Afiyet olsun Minnoş.kizlar ben geldimmm
bende kilo verme işlerini biraktim pantolonları denedim hepsi oluyor ben olmuyo saniyodum :) kilo verme değil saglikli beslenmeyle kilo korumaya geçtim artık
sabah güzelce yulaf kepekli 3 yumurta , sekersiz 2 kupa cay ceviz zeytin salatalik yedim, öğlen de turk kahvesi ve 2 kare bitter istedi canim onu yedim :)
simdi de nohut ayran ve yesillik dolu salata yiyorum
spor yapmaya devam edicem düzgünce yeni videolar buldum :)
gelemedim ya temizlik vardı hep
teşekkür ederim samsonummAfiyet olsun Minnoş.
O attığın foto aklıma geldi. Gayet fit duruyordun yaa. Bence de kiloyu takıntı edilecek bir durum asla yok sende. Sağlığımız için yerken seçici olmalıyız. Zaten sağlıklı beslenmeye alınşınca insan farkı yaşıyor, öteki türlüsünü istemiyor.teşekkür ederim samsonumm
kuzum aslında burnu degısen cok ınsan var yaBurun mu değişti? Bu da bir ilk
aslinda gun icinde o kadar degisiyor ki.mesela o fotoda sabah ac karna cekildim.ama gun sonunda o karin sisiyo tok olunca kas falan belli olmuyo gobek cikiyor sadece bende mi yoksa herkeste mi boyle bilmiyorumO attığın foto aklıma geldi. Gayet fit duruyordun yaa. Bence de kiloyu takıntı edilecek bir durum asla yok sende. Sağlığımız için yerken seçici olmalıyız. Zaten sağlıklı beslenmeye alınşınca insan farkı yaşıyor, öteki türlüsünü istemiyor.
4-5 aydır ilk defa gaza geldim, amaan şöyle gözümü gönlümü doyursun diye kuru fasulye pilav yaptım geçenlerde. Ne oldu, ne yerken eskiden alışkın olduğum hazzı verdi, ne de yemek yedim diye enerjim yerine geldi. Aksine, ağırlaştım, hantalaştım, uyku çöktü bir kaç saat.
O organik pirinçte şu an evdeki sağlıksız tek şey. Cilt bakımı için almıştım. Daha da yemem
Burun olayı ilginçmiş Nisa:)hamılelıkte vucut seklı gercekten cok degısıyor bırde spora alısmıs vucut sporu bırakınca ekstra degısıyor yalnız sen hareket etmeyı sevdıgın ıcın cabuk toparlarsın
bende sey oldu resmen burnum degıstı eskıden dık mınık fındık gıbı burnum vardı hamıleyken bır degıstı dogum yaptım kaldı oyle eskı burnumda alakası yok baya tombıslestı burnumun ucu dustu
ust kollarım yapılı kaldı bacaklarım tombul kaldı
bu kısımda artık vucut sekıllendırmek ıcın spor duzenlı egzersız sart oldu
tabı burun ıcın bır egzersız var mı onu bılemıyorum
Şöyle bir ay düzenli yapsam, anlamlı bi fark olacak gibi ama..bakalım. Sağol samsonncumCanım haftada 5 gün 30 dk spor yapsan mutlaka şekle girer ya. Korkutma gözünü böyle.
Ya Nisaa biblo gibi hatunsun, maşallah. Burnun da gayet güzelhatta bır haber den kopyaladım
Öncelikle belirtelim, hamilelikte burunda yaşanan değişiklikler anne adayını korkutmasın, bu doğal bir süreçtir. Gebelik başlar başlamaz kadınlar kokulara karşı daha çok hassaslaşır. Bunun bir sonucu olarak da zaman içinde burunlarda önemli değişimler yaşanır. Bu duruma elbette hormonlar sebep oluyor. Kılcal damarlara daha çok kan gidiyor ve annenin burnu şişiyor. Bunun sebebi ise gebelik boyunca kokular konusunda daha hassas olsun ve bebeğini olumsuzluklardan korusun diye. Bu durum bile insan vücudunun en ince ayrıntısına kadar düşünülüp yaratıldığını gözler önüne seriyor.
Burun eski haline döner mi?
Anne adayının hamilelik boyunca yaşadığı değişimler doğumdan sonra normale döner. Burun şişliği de sorunu kadınların neredeyse hepsinde düzelir. Ancak çok az insanın burunu eski haline dönmez. Normal koşullarda burnun 40 gün içinde eski görünümüne kavuşması beklenir.
benım burnum o kadar buyudu yınede cok acayıp koku aldım ya
erhan kapıyı calardı acar acmaz hemen dusa gır derdım
adam eve gırer gırmez ılk ıs dus alırdı
daha dustan cıkarken kapıyı actıgı an kokuyorsuuuuunnn derdım
mutfagın onunden bıle gecerken kusardım reklam ızlerken bıle kusardım oyle kı huylanmıstım herseyden
meger buyumesının sebebı kokuya karsı hassasıyet olusumuyla alakalıymıs
ama neden eskı fındık halıme gelmedım ben neden neden4 sene oldu ya 4
3 tabak mercimek yedim saat 5 gibi Minnoşum yaa. Sonra da senin bitterini canım çekti, bir de karabuğday muffini patlattım üzerineaslinda gun icinde o kadar degisiyor ki.mesela o fotoda sabah ac karna cekildim.ama gun sonunda o karin sisiyo tok olunca kas falan belli olmuyo gobek cikiyor sadece bende mi yoksa herkeste mi boyle bilmiyorum
spora devam edicem haftada 3 gun yapsam yeterli:) dedigin gibi saglikli beslenme en guzeli vicdan azabi cekmiyorum bisey yiyince :)
pirinç falan yeme ben de nohut pilav vardi pilavı yemedim
Benim 4 yumurtaya gülenler 3 tabak mercimek mi yiyor3 tabak mercimek yedim saat 5 gibi Minnoşum yaa. Sonra da senin bitterini canım çekti, bir de karabuğday muffini patlattım üzerine
burnumun bende travmatık bır anısıda varYa Nisaa biblo gibi hatunsun, maşallah. Burnun da gayet güzelKomik geldi bu değişim olayı, ama doğrudur tabii. Ne kadar ilginç bir mucize zaten annelik, bebeğin oluşumu.
Kız kardeşim hamile, hayırlısıyla bitsin şu karantina da bir inceleyeyim ben kızı yakından
canim sanirim o dönem sen banliydin iHangi krem canim bana adını yazar misin ben nisanın bu mesajını kaçırmışım sanirim
SS aldım çok teşekkür ederimcanim sanirim o dönem sen banliydin i
isana cilt age performance göz cevresi serumu 6ml
missha misa geum sul vitalizing eye cream
rootree - mobitherapy age defy eye cream 20 gr
filorga göz cevresi kremi - optim eyes 15ml
cosmed revolution detoxing eye contour serum 15ml
flashpatch restoring night eye gels
heimish - Bulgarian rose water hydrogel eye patch 60´li
dermo clean eyevision under eye krem
herbaderm göz cevresi aydinlatici bakim kremi
1100üncü sayfa sanirim tam emin degil ben resmini cekmistim
canim sayfayi buldum 1092 canimmm iki sayfa falan bunu konustukSS aldım çok teşekkür ederim
Hemen bakıyorumcanim sayfayi buldum 1092 canimmm iki sayfa falan bunu konustuk
Hic ssıkılir miyim, 24/7 cocuklarla olmak gibisi yok. Sessizligi hicc ozlemiyorum:)Ay ne güzel ya, tam en sevimli yaşlar. Korona eğlencesi bunlarinsan sıkılmaz hiç evdee. Koy önlerine 3-5 ceviz, hurma kayısı, meyve kurusu tırtıklasın yavrular
Ay nisa hamile kalinca burun mu degisirmis ben bi daha hamile kalirsam yandim o zaman zaten biraz buyukhatta bır haber den kopyaladım
Öncelikle belirtelim, hamilelikte burunda yaşanan değişiklikler anne adayını korkutmasın, bu doğal bir süreçtir. Gebelik başlar başlamaz kadınlar kokulara karşı daha çok hassaslaşır. Bunun bir sonucu olarak da zaman içinde burunlarda önemli değişimler yaşanır. Bu duruma elbette hormonlar sebep oluyor. Kılcal damarlara daha çok kan gidiyor ve annenin burnu şişiyor. Bunun sebebi ise gebelik boyunca kokular konusunda daha hassas olsun ve bebeğini olumsuzluklardan korusun diye. Bu durum bile insan vücudunun en ince ayrıntısına kadar düşünülüp yaratıldığını gözler önüne seriyor.
Burun eski haline döner mi?
Anne adayının hamilelik boyunca yaşadığı değişimler doğumdan sonra normale döner. Burun şişliği de sorunu kadınların neredeyse hepsinde düzelir. Ancak çok az insanın burunu eski haline dönmez. Normal koşullarda burnun 40 gün içinde eski görünümüne kavuşması beklenir.
benım burnum o kadar buyudu yınede cok acayıp koku aldım ya
erhan kapıyı calardı acar acmaz hemen dusa gır derdım
adam eve gırer gırmez ılk ıs dus alırdı
daha dustan cıkarken kapıyı actıgı an kokuyorsuuuuunnn derdım
mutfagın onunden bıle gecerken kusardım reklam ızlerken bıle kusardım oyle kı huylanmıstım herseyden
meger buyumesının sebebı kokuya karsı hassasıyet olusumuyla alakalıymıs
ama neden eskı fındık halıme gelmedım ben neden neden4 sene oldu ya 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?