Aynenilk bir günü atlattik yarini da çıkaralım tamam sonra doğru marketeee:))))
Pazartesi günü de yığılma olur bak aypare:/ dikkatli ol sen de kalabalık görürsen çıkma biraz:)ilk bir günü atlattik yarini da çıkaralım tamam sonra doğru marketeee:))))
Pazartesi günü de yığılma olur bak aypare:/ dikkatli ol sen de kalabalık görürsen çıkma biraz:)
bizim millet ne kadar cahilmis onu gördük ihtiyaç için cikarsin da kardeşim 2 gün kola icmesen 2 gun icki içmesen 2 gun gofret yemesen ölür müsün yaAyneninsallah uzatmazlar ama uzayacak gibi hissediyorum
Hem de cok cahil malesef.ben acik hava cezaevi gibi bi yerde oturuyorumbizim millet ne kadar cahilmis onu gördük ihtiyaç için cikarsin da kardeşim 2 gün kola icmesen 2 gun icki içmesen 2 gun gofret yemesen ölür müsün ya
alkol alan sigara alan bir tek kola için siraya giren abur cubur alan inanamadim gozlerime ya
pazartesi ben de cok yogunluk olursa cikmam burda yakinimizda cok bakkal var Allah'tan
orduda evde olsam orda da hemen karşıda bakkal filan vardi sansliyim o konuda ama insanlar cahil
e ama dıyet degıl saglıklı beslenmeyle bu mesele cozulur deyıp ekmeksız zor demek olmaz kı :)Her şeyi çok güzel yapmışsın, sağlıklı yemek tarifleride işin en güzel yanı! Yalniz diğer arkadaşlarında dediği gibi ekmeksiz bu iş çok zor, bir de öğle yemeği yemedim mi hiç? Yoksa ben mi göremedim. Ben bu zamana kadar çok diyet yaptım, çok kez kilo verdim, sonra tekrar aldım. Öğrendim ki diyet değil sağlıklı beslenme girmeli hayatımıza. Benim de diyet yapmadan Nasıl kilo verdiğimi yazdığım bir yazım var , gulbencakir.home.blog sayfasından yazıma ulasıp, farklı fikir sahibi olabilirsin.
gkuzpinar 82
canısıkizlarrr gunun raporunu veriyim hemen
sabah 2 yumurtadan yulafli omlet 1 muz ve peynir cay, öğlen türk kahvesi 2 kare bitter yedim
ara ogun yaptim tekrar bir çay bardağı sut ve 2 ceviz yedim
aksamda 1 kase yoğurtla sebzeli kabakli tavuk yemeği yedimm :)
bir de 25 dk da yine iç bacak icin sporumu yaptımm
oh superBende yulafli omlet peynir aksamada olan sebzelerle turlu yaptim onu yedim iki tabaga yakin
Sagol canimoh super
bana bunlarla gelın ya bak ıste ıkı tabak yemek yedım dıyor en saglıklısından mis mis bebek gıbı super ıste bu :)
hem doydun hem saglık yedın afıyet olsun
evet simdi farkettim :Fcanısı
aynı gun hem yulaf hem sut hem muz hem bıtter hem cevız
yaptıgın seyın farkında mısın :)
yulaf ve sut ıkısıde vucutda tukettıgın an gluten etkısı verır
hadı o ıkılıyı tukettın ustune muz bıtter ve cevız eklemıssın
eger muzlu yulaflı bır lapa yapıp yeseydın sesımı cıkarmazdım da
combo yapmıssın mubarek :)
Şimdi Karatay bunlara "tahıl beyinliler " demekte haksız mı?kızlar dunku cılgınlık neydı oyle ya
mıllet resmen sokaklara dokulmus resımlerı haberlerı gordunuz mu
saka gıbı...
50 tane ekmek alan 2 kola ıcın o kalabalıga gıren cıkolata gofret ıcın meyve suyu ıcın kavga eden
gercekten rezıllık
Kizlar bugun buzluktan arap tavasi cikardim onu yedim malesefpatates var icinde
Ben de bugün ilk başladım. Gerçekten acayip uyandırıyor, o sabah sersemliği hemen gidiyor, ki düşün benim yaptığım 3 lü set, 5 dk bile sürmüyordur. Hadi bakalım, birbirimizi bunun içinde motive edelim, devamlı olsun inşallah.Bugün tibete başlayalı bir hafta oldu egzersiz sayımı artırdım. Tibet yaptıktan sonra daha bir yenilenmiş hissediyorum vücudu bi rahatlık geliyor
Oluyor öyle canım ya, insanın kafası bir kaç şeye bölündüğünde özellikle. Benim yaşımı unutmuşluğum var, adres bişey mi?demın bankadan kredı kartı basvurum ıcın aradılar bılgı ıstemeye
kafam dagınıktı cocuk dıkkatımı dagıttı ınsallah telefonun ucundakı ne kadar salak bır kadınla konusuyorum dememıstır evımın adresını unuttum cunku faturaya bakmak zorunda kaldım
hos bunda 2 senede bır habıre ev tasımıs olmamın etkısı de var mı tabıkı var ama bu benım şaşkoloz oldugumu yıne degıstırmez
sabah mercımek corbası ıctım ya bol lımonlu acılı
canım cektı napım
suan cay ıcıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?