da bir inceleyeyim ben kızı yakından

3 tabak mercimek yedim saat 5 gibi Minnoşum yaa. Sonra da senin bitterini canım çekti, bir de karabuğday muffini patlattım üzerine

burnumun bende travmatık bır anısıda var
6 aylık hamıleyım zırt pırt karsı komsum gunde 2939330290320923 kere kapımı calardı
gunlerden bırgun yıne kapımı caldı nasıl yorgunum resmen yuz saatde acabıldım kapıyı dusun
actım
acar acmaz ayyy burnun nasılda buyumus dedı
ben boyle bır affalladım oyle mı farkında degılım dedım
nasıl bozulmustum baya guldu hatta yanında kardesı vardı ona da gosterdı bak bak suna nasıl kocaman olmus burnu dıye
burnum onceden gercekten ucu cok kucuk kalkıktı
aa profıl resmım varya nıye anlatıyorum ahanda goruldugu gıbı
sonra ahsenın dogum gunu zamanı resımlerıme bakın farkı gorursunuz
sımdı burnumun ucu tombul bu sekılde ınce ve kalkık degıl baya burun ucum dusuk ve tombul
ne zaman burnuma baksam aklıma o salak komsu kızı gelıyor

Hangi krem canim bana adını yazar misin ben nisanın bu mesajını kaçırmışım sanirim
canim sanirim o dönem sen banliydin i
isana cilt age performance göz cevresi serumu 6ml
missha misa geum sul vitalizing eye cream
rootree - mobitherapy age defy eye cream 20 gr
filorga göz cevresi kremi - optim eyes 15ml
cosmed revolution detoxing eye contour serum 15ml
flashpatch restoring night eye gels
heimish - Bulgarian rose water hydrogel eye patch 60´li
dermo clean eyevision under eye krem
herbaderm göz cevresi aydinlatici bakim kremi
1100üncü sayfa sanirim tam emin degil ben resmini cekmistim

SS aldım çok teşekkür ederim

Ay nisa hamile kalinca burun mu degisirmis ben bi daha hamile kalirsam yandim o zaman zaten biraz buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…