Sağlıklı beslenirken;

kzlar yarın 2 paket mercimek Alicam o kadar guzel gidiyor ki bu mercimek ekmegi kahavltida alin yapin hele ben ekmeksiz yapamam diyen kesinlikle denesin. sabah 2 dilim yedim aksama kadar aclik yok, aksam bitmek bilmeyen yeşil mercimek ten ve köfte yedim ayranla. simdi kendime ödül olarak dün yaptığım dondurmayi veriyorum hepsini yicem

Aman dikkat mercimegin fazlasi da kilo yapar gibime geliyor:))

Günaydın kızlar neredeyse öğle oldu gerçi.

Lingenin tarifini tekrar bakıcam. Ben de bir kez direkt mercimekden yaptım, gerçekten güzeldi, ama bana fazla gaz yapmıştı.

nobahari canım, ben de bundan var. "Loveable sports" Çok iyi gerçekten. Bulabilirsen tavsiye ederim, önden kopçalı. aypare ackerman kuşum böyle bişey ile uyuman imkansız, çok sıkı tutuyor.

Eskiden La Senza var dı kızlar bilir misiniz? Süper kalıp süper rahat şeylerdi. Fazla kalmadı TR de maalesef . Hala kullanmaya kıyamadığım stoklarım var.

Köye yeni bir hava katacaksın Fitsyy, belkide bir akım başlar senle. Jogginci Anaa

Koşu için yeterli midir sıkılığı samsonnum?

Köye yeni bir hava katacaksın Fitsyy, belkide bir akım başlar senle. Jogginci Anaa
Hehehe:) canım yaaa ben yıllardır her gidişimde hep yürüyüş/koşu yaparım. Alışkınlar bana:) hatta tüm aile teyakkuzda oluyor spor konusunda ben gidince Ben ayrılınca eski düzen tekrar geliyor ama:/

Ama ama piskologlar da diyor ki aliskanliklari degistirmek icin minik adimlar atmak lazim ki degisim farketmeden aliskanliga donussun. Kafam karisti simdi
tamam sana en mınık adımı soyluyorum
ekmek yerıne salata ye
marula peynir dürümü yap :)
mınık de olsa adım at dıyor yanı :) aynı alıskanlıklara devam ettıgın surece ancak bel bolgesı ve bacak cevresıne darbe ındırırsın cunku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…