aynenYoutubedanaldim canim tarifi, ama sanirim ayni tarifi nisacim da paylaşmıştı buradan.. dur atayım sana videoyu
e askolsun mılyon kere paylasıldı burda gerek ben gerek arkadaslar :)cok cok güzel oldu
neye askolsunaynen
sen yapıp yedın mı kız cok lezzetlı oluyor he
e askolsun mılyon kere paylasıldı burda gerek ben gerek arkadaslar :)
evet beklemedeyizzz
Hanii fotolaaar, hanii haniiiiiii
Dün ben içine kuru soğan ve acı sivribirberde doğradım, biraz da peynir. Üzerine çörekotuu. Enfes oldu valla, börek niyetine yedim akşam
bunca zaman hıc yapmamıs olmanaaa tabıkıııneye askolsun
İkimiz de yaptık bugün:)aynen
sen yapıp yedın mı kız cok lezzetlı oluyor he
e askolsun mılyon kere paylasıldı burda gerek ben gerek arkadaslar :)
aynen canım paylastıgım buİkimiz de yaptık bugün:)
Sen paylaşmıştın ayni bu tarifi değil Nisam öyle hatırlıyorum... youtubeda görünce çok tanıdık geldi
Ben de bugün bi dahaki sefere içine kuru domates zeytin falan koyayım diye düşündümaynen canım paylastıgım bu
bırcok tarıf var ama en guzelı bu pofuduk oluyor
bazen ben ıcıne cok mınık dogranmıs domates sogan ve lor peynır katıyorum bıldıgın pızza tadı oluyor
hatta bunu tepsıye harcı ıncecık dok ustune pızza malzemelerını dız pızza yap ye oyle de cok guzel oluyor
valla bu kadar guzel olcagini bilseydim denerdim lingenimle beraber deneyelim dedim yulafi yapiyorudm ama artık bunu yaparim cok guzelmissssbunca zaman hıc yapmamıs olmanaaa tabıkııı
ılk kez mı denıyorsun bunu mercımek unlu ekmegı
yok dagılmıyor ustune koyduklarının nemı tutuculuk saglıyor ve daha ınce harc doktugun ıcın cıtır cıtır oluyorBen de bugün bi dahaki sefere içine kuru domates zeytin falan koyayım diye düşündüm
Su pizza olayi da ilginç ama , dağılmıyor mu alti
ben hıc yulaf unu koymuyorum bılenisa senin ilk sayfadaki dondurma tarifini yapiyorum dondurucuya muzu püre haline getirip kakaoyla attim icine de 2kasik yulaf unu top yapip kahveyle 1 2 tane yerim yarın regl geliyor canim cok tatli istiyo
muz kakao yoğurtben hıc yulaf unu koymuyorum bıle
muz kakao
veya lımon kabugu ahududu
bunları rondodan gecırıp dırek buzluga :)
hatta ıcıne cok az vanılya da katabılırsın
eger dondurma gıbı kasıkla yuvarlayarak servıs yapayım dıyorsan ıcıne azcık yogurt katsan da olur :)
afiyet olsunBu saate kadar sadece iki dilim mercimek ekmeği yedim beni patlattı resmen
Simdi de bi tabak soğanlı yeşil biberli acı pulbiberlei kıymalı 2 yumurtali omlet yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?