Almanyaday(d)ım sayılır:/ şimdi Türkiye’deyim. Bebeğimin vizesi için geldim, kaldım.Belcikadayim ben. Sen?
Korona’dan dolayi mi kaldin? Allah kolaylik versimAlmanyaday(d)ım sayılır:/ şimdi Türkiye’deyim. Bebeğimin vizesi için geldim, kaldım.
Evet, koronadan dolayı. AminKorona’dan dolayi mi kaldin? Allah kolaylik versim
Aman dikkat mercimegin fazlasi da kilo yapar gibime geliyor:))kzlar yarın 2 paket mercimek Alicam o kadar guzel gidiyor ki bu mercimek ekmegi kahavltida alin yapin hele ben ekmeksiz yapamam diyen kesinlikle denesin. sabah 2 dilim yedim aksama kadar aclik yok, aksam bitmek bilmeyen yeşil mercimek ten ve köfte yedim ayranla. simdi kendime ödül olarak dün yaptığım dondurmayi veriyorum hepsini yicem
yok canim totalde 1 tepsi ekmegi 1 bardaktan yaptim ince benim 2 dilim ekmek kadar yiyorumAman dikkat mercimegin fazlasi da kilo yapar gibime geliyor:))
kzlar yarın 2 paket mercimek Alicam o kadar guzel gidiyor ki bu mercimek ekmegi kahavltida alin yapin hele ben ekmeksiz yapamam diyen kesinlikle denesin. sabah 2 dilim yedim aksama kadar aclik yok, aksam bitmek bilmeyen yeşil mercimek ten ve köfte yedim ayranla. simdi kendime ödül olarak dün yaptığım dondurmayi veriyorum hepsini yicem
Tu parles français?Belcikadayim ben. Sen?
Ben gaz problemi yaşamadım.. ama acayip tok tutuyoGünaydın kızlarneredeyse öğle oldu gerçi.
Lingenin tarifini tekrar bakıcam. Ben de bir kez direkt mercimekden yaptım, gerçekten güzeldi, ama bana fazla gaz yapmıştı.
Canım siz suda falan bekletmişsiniz di mi? Öylesi daha mantıklı hakketen. Mutlaka sizin versiyonu deniyeceğim. Benim yaptığımda önce mercimekleri ısıtıp eritiyorduu.Ben gaz problemi yaşamadım.. ama acayip tok tutuyo
Köye yeni bir hava katacaksın Fitsyy, belkide bir akım başlar senle. Jogginci AnaaKızlar yaa içinizde spor sütyeni kullanan var mı?
Benim vardı yıllardır kullandığım bi ürün ama Almanya’da kaldı. Son eşya bulucu kocambulamamış maalesef, ne marka olduğunu da hatırlamıyorum.
Malum memeler süt dolu, şöyle sımsıkı tutacak bi ürün biliyor musunuz acaba? Köye gidince deli danalar gibi koşu yapıcam da
Öyle yapanlar hiç beğenmiyor, sen de suda beklet haşlama... çok güzel oluyor tuzlu kek gibiCanım siz suda falan bekletmişsiniz di mi? Öylesi daha mantıklı hakketen. Mutlaka sizin versiyonu deniyeceğim. Benim yaptığımda önce mercimekleri ısıtıp eritiyorduu.
süper! ben bunun içine sebze de katarım, geçen soğan acı biber peynir yakışmıştı. Tek başına yemek olur valla.Öyle yapanlar hiç beğenmiyor, sen de suda beklet haşlama... çok güzel oluyor tuzlu kek gibi
Koşu için yeterli midir sıkılığı samsonnum?Eki Görüntüle 2620036
nobahari canım, ben de bundan var. "Loveable sports" Çok iyi gerçekten. Bulabilirsen tavsiye ederim, önden kopçalı. aypare ackerman kuşum böyle bişey ile uyuman imkansız, çok sıkı tutuyor.
Eskiden La Senza var dı kızlar bilir misiniz? Süper kalıp süper rahat şeylerdi. Fazla kalmadı TR de maalesef . Hala kullanmaya kıyamadığım stoklarım var.
Hehehe:) canım yaaa ben yıllardır her gidişimde hep yürüyüş/koşu yaparım. Alışkınlar bana:) hatta tüm aile teyakkuzda oluyor spor konusunda ben gidinceKöye yeni bir hava katacaksın Fitsyy, belkide bir akım başlar senle. Jogginci Anaa
Canım bence gayet yeterli, çok sıkı, ama benim göğüsler de öyle büyük değil zaten. O yüzden yanlış yönlerdirmek de istemem.Koşu için yeterli midir sıkılığı samsonnum?
ben kacirdim o saatleriO şekilde başlanmıyor canım 3 ten başlayıp artıracaksın. Değişimi öyle hissediyorsun.
Ben de takip ettim geçen hafta vardı uygun saatler hemen başladım. Bir haftayı devirdim.
tamam sana en mınık adımı soyluyorumAma ama piskologlar da diyor ki aliskanliklari degistirmek icin minik adimlar atmak lazim ki degisim farketmeden aliskanliga donussun. Kafam karisti simdi
Yaw neyin saati ki bu? Yoga ya başlamak için de doğru bi saat var? Ne diyordu mesela?ben kacirdim o saatleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?