Sağlıklı beslenirken;

İkimiz de yaptık bugün:)
Sen paylaşmıştın ayni bu tarifi değil Nisam öyle hatırlıyorum... youtubeda görünce çok tanıdık geldi
aynen canım paylastıgım bu
bırcok tarıf var ama en guzelı bu pofuduk oluyor
bazen ben ıcıne cok mınık dogranmıs domates sogan ve lor peynır katıyorum bıldıgın pızza tadı oluyor
hatta bunu tepsıye harcı ıncecık dok ustune pızza malzemelerını dız pızza yap ye oyle de cok guzel oluyor

Ben de bugün bi dahaki sefere içine kuru domates zeytin falan koyayım diye düşündüm
Su pizza olayi da ilginç ama , dağılmıyor mu alti

Ben de bugün bi dahaki sefere içine kuru domates zeytin falan koyayım diye düşündüm
Su pizza olayi da ilginç ama , dağılmıyor mu alti
yok dagılmıyor ustune koyduklarının nemı tutuculuk saglıyor ve daha ınce harc doktugun ıcın cıtır cıtır oluyor

nisa senin ilk sayfadaki dondurma tarifini yapiyorum dondurucuya muzu püre haline getirip kakaoyla attim icine de 2kasik yulaf unu top yapip kahveyle 1 2 tane yerim yarın regl geliyor canim cok tatli istiyo
ben hıc yulaf unu koymuyorum bıle
muz kakao
veya lımon kabugu ahududu
bunları rondodan gecırıp dırek buzluga :)
hatta ıcıne cok az vanılya da katabılırsın

eger dondurma gıbı kasıkla yuvarlayarak servıs yapayım dıyorsan ıcıne azcık yogurt katsan da olur :)

ben bır kere hındıstan cevızı sutu sahlep (gercek sahlep) badem vanılya ve damla sakızıyla dondurma yapmıstım
o yaptıgımdan bıraz sade ayırıp gerı kalanları bolmustum vısnelı cıleklı ahududu lu bogurtlenlı seklınde
oyle dondurmustum

muz kakao yoğurt
vanilya
hindistan cevizi yağı
ceviz
limon kabuğu

yaptim

Bu saate kadar sadece iki dilim mercimek ekmeği yedim beni patlattı resmen
Simdi de bi tabak soğanlı yeşil biberli acı pulbiberlei kıymalı 2 yumurtali omlet yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…