herkesınkı degıl ya hamılelıkten sonra daha da guzellesenlerde var :)Ay nisa hamile kalinca burun mu degisirmis ben bi daha hamile kalirsam yandim o zaman zaten biraz buyuk
ne bilim zaten buyuk gibi daha da buyurse ayy dusunemiyorumherkesınkı degıl ya hamılelıkten sonra daha da guzellesenlerde var :)
keske buyumesını ıstedıklerımız buyuse kuculmesını ıstedıklerımız kuculsene bilim zaten buyuk gibi daha da buyurse ayy dusunemiyorum
Cok haklisinkeske buyumesını ıstedıklerımız buyuse kuculmesını ıstedıklerımız kuculse
hayır madem 9 ay bu durumu yasayıp sonrasında bır omur anısını vucudumuzda tasıyoruz madem oyle hakkımız soke soke alırız
göz altlarim benim koyu bende acmaya calisiorum bu yüzden ihtiyacim var daha önce
tamamha 1094 de yazıyormus lıstem kaydedın kızlar :)
kuzum hepsiniben baska bır lıste daha yapmıstım epey uzunca ya 1092.sayfadakınden baska
Evdeyim sen nerdasın
heee sımdı anladım
olmustur tabı olmamııı25 dk bacak sporu yaptim sıkılaşmaya etkisi olur mu acabaa :)
Tebrik ederimbugun Halley ve simit vardi aksam korumadayim ama yemedim ay ilk defa sağlığıma zararlidir bu diyip yemedim kilo aldirmasindan ziyade :)
o dusman benim basimdada varTebrik ederimbenm koca dusman oruc tuttugum gun gitmis kola almis bana yemekle iceyim diye ama ben icmedim cips almis en sevdigim ve ben yemedim icim gitti ama ne yalan soylim
Olur tabi niye olmasin25 dk bacak sporu yaptim sıkılaşmaya etkisi olur mu acabaa :)
Ay insan biraz destek olur o surpriz yaptigini dusunuyor ama sabrimi siniyoro dusman benim basimdada var
her evde genelde oluyor bir taneee
ama biz onlara uyumuyoruz saglikli oluyoruz fit oluyoruz inceliyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?