Sağlıklı beslenirken;

Aynen sabah güzel enerji veriyor. Ben şimdi 5 e başladım. Gerçekten hem vakit olarak az hem 5 hareket zorlayıcı degil

günaydin kizlar

dün spor yaptim squat falan
1 saat kadarda badminton oynadik yegenimle bir kac gündür oynuyoruz baya yoruyor.
Ay badminton bayılıyorum. Lisedeyken takımımız vardı maclar yapıyorduk. Geçen gün bende eşime dedim bi badminton seti alalım bahçede oynariz

Ay badminton bayılıyorum. Lisedeyken takımımız vardı maclar yapıyorduk. Geçen gün bende eşime dedim bi badminton seti alalım bahçede oynariz
evet cok zevkli oluyor
yada su ping pong beachlerde oynanan setler onlarda güzel, dairenin yan tarafinda bos alan var orda oynuyoruz

3 'er 3'er arttırın her hafta diyordu sanki kitabında, en son 21 e kadar diye hatırlıyorum ama, çok da emin değilim.
Şimdi bi video seyrettim, senin dediğin gibi 2'şer arttırıyormuşuz sedulu 10. haftada tekrar sayısı 21'e bu şekilde, gerçi ben 20 haftada bile 21 e gelebileceğimi sanmıyorum

Şimdi bi video seyrettim, senin dediğin gibi 2'şer arttırıyormuşuz sedulu 10. haftada tekrar sayısı 21'e bu şekilde, gerçi ben 20 haftada bile 21 e gelebileceğimi sanmıyorum
Aynen canım ben 2 ser gidiliyor diye hatırladım. Pes etmek yok çok vakit alan bir şey değil ama etkisi yabana atılacak gibi de değil

ben biraz az malzemeyle yaptım cunku daha once hic yemedim bir de benden baska yiyen yok bittikce yaparim diye ama ona rağmen bir kavanoz doldu hatta poşete sabah yiceklerimi de ayirdim cok bereketli oldu baya da fazla cikti
şimdi kahveyle bir dilim yedim bile harika olmus hem de Glutensiz unsuz %100 dogal
lingen bittikce yapalim

lingen , aypare ackerman Kızlar enfes duruyor ekmekleriniz yaa Mercimek unundan mı yaptınız, mercimeğin kendisinden mi? Hangi tarif bu?

Off çok lezizz, olsa çay ile yerdik yaaw
Youtubedanaldim canim tarifi, ama sanirim ayni tarifi nisacim da paylaşmıştı buradan.. dur atayım sana videoyu

bı yerden sonra yası unutmak guzel aslında
mesela ben 30 u doldurduktan sonra gecelerı saymamaya basladım uykuda gecıyor neden sayayım kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…