Sağlıklı beslenirken;

Arkadaşlar bende ömür boyu böyle sağlıklı beslenmek istiyorum 30 gündür yapıyorum ama ölene kadar yapabilir miyim?yıllardır yapan var mı?Ne tavsiye edersiniz.
ben yapıyorum 2 senedır bır kere bıle kotu beslenmedım konunun kendısı komple tavsıye ıcerıyor yapabıleceklerınızı okudukca gorebılırsınız :)

N nscckts Nisacım, sizin sabunlar hala satışta mı? Bi ara internet sitesi kuruyordunuz, kurdunuz mu?
canısı sabun satısını korona sebebıyle sıtede kaldırdık bız ama sen ıstersen sana gonderırım sabun

kızlar dunku cılgınlık neydı oyle ya
mıllet resmen sokaklara dokulmus resımlerı haberlerı gordunuz mu
saka gıbı...
50 tane ekmek alan 2 kola ıcın o kalabalıga gıren cıkolata gofret ıcın meyve suyu ıcın kavga eden
gercekten rezıllık

Şimdi lazım değil de eşimin deri, kepek sorunu var kafada..daha önce yazmıştın sen kendi eşin için katran sabunu kullanmışsın..ondan almak istiyorum ama aciliyeti yok, şu salgın geçsin. O zaman isterim, çok sağol

Akılsızlığın daniskası gerçekten:/ ekmek neyse de(ekmeksiz doymuyor biçok insan), onu da alıp dolaba koyabilirlerdi tükenmesini beklemeden..kola, gofret için oraya yığılmanın ne anlamı vardı gerçekten:/
Bi de büyükşehir olmayan yerlerde de yaşanmış aynı rezillik, hoparlörlerden anons etmişler “biz büyükşehir değiliz” diye millet aksiyon arıyordu galiba:/

saglık bakanının tum emegı bosa gıttı 1 gecede
ben saglık bakanı olsam cıkar oglum gerızekalımısınız sız 1 aydır ben ne konusuyorum derım yanı bu ınsanlara boyle konusmak lazım
hayır o kafadakıler korona olup gıtse hıc uzulmem zerre uzulmem ınsanların ustunde yuk cunku boyle cehalet
baskalarına bulastıracaklar hasta olmayan da enfekte olmus olacak ve ptesı calısanlar ıs yerıne komsusuna bulastıracak
artık acıyorum ya cok zavallıca

Pazartesi-salı benim de zorunlu dışarı çıkmam lazım:///
Açıklama zamanı da çok kötü ama:/
Hadi biz akıl ediyoruz, çok tüketmiyoruz ya da evde bi süre idare edecek her türlü yiyeceğimiz var ama olmayan insanlar için daha öncesinden bilgilendirme yapılmalıydı. İsrail’de de yapılıyormuş kısa süreli karantinalar ama bikaç gün önceden duyurusu yapılıyormuş “karantina olabilir, ona göre hazırlıklı olun” diye. Bizim millete 2 saat kala duyurusunu yapmak da büyük facia gerçekten.

kesınlıkle oyle en azından en gec oglen bılgı verselerdı oglen arasında ıs cıkısında bebek bezı gıbı cocuklu evlerde olan ıhtıyacları tedarık ederlerdı gece gece boyle yıgılma olmazdı ınanılmaz becerıksızlık basarısızlık resmen hiç ettıler herseyı

ya bırde altı ustu 2 gun evden cıkmayın dendı sankı 1 ay denmıs gıbı nasıl bır korku bu
aslında sokaga cıkma yasagı da sayılmaz sokaga cıkma yasagı ıcın ohal olması lazım
2 gun ozellıkle haftasonuna denk getırılmıs basıt bır sınırlandırmayı berbat bır saatde berbat sekılde yaparak facıaya sebep oldular , zararı onceden on gorup ona gore tedbır alınması gerektı

1 aydır bır kere evden cıkmamıs bızlerın de evde kalma surelerı bunlar yuzunden uzuyor resmen hakka gırıyorlar ne kadar cok dusuncesız cahıl ınsan varmıs ya

bilim kurul uyesı cok guzel demıs twitterda
1 aydır kurekle kar kazıyorduk 1 gecede çığ düştü demıs
Doğru demiş de keşke açıklama zamanını da tartışsalarmış kurul toplantılarında.
Yaa Nisa bu arada ülkede büyük bir çoğunluk somun ekmeğin arasını açıp, içine bişeyler koymadan doyamıyor:) ya da sokum yapmadan:) üstelik taze olması lazım bir de iki günlük, dilimlenmiş ekmeği de kabul etmiyorlar. Alışkanlıklardan, lüksünden de kolay kolay vazgeçemiyor insanlar. Şimdi bi haberde gördüm, en erken sene sonu deniyor dünyada salgının kontrol altına alınabilmesi için.
Bu arada bebeğimin vizeye ret geldi sebebi de iki tane daha evrak istemişlerdi görüşme günü. Faxla gönder dediler, gönderdim..eminim gittiğinden de.. Ret yazısında evrakları göndermedin diyorlar çok sinir bozucu değil mi:/ eşim kızlarına hasret kaldı orda:/

“İnsanı açlık değil tokluk öldürür” demiş İbn Haldun.
Az önce okudum, kararın açıklanması için 21.00 sonrasını bekliyormuş yetkililer, market ve büfeler kapansın, izdiham olmasın diye(ekmek su yerleri zaten açık olacakmış)..ama birileri kaos yaratmak için bilerek öncesinde haberi sızdırmışlar. Yine de önceden “karantina olabilir, tedarikli olun” uyarısını bari yapsalardı.

ah ya pekı bu durumda bır cozum yok mu ne olacak boyle bu sekılde mutlaka bır cozumu vardır kuzum ne yapmak gerekmıs pekı bu red sonrası
ben bu ıslerı hıc bılmedıgım ıcın nasıl ılerler bılemıyorum cunku
mutlaka cozumu vardır degıl mı

Onceden yapsalardi da ayni facia olurdu canim bulgurda mi yok un da mi yok ya da makarna devlette de var bu yasagi gece koyup cok ihtiyaci olan insanlarin temel ihtiyacini karsilayacagina dair bir duyuru yapip karsilasaydi ama nerdee

Salı günü görüşmek için gideceğim ama pek yardımcı olacaklarını sanmıyorum. Sadece şansımı deniycem.

Onceden yapsalardi da ayni facia olurdu canim bulgurda mi yok un da mi yok ya da makarna devlette de var bu yasagi gece koyup cok ihtiyaci olan insanlarin temel ihtiyacini karsilayacagina dair bir duyuru yapip karsilasaydi ama nerdee
Her türlü yönetim fiyaskosu bence. Herkesten çok bilinçli,sorumlu bir hal takınmasını bekleyip böyle karar alınmaz ki:/ Bilim kurulu fazla elit, halktan birilerini, sağlık bakanlığındaki temizlik görevlilerini falan alsalar bu konuda onların önerisi olurdu en azından.

Aynen sokaga cikma yasagini bile yonetmeyi beceremediler empati sifir

Her şeyi çok güzel yapmışsın, sağlıklı yemek tarifleride işin en güzel yanı! Yalniz diğer arkadaşlarında dediği gibi ekmeksiz bu iş çok zor, bir de öğle yemeği yemedim mi hiç? Yoksa ben mi göremedim. Ben bu zamana kadar çok diyet yaptım, çok kez kilo verdim, sonra tekrar aldım. Öğrendim ki diyet değil sağlıklı beslenme girmeli hayatımıza. Benim de diyet yapmadan Nasıl kilo verdiğimi yazdığım bir yazım var , .... sayfasından yazıma ulasıp, farklı fikir sahibi olabilirsin.
gkuzpinar 82

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlarrr gunun raporunu veriyim hemen
sabah 2 yumurtadan yulafli omlet 1 muz ve peynir cay, öğlen türk kahvesi 2 kare bitter yedim
ara ogun yaptim tekrar bir çay bardağı sut ve 2 ceviz yedim
aksamda 1 kase yoğurtla sebzeli kabakli tavuk yemeği yedimm :)
bir de 25 dk da yine iç bacak icin sporumu yaptımm

Bende yulafli omlet peynir aksamada olan sebzelerle turlu yaptim onu yedim iki tabaga yakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…