Sağlıklı beslenirken;

Canım bence gayet yeterli, çok sıkı, ama benim göğüsler de öyle büyük değil zaten. O yüzden yanlış yönlerdirmek de istemem.

Koşan varsa arazmıda daha iyi bilir.
Benimkiler büyükten ziyade, emzirmeden dolayı ağır ve aşağı doğru çekim söz konusu:/ o yüzden önden kopçalı olunca çekimser kaldım samsonncum. Biraz daha bakınayım ben. Çok sağol

Nisaaa, plates çemberi kullansana. Acayip çalıştırıyor göğüs kaslarını. Benim bi ara acayip toplamıştı. Sonra bebeler geldi, geri
Ama şimdi tekrar başladım egzersize.
ayy bana resmen spor yap dedın ben ve hareket etmek
bı dusuneyım

decathlona baktım googleda sporcu sutyenı dıye aratıp aynen ıstedıgım modellerden var
Spor icin ozel olanlari var, spor magazalarinda satiliyor. Tavsiye ederim cok iyiler
aynen bende netde baktım sımdı sporcu sutyenlerı dıye var ama hangısı gunluk kullanıma daha uygundur acaba
Aman dikkat mercimegin fazlasi da kilo yapar gibime geliyor:))
yok canım hıc kılo yapmaz tek basına hıc bırsey kılo yapmaz yanında yedıklerın ve yedıgın mıktarın onemı var aslında
karbonhıdrat bıle kılo yapmaz dengelı yedıgın surece
ahanda ıstedıgım bu model ama gunluk kullanılmaz dıyorsun dımı
Canım siz suda falan bekletmişsiniz di mi? Öylesi daha mantıklı hakketen. Mutlaka sizin versiyonu deniyeceğim. Benim yaptığımda önce mercimekleri ısıtıp eritiyorduu.
canım mercımegıde nohut gıbı suda bekletmen lazım kuru fasulye nohut mercımek bunlar aynılar
Nisaaa hoşgeldin Akşamları yoksun bikaç gündür burda. Herşey yolunda mı
hosbuldum guzellık
aksamları erhanla bır yazılım ustune calısıyoruz da bırlıkte ondan gıremıyorum
eşimin çıraklıgını yapıyorum

canim kozmik bakimi takip ediyorum ben ay günleri var ona göre Uygun Saati söylüyor tibet egzersizleri icin
aynen o saatlerı gunlerı takıp edınce uyguladıgın hersey ıkı kat etkı edıyor bende onu takıp edıyorum

canim kozmik bakimi takip ediyorum ben ay günleri var ona göre Uygun Saati söylüyor tibet egzersizleri icin
Aaa spor içinde bi saati olduğunu bilmiyordum. Tibet videolarında en iyisi sabah yatakdan kalkar kalmaz yapın diyorlar.

Ben de öyle yapıyorum, çünkü hem acayip uyandırıyor, kendime geliyorum, hem de gün içinde üşenirim ben.

ahanda ıstedıgım bu model ama gunluk kullanılmaz dıyorsun dımı

canım mercımegıde nohut gıbı suda bekletmen lazım kuru fasulye nohut mercımek bunlar aynılar

Yok canım sürekli takılmaz bu, varlığını hep hissettiriyor.

Çok mantıklı, çorba için de olsa mercimeği de bekteyim suda, nasılsa kolay pişiyor diye hiç aklıma gelmemişti.

ay peynir de koy bencee.. ohh miss, çocuklarda hepsini bir arada yemiş olur. Hem kahvaltı hem yemek niyetine gider buu.

Yeni denemelere yeni fotoları da unutmayın.
lor peynırde cok yakısıyor beyaz kalıp peynırde
ay canım cektı haftasonu yapayım yıne

ay hepınız oyle bır anlattınız kı resmen canım tıbet cektı

Yok canım sürekli takılmaz bu, varlığını hep hissettiriyor.

Çok mantıklı, çorba için de olsa mercimeği de bekteyim suda, nasılsa kolay pişiyor diye hiç aklıma gelmemişti.
gaz yapan tum besınlerın kendı ıcınde toksıt var aslında o yuzden de bekletmek gerekıyor
hatta ben fermente ederek bekletıyorum kuru fasulye nohut ve mercımegı her zaman suda bekletırım ve suyunu 2 saatde bır degıstırırım cok az sirke de eklerım suyuna
aradakı farkı dene goreceksın pammuuk gıbı oluyor

Zayiflamam senin elinden olacak bu gidisle N nscckts :) Ekmege ramazanda veda etsem iyi olur belki. Gitgel yemelerim de olmaz. Ne dersin?

Nasıl fermente oluyor ki? 2 gün mü bekletiyorsun?

Canım bu Tibet hareketleri kesinlikle spor gibi değil, 5 dk bile almıyor. Üstelik yorumlarda uykuyu düzenlemekte çok etkili oldu diyenler var, en azından 1 ay dene derim.

İnanması zor... hop hop 2 hareket yapıyorsun, o sabah mahmurluğu uçup gidiyoo bende.

Zayiflamam senin elinden olacak bu gidisle N nscckts :) Ekmege ramazanda veda etsem iyi olur belki. Gitgel yemelerim de olmaz. Ne dersin?
zayıflaman benım degıl senın elınde canım :) ben nasıl bır yol ızledıgımı soyluyorum ve sana gore nasıl sekıllendırebılırız onu soyluyorum hepsı senın gayretın hepsı senın azmın ıstegın ve hedefıne ulasmak ıcın ne gerekıyorsa yaparız
ekmek yemen gerekırse mercımek ekmegı yap hıc yapıp denedın mı mesela mercımek ekmegını :) o yedıgın ekmek ıcın piiii bu ekmekmıymıs meger saman gıbı bırsey yıyormusum mercımek ekmegı ne guzelmıs dıyeceksın :)

10 saat falan bekletıyorum toplamda
sirke mevzuyu degıstırıyor koca leğende 2 saatde bır suyunu degıstırıyorum ama 1 cay kasıgı ekledıgım sırke bambaska hale getırıyor ısı
pekı bu tıbetde ne nasıl yapılıyor ben bılmıyorum nasıl yapılıyor eger ıkı us hareket 5 dk lık mevzuysa bende yaparım bunu bana tutup yarım saatlık haldır haldır kosturmadan bahsetmeyın yeter kı
Nisa dökülme günde 50-60 tele indi inşallah tamamen geçer
daha da duzelecek azcık daha sabret :)
sen sacının ucundan kesmısmıydın kesmen gerek dedıgım gunde ?

Evet kestim
Bu ay sonunda bir daha varmış ama regl denk geliyor
Ya buranın suyu etkiliyor olabilirmi Ordu'da dökülmeyen saç ( günde 15-20) burda olunca coştu.
Allah'tan o 100 tel zamanları geçti, vitamin de kullanıyorum bide demir ilacı yazmıştı doktor en son kan tahlilimde demir de kullanıyorum

Nisacım bak bu videonun ilk 8 dakkası seyret yeter.

5 basit hareketi 3'er kez tekrar ediyorsun, sonra her hafta 5, 7 , 9 tekrar diye artırıyorsun. Arttıramazsan aynen devam, max 21 tekrar onun üzeri asla

su kesınlıkle cok farkettırıyor kıreclı sert su sacı perısan edıyor su farkından da olabılır
N nscckts ah Nisacım, bi spor yapıp onun zindeliğinin tadına varsan
Sağlıklı beslenmeyi bile unutur, buralara uğramazsın
ayy cok heveslendım ama bır rutın olusturmak gerek ya kendımı bılıyorum sıkılır bırakırım spora alısıp bırakınca daha kotu oluyor vucut
Nisacım bak bu videonun ilk 8 dakkası seyret yeter.

5 basit hareketi 3'er kez tekrar ediyorsun, sonra her hafta 5, 7 , 9 tekrar diye artırıyorsun. Arttıramazsan aynen devam, max 21 tekrar onun üzeri asla

hareketlerı arttırma kısmı uymadı bana keske sadece uyanınca 2 saga sola 3 asagı yukarı hareket etsek de yetse kalsa oyle
Nisa senin içinde demir B12 folik asit çinko olan eczaneden aldığın vitaminin vardı hangisi o
suan kullandıgım bu canım

daha once sundan da kullandım dil altı erıyen hap
bırde solgarın vıtamınlerı kullandım b12 bıotın falan... ben her bıtısınde farklı kullanıyorum sureklı aynı vıtamınle devam etmemek gerekmıs doktorum oyle demıstı kullan bıtsın 2 hafta ara ver sonra baska al kullan demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…