- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
maşallah diyorumbugun halıları topladım yıkamaya gonderdım koltukları sıldım perdelerde yıkandı
yerler supurulup sılındı toz alındı balkon yıkandı mutfak komple cıktı banyo wc yıkandı nevresımler degıstı tozlar alındı yazlık halıları actım dusa gırdım cıktım yemek yaptım
bugun gunlerden yıne pancar motoru gıbıyım
bugun halıları topladım yıkamaya gonderdım koltukları sıldım perdelerde yıkandı
yerler supurulup sılındı toz alındı balkon yıkandı mutfak komple cıktı banyo wc yıkandı nevresımler degıstı tozlar alındı yazlık halıları actım dusa gırdım cıktım yemek yaptım
bugun gunlerden yıne pancar motoru gıbıyım
ben kullaniyorum o kadar rahat ki bu spor sutyenleri normal sutyenle asla uyuyamazdim oyle rahat uyuyorum cok rahat varmi.yok mu belli değil normal sütyen kullanamaz oldumKızlar yaa içinizde spor sütyeni kullanan var mı?
Benim vardı yıllardır kullandığım bi ürün ama Almanya’da kaldı. Son eşya bulucu kocambulamamış maalesef, ne marka olduğunu da hatırlamıyorum.
Malum memeler süt dolu, şöyle sımsıkı tutacak bi ürün biliyor musunuz acaba? Köye gidince deli danalar gibi koşu yapıcam da
Benim alacağım ürün kendini bariz belli etmeliben kullaniyorum o kadar rahat ki bu spor sutyenleri normal sutyenle asla uyuyamazdim oyle rahat uyuyorum cok rahat varmi.yok mu belli değil normal sütyen kullanamaz oldum
yani rahatlık olarak dedim , hiç sıkmıyor rahatsiz etmiyor anlamında yumuşak yab sütyen gibi sertlikleri yokBenim alacağım ürün kendini bariz belli etmeliacayip sıkı bişey olmalı. Koşmak değil, hareket dahi edemem aksi taktirde:)
Bu arada Reyhan Oksay adında birini keşfettim youtube daiç bacak vs için..
hıc spor yapmadıgım ıcın bılemıyorum hangısı guzeldır onu da bılemıyorum bılenler burda paylasırsa cok sevınırım doktor kontrolu ev temızlıgı gıbı durumlarda gıymek ıcın lazım oluyor acıkcası onun ıcın alıcamKızlar yaa içinizde spor sütyeni kullanan var mı?
Benim vardı yıllardır kullandığım bi ürün ama Almanya’da kaldı. Son eşya bulucu kocambulamamış maalesef, ne marka olduğunu da hatırlamıyorum.
Malum memeler süt dolu, şöyle sımsıkı tutacak bi ürün biliyor musunuz acaba? Köye gidince deli danalar gibi koşu yapıcam da
hah aynı bana da boyle bırsey lazımBenim alacağım ürün kendini bariz belli etmeliacayip sıkı bişey olmalı. Koşmak değil, hareket dahi edemem aksi taktirde:)
Bu arada Reyhan Oksay adında birini keşfettim youtube daiç bacak vs için..
hangısını kullanıyorsun canısıben kullaniyorum o kadar rahat ki bu spor sutyenleri normal sutyenle asla uyuyamazdim oyle rahat uyuyorum cok rahat varmi.yok mu belli değil normal sütyen kullanamaz oldum
Ama ama piskologlar da diyor ki aliskanliklari degistirmek icin minik adimlar atmak lazim ki degisim farketmeden aliskanliga donussun. Kafam karisti simdiyedıkce yıyesın gelır ben o yuzden dıyorum bızım gıbı ıstahlılar komple kesmelı bu tarz yıyeceklerı dıye
sakalım yok kı kımse dınlemıyor benı :)
yemeden cok zor dıyorsunuz halbukı yıyınce hersey daha zor.
tarafını sec :) yemek yada yememek ıste butun mesele bu
Nisacım, ben hamilelik öncesi bu modelde bi ürün kullanmıştım. Çok iyiydi, toparlama konusunda. Triump markası çok iyidir. Boynerde gördüm bu ürünü, bi bak istersen.hah aynı bana da boyle bırsey lazım
Nisaaa, plates çemberi kullansana. Acayip çalıştırıyor göğüs kaslarını. Benim bi ara acayip toplamıştı. Sonra bebeler geldi, gerihıc spor yapmadıgım ıcın bılemıyorum hangısı guzeldır onu da bılemıyorum bılenler burda paylasırsa cok sevınırım doktor kontrolu ev temızlıgı gıbı durumlarda gıymek ıcın lazım oluyor acıkcası onun ıcın alıcam
mesela bana toparlayan fuze gıbı dık duzgun sıkı durduran bırsey lazım bır hoplayacak olsam karsıkı daglar yıkılır allah esırgesın ulke bır sarsıntı bır darbe daha kaldıramazoyle kı bagımsızlıklarını ılan etmısler dusun
nisam ben ordudan pentiden aldım, bastan hadise var orduda oradan aldım 2 3 tane cok cok guzel cikinca biraz daha kaliteli bir şeyler alayim dedim hep giymek icin, bi de decathlon da var onlar cok guzel toparliyor buralara bakabilirsin. pentinin kumaşı ve rahatlığı 10/10hangısını kullanıyorsun canısı
Amel defteri niye kapandı kızyani rahatlık olarak dedim , hiç sıkmıyor rahatsiz etmiyor anlamında yumuşak yab sütyen gibi sertlikleri yok
bence mutlaka al ben normal sütyen yerine bunlardan kullaniyorum artik.
ic bacak icin cok egzersiz var yapiyim dedim amel defterim kapandi sjsjjs
Spor icin ozel olanlari var, spor magazalarinda satiliyor. Tavsiye ederim cok iyilerNisacım, ben hamilelik öncesi bu modelde bi ürün kullanmıştım. Çok iyiydi, toparlama konusunda. Triump markası çok iyidir. Boynerde gördüm bu ürünü, bi bak istersen.
Ben koşu için arıyorum, daha sıkı bişey.
Triumph burada cok pahali. En az 40’euro vardir buNisacım, ben hamilelik öncesi bu modelde bi ürün kullanmıştım. Çok iyiydi, toparlama konusunda. Triump markası çok iyidir. Boynerde gördüm bu ürünü, bi bak istersen.
Ben koşu için arıyorum, daha sıkı bişey.
Boyner fiyatı iyi geldi bana. Sen de mi yurtdışındasın? Hangi ülke?Triumph burada cok pahali. En az 40’euro vardir bu
Biliyorum, şimdi mağazalar kapalı. Denemeden online almak mecburiyetindeyim ya o yüzden kullanan varsa fikir alayım dedimSpor icin ozel olanlari var, spor magazalarinda satiliyor. Tavsiye ederim cok iyiler
Belcikadayim ben. Sen?Boyner fiyatı iyi geldi bana. Sen de mi yurtdışındasın? Hangi ülke?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?