oohh afıyet olsun resmen ben sıfalanmıs gıbı hıssettımBu saate kadar sadece iki dilim mercimek ekmeği yedim beni patlattı resmen
Simdi de bi tabak soğanlı yeşil biberli acı pulbiberlei kıymalı 2 yumurtali omlet yedim
cozdun bu işi bak :) ıste kılıt nokta buydukarnim tok ama canim nasil tatli istiyor
ama yemicem cunku midemin buna ihtiyacı yok çünkü tokum
yarin kahve yanina yicemoohh afıyet olsun resmen ben sıfalanmıs gıbı hıssettım
cozdun bu işi bak :) ıste kılıt nokta buydu
AllahımmmHello Ladies
İnternet paketim bitmişti. Geri döndüm.
Sakin, bol arapça çalışmalı bir hafta sonu oldu. Evde zararlı bişey yok zaten tüketecek.
Akşam mercimek keki yaptım, içine kuru soğan ve acı yeşil biberde katmıştım, onu yedim.
Şimdi Karatay bunlara "tahıl beyinliler " demekte haksız mı?
Allahım buralar hep Arap(ça) olmuşKizlar bugun buzluktan arap tavasi cikardim onu yedim malesefpatates var icinde
Merhaba, 3lu set dediginiz nasil okuyor! Tibeti bende denedim ama son hareket agir geldi, vucut da agir olunca...Günaydın KK'nın fit ve güzel hatunlarıı
Bişey olmaz o kadarcıktan canım, modunu düşürüp nişastaya dayanma sakın.
Ben de bugün ilk başladım. Gerçekten acayip uyandırıyor, o sabah sersemliği hemen gidiyor, ki düşün benim yaptığım 3 lü set, 5 dk bile sürmüyordur. Hadi bakalım, birbirimizi bunun içinde motive edelim, devamlı olsun inşallah.
Teşekkür ederim şimdi deneyecegimaylinftm mesajları kaydetmek mesajın sag kosesınde kaydet butonu var favorılere ekleme kısmı
bır kurcala goreceksın orda duruyor :)
Tesekkur ederim canimAllahım buralar hep Arap(ça) olmuş
Afiyet olsun sana da kestane:)
3lu set her hareketi 3 kere tekrar demek. Tibete 3 tekrar ile başlanır. Her hafta 2 ser sayi artırarak 21 e kadar tamamlanır. 21 den sonra sabit sürekli 21 yapılır. Eğer gün atlatırsan eski sayıdan devam edilir.Merhaba, 3lu set dediginiz nasil okuyor! Tibeti bende denedim ama son hareket agir geldi, vucut da agir olunca...
Tesekkur ederim. 3 kere az geldi, 2 dakikami almaz ne guzel:) ben 12den basladim, abarttim mi yoksa..3lu set her hareketi 3 kere tekrar demek. Tibete 3 tekrar ile başlanır. Her hafta 2 ser sayi artırarak 21 e kadar tamamlanır. 21 den sonra sabit sürekli 21 yapılır. Eğer gün atlatırsan eski sayıdan devam edilir.
bana da haber verir misintibet egzersizleri icin baslamak icin uygun günü bekliyorum
ay´a göre baslamak icin günleri takip ediyorum
netflixi bulanin sucu ne valla ben takdir ediyorum kendisini olay sende bende bitiyorGunaydin herkese...
Imdaaat...
Ekmegi ke-se-mi-yo-rum
Hurmali toplara bagimli oldum
Sīkīntīdan habire yemek istiyorum
Irademi kaybettim
Aynaya baktim.. Popom yarim dunya olmak uzere
Gobegim gitmiyor
Harkertsizlestim iyice
Netflix’i kim bulduysa.. 150 kilo olur insallah
Ahada icimi doktum.. iyi geldi ..
tamam canim veririmbana da haber verir misin
O şekilde başlanmıyor canım 3 ten başlayıp artıracaksın. Değişimi öyle hissediyorsun.Tesekkur ederim. 3 kere az geldi, 2 dakikami almaz ne guzel:) ben 12den basladim, abarttim mi yoksa..
:)
Ben de takip ettim geçen hafta vardı uygun saatler hemen başladım. Bir haftayı devirdim.tibet egzersizleri icin baslamak icin uygun günü bekliyorum
ay´a göre baslamak icin günleri takip ediyorum
yedıkce yıyesın gelır ben o yuzden dıyorum bızım gıbı ıstahlılar komple kesmelı bu tarz yıyeceklerı dıyeGunaydin herkese...
Imdaaat...
Ekmegi ke-se-mi-yo-rum
Hurmali toplara bagimli oldum
Sīkīntīdan habire yemek istiyorum
Irademi kaybettim
Aynaya baktim.. Popom yarim dunya olmak uzere
Gobegim gitmiyor
Harkertsizlestim iyice
Netflix’i kim bulduysa.. 150 kilo olur insallah
Ahada icimi doktum.. iyi geldi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?