Aynen sabah güzel enerji veriyor. Ben şimdi 5 e başladım. Gerçekten hem vakit olarak az hem 5 hareket zorlayıcı degilGünaydın KK'nın fit ve güzel hatunlarıı
Bişey olmaz o kadarcıktan canım, modunu düşürüp nişastaya dayanma sakın.
Ben de bugün ilk başladım. Gerçekten acayip uyandırıyor, o sabah sersemliği hemen gidiyor, ki düşün benim yaptığım 3 lü set, 5 dk bile sürmüyordur. Hadi bakalım, birbirimizi bunun içinde motive edelim, devamlı olsun inşallah.
Ay badminton bayılıyorum. Lisedeyken takımımız vardı maclar yapıyorduk. Geçen gün bende eşime dedim bi badminton seti alalım bahçede oynarizgünaydin kizlar
dün spor yaptim squat falan
1 saat kadarda badminton oynadik yegenimle bir kac gündür oynuyoruz baya yoruyor.
evet cok zevkli oluyorAy badminton bayılıyorum. Lisedeyken takımımız vardı maclar yapıyorduk. Geçen gün bende eşime dedim bi badminton seti alalım bahçede oynariz
3 'er 3'er arttırın her hafta diyordu sanki kitabında, en son 21 e kadar diye hatırlıyorum ama, çok da emin değilim.Aynen sabah güzel enerji veriyor. Ben şimdi 5 e başladım. Gerçekten hem vakit olarak az hem 5 hareket zorlayıcı degil
Şimdi bi video seyrettim, senin dediğin gibi 2'şer arttırıyormuşuz3 'er 3'er arttırın her hafta diyordu sanki kitabında, en son 21 e kadar diye hatırlıyorum ama, çok da emin değilim.
ben yapıyorum 2 senedır bır kere bıle kotu beslenmedım konunun kendısı komple tavsıye ıcerıyor yapabıleceklerınızı okudukca gorebılırsınız
Sağlıklı tariflerinizi gördüm okudum kolayca bulmak için nasıl kaydedecegim 1 sene sonra bende yapıp yiyebilirim
Aynen canım ben 2 ser gidiliyor diye hatırladım. Pes etmek yok çok vakit alan bir şey değil ama etkisi yabana atılacak gibi de değilŞimdi bi video seyrettim, senin dediğin gibi 2'şer arttırıyormuşuzsedulu 10. haftada tekrar sayısı 21'e bu şekilde, gerçi ben 20 haftada bile 21 e gelebileceğimi sanmıyorum
evet beklemedeyizzzHerkese günaydın❤
Bizaypare ackerman ile mercimek ekmeği yaptik
Bakalım tadı nasıl olmuş şimdi soğuyor
Herkese günaydın❤
Bizaypare ackerman ile mercimek ekmeği yaptik
Bakalım tadı nasıl olmuş şimdi soğuyor
evet beklemedeyizzz
geliyor birazdannnHanii fotolaaar, hanii haniiiiiii
Dün ben içine kuru soğan ve acı sivribirberde doğradım, biraz da peynir. Üzerine çörekotuu. Enfes oldu valla, börek niyetine yedim akşam
direkt mercimegi isladik geceden onla yaptiklingen , aypare ackerman Kızlar enfes duruyor ekmekleriniz yaa Mercimek unundan mı yaptınız, mercimeğin kendisinden mi? Hangi tarif bu?
Off çok lezizz, olsa çay ile yerdik yaaw
Youtubedanaldim canim tarifi, ama sanirim ayni tarifi nisacim da paylaşmıştı buradan.. dur atayım sana videoyulingen , aypare ackerman Kızlar enfes duruyor ekmekleriniz yaa Mercimek unundan mı yaptınız, mercimeğin kendisinden mi? Hangi tarif bu?
Off çok lezizz, olsa çay ile yerdik yaaw
cok cok güzel olduYoutubedanaldim canim tarifi, ama sanirim ayni tarifi nisacim da paylaşmıştı buradan.. dur atayım sana videoyu
bı yerden sonra yası unutmak guzel aslındaOluyor öyle canım ya, insanın kafası bir kaç şeye bölündüğünde özellikle. Benim yaşımı unutmuşluğum var, adres bişey mi?
Oh miss, şifa olsun benim de canım çekti valla çorba. Limonlu sudan başka bişey içmedim henüz, gidip leblebi peynir zeytin bi tabak yapayım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?