Sağlıklı beslenirken;

Bu saate kadar sadece iki dilim mercimek ekmeği yedim beni patlattı resmen
Simdi de bi tabak soğanlı yeşil biberli acı pulbiberlei kıymalı 2 yumurtali omlet yedim
oohh afıyet olsun resmen ben sıfalanmıs gıbı hıssettım
karnim tok ama canim nasil tatli istiyor
ama yemicem cunku midemin buna ihtiyacı yok çünkü tokum
cozdun bu işi bak :) ıste kılıt nokta buydu

Allahımmm Arapça mııı
Ben fe istiyorum samsonnum yaaa. Ama kafa müsait değil:/
Afiyet şeker olsun yediklerin

Merhaba, 3lu set dediginiz nasil okuyor! Tibeti bende denedim ama son hareket agir geldi, vucut da agir olunca...

Merhaba, 3lu set dediginiz nasil okuyor! Tibeti bende denedim ama son hareket agir geldi, vucut da agir olunca...
3lu set her hareketi 3 kere tekrar demek. Tibete 3 tekrar ile başlanır. Her hafta 2 ser sayi artırarak 21 e kadar tamamlanır. 21 den sonra sabit sürekli 21 yapılır. Eğer gün atlatırsan eski sayıdan devam edilir.

3lu set her hareketi 3 kere tekrar demek. Tibete 3 tekrar ile başlanır. Her hafta 2 ser sayi artırarak 21 e kadar tamamlanır. 21 den sonra sabit sürekli 21 yapılır. Eğer gün atlatırsan eski sayıdan devam edilir.
Tesekkur ederim. 3 kere az geldi, 2 dakikami almaz ne guzel:) ben 12den basladim, abarttim mi yoksa..
:)

Gunaydin herkese...

Imdaaat...

Ekmegi ke-se-mi-yo-rum

Hurmali toplara bagimli oldum

Sīkīntīdan habire yemek istiyorum

Irademi kaybettim

Aynaya baktim.. Popom yarim dunya olmak uzere

Gobegim gitmiyor

Harkertsizlestim iyice

Netflix’i kim bulduysa.. 150 kilo olur insallah

Ahada icimi doktum.. iyi geldi ..

netflixi bulanin sucu ne valla ben takdir ediyorum kendisini olay sende bende bitiyor Netflix izleyecegine spor videosu ac yap bugün gun oturmaaa

Tesekkur ederim. 3 kere az geldi, 2 dakikami almaz ne guzel:) ben 12den basladim, abarttim mi yoksa..
:)
O şekilde başlanmıyor canım 3 ten başlayıp artıracaksın. Değişimi öyle hissediyorsun.
tibet egzersizleri icin baslamak icin uygun günü bekliyorum
ay´a göre baslamak icin günleri takip ediyorum
Ben de takip ettim geçen hafta vardı uygun saatler hemen başladım. Bir haftayı devirdim.

yedıkce yıyesın gelır ben o yuzden dıyorum bızım gıbı ıstahlılar komple kesmelı bu tarz yıyeceklerı dıye
sakalım yok kı kımse dınlemıyor benı :)
yemeden cok zor dıyorsunuz halbukı yıyınce hersey daha zor.

tarafını sec :) yemek yada yememek ıste butun mesele bu

bugun halıları topladım yıkamaya gonderdım koltukları sıldım perdelerde yıkandı
yerler supurulup sılındı toz alındı balkon yıkandı mutfak komple cıktı banyo wc yıkandı nevresımler degıstı tozlar alındı yazlık halıları actım dusa gırdım cıktım yemek yaptım

bugun gunlerden yıne pancar motoru gıbıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…